Partyflock
 
­ Nederland

Erotic Ink
Tattooed girls rock

gepubliceerd door , op
Zaterdag 12 September start de eerste editie van Erotic Ink. Erotic Ink is "hét" nieuwe ondeugende concept wat geboren is uit passie voor tattoos en feesten. Erotic Ink is op de buik geschreven van de organisatie GoGo-Tattoo Entertainment. Iedereen die wel eens op "B.I.T.C.H" of "Kinky on the Beach" is geweest, heeft grote kans de spetterende erotische dans act`s van GoGo-Tattoo Entertainment gezien te hebben.

Deze eerste editie vindt plaats op het intieme partyschip Wilsun. Vanaf ongeveer 23:00u gooien zij de trossen los en varen ze uit. Tijdens deze spannende boottocht vaar je op heerlijke zomerse beats naar de Biesbos en uiteraard kun je "lots of girls with lots of tattoos" verwachten, want dat is waar dit schip bol van zal staan. Erotic Ink staat voor: nieuw, stout, kunstzinnig en betrokkenheid! Dit geldt zowel voor de muziek, het entertainment team en de zeer knus ogende locatie met haar gezellige bar/dansvloer, de relaxte loungearea en haar playroom waar alles is toegestaan! Er zal gratis koud buffet klaar staan om de innerlijke mens tevreden te stellen.

"Ook de samenhorigheid zal Erotic Ink onderscheiden van de andere erotische party`s, GoGo-Tattoo Entertainment wil een hechte band met hun publiek, “zij moeten ons voelen stromen in hun aderen" zo zegt "Constance" en daarom zullen er ook geen doorbitches aanwezig zijn, maar "Nelis en Constance" zullen de gasten zelf persoonlijk verwelkomen. Verder willen zij dat iedereen het feest voelt en proeft, iedereen moet met een nieuw, sexy en bijzonder gevoel naar huis! En. Dress it like it`s hot! Sexy dus. No jeans!

Het schip Wilsun ligt voor u klaar op Zaterdag 12 September om 22:00 aan de Dorpstraat 59 in Krimpen aan de Lek! Er is daar ruim parkeer gelegenheid en het is gratis, even als het toilet gebruik op de Wilsun.

Lokatie:
Partyship Wilsun, Dorpstrat 59 Krimpen aan de Lek

Tijd:
22:00-05:00 vertrek 23:00 dus wees op tijd!

Wat gaan zij doen:
Erotic Ink gaat al varend los richting biesbos, daar gaat zij al dansend van de natuur genieten! 1.5 uur heen varen, een aantal uren voor anker en weer 1.5 uur terug varen naar Krimpen aan de Lek. Gratis parkeren, Gratis toilet, Inclusief koud buffet, Special entertainment op het water, Playroom met erotisch entertainment. Toegang alleen voor koppels en dames 21+ Tickets 37.50 bestellen via gogo-tattoo@live.nl Geen deurverkoop!

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 52097, 65558}
Goed bezig Constance(Y) :respect:
Geinig idee (Y)
had ze zien optreden op bitch! was gaaf!! hoop dat ze 5 september weer op BITCH staan!!