Partyflock
 

Gratis top DJ’s tijdens Dancetour Apeldoorn 2009

gepubliceerd door , op
Op zondag 9 augustus 2009 vindt de derde editie van Dancetour Apeldoorn 2009 weer plaats op het Marktplein. Ook dit jaar heeft Stichting Dancetour weer grote namen naar Apeldoorn weten te halen. DJ’s als Ferry Corsten, Bart Claessen, Chuckie, Samsobeats en Youri Donatz brengen van 13.00 uur tot 22.00 uur hun sets ten gehore. Daarnaast mag de winnaar van de DJ Contest een half uur draaien op het podium tijdens Dancetour Apeldoorn 2009.

Dancetour
Dancetour is een serie gratis toegankelijke openlucht dance evenementen, georganiseerd in zeventien steden in Nederland. De unieke combinatie van gratis toegang, een centraal plein en de absolute top aan DJ’s staat garant voor duizenden bezoekers. Door middel van diverse participatieprojecten met jongeren en deze actief bij het evenement te betrekken, creëert Dancetour een zo breed mogelijk draagvlak. Om deze projecten te realiseren werkt Dancetour samen met regionale MBO- en HBO opleidingen, gemeenten, poppodia, Jeugdzorg en andere sociale instellingen. De DJ Contest en de Mixperience in Apeldoorn zijn twee van deze participatieprojecten. Daarnaast lopen studenten van ROC Aventus stage bij de beveiliging van Dancetour.

Line-up Dancetour Apeldoorn 2009
Dancetour Apeldoorn 2009 wordt geopend door Youri Donatz. Deze DJ/producer is ook werkzaam op de radio op DeepFM en Sneakers Muzik Radio. Hij heeft al in meerder clubs in Nederland gedraaid en is zijn internationale carrière tijdens de Camel Party Flights begonnen. Om twee uur is het de beurt aan de winnaar van de DJ Contest. Een half uur later nemen Samson & Salto (Samsobeats) feat. Nikolaï Dimitrov & Lady Bee de draaitafel over. Samsobeats is in 2007 ontstaan uit een aantal succesvolle samenwerkingen tussen Sidney Samson en Gregor Salto. Hierdoor besloten zij hun eigen label Samsobeats op te richten. Normaliter kun je Samsobeats alleen zien op hun eigen labelnights, maar voor Dancetour 2009 maken ze een uitzondering met een drie uur durende set waarbij je eerst kunt genieten van Nikolai Dmitrov en daarna nog twee uur van Samson vs. Salto. Om half zes neemt Chuckie de draaitafels over. Met zijn rijke muzikale verleden als DJ en producer weet hij zich te scharen tot de elite van de house. Met zijn karakteristieke, onderscheidende skills weet hij te imponeren. Om zeven uur is Bart Claessen aan de beurt. In het verleden heeft hij veel succes gehad onder de naam Barthezz en stond de afgelopen twee jaar ook vaak op Dancetour. De afsluiter van de avond is de nummer zes DJ van de wereld Ferry Corsten. Al jaren is hij een van de beste DJ’s ter wereld. Zijn allereerste wereldtoernooi startte 29 mei in Maleisië en in oktober staat hij voor de derde keer op rij met zijn eigen show Full on Ferry in Ahoy. Toch maakt hij ook tijd om zijn fans in Apeldoorn een mooie tijd te bezorgen tijdens Dancetour Apeldoorn.

Vervoer
Om overlast rondom het Marktplein zoveel mogelijk te beperken worden bezoekers geadviseerd om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Vanaf het station is het ongeveer tien minuten lopen naar het Marktplein. Bezoekers met de auto, kunnen deze parkeren in de Q-park garage aan de Roggestraat (midden in het centrum). Deze parkeergarage is 24 uur per dag open. Vanaf deze parkeergarage is het tien minuten lopen naar het evenemententerrein.

Dancetour ambassadeur
Jongeren uit Apeldoorn en omgeving kunnen in de voorbereiding ook actief meewerken aan Dancetour. Zij kunnen Dancetour ambassadeur worden en helpen het evenement te promoten onder de bevolking van regio Apeldoorn. Als dank hiervoor ontvangen zij het Dancetour shirt en maken kans op een VIP- treatment. Om Dancetour ambassadeur te worden kunnen jongeren zich aanmelden via www.dancetour.nl.

OneMen can make a difference
Ook dit jaar steunt Dancetour de organisatie “oneMen can make a difference”. OneMen steunt kleinschalige, lokale ontwikkelingsprojecten in meer dan 40 landen over de hele wereld met vervoer- en communicatiemiddelen. oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte “oneMen can make a difference”. Meer informatie op www.onemen.org.

Programma Dancetour Apeldoorn
Hosted by MC Villain
Visuals by VJ Kitsune.tv
13:00-14:00 Youri Donatz
14:00-14:30 DJ Contest winnaar
14:00-17:30 Samsobeats feat. Nikolaï Dimitrov & Lady Bee
17:30-19:00 Chuckie
19:00-20:30 Bart Claessen
20:30-22:00 Ferry Corsten

3 opmerkingen

Hopelijk wordt t mooi weer. Met n zonnetje erbij is dit n leuke after na The Qontinent. :)
 
Zeer aanwezig :D