Partyflock
 

Gratis 'Sneakerz in de stad' feestweekend in Eindhoven en Groningen

gepubliceerd door , op
Gratis 'Sneakerz in de stad' feestweekend in Eindhoven en Groningen
18 juli 2009
Het eerste weekend van augustus staat volledig in het teken van Sneakerz in de Stad. Zaterdag 1 augustus vindt Sneakerz in de Stad plaats in Eindhoven op het Stadhuisplein en de dag daarna, zondag 2 augustus, trekt de partykaravaan omhoog richting het Noorden, naar de Grote markt in Groningen. De line-up van beide dagen zit overvol met Nederlands heetste dj's van het moment en de toegang tot de feesten is geheel gratis. De eerste editie van Sneakerz in de Stad in Venlo was een daverend succes en nu is de rest van Nederland aan de beurt. Na het Stadhuisplein in Eindhoven en de Grote markt in Groningen, staat zondag 23 augustus Sneakerz in de Stad op het Van Heekplein in Enschede en zondag 13 september op het Chasséveld in Breda. De volledige programmering en meer informatie is te lezen op: www.sneakerzindestad.nl.

Bewust in de Stad
Tijdens alle Sneakerz in de Stad feesten staat er bij de ingang van het terrein een kauwgomballenautomaat met daarin oordoppen. De oordoppen zijn van een goede kwaliteit en zijn geschikt voor hergebruik. Aangezien gehoorbeschadiging steeds vaker voorkomt wil Sneakerz zo bijdragen in preventie en haar bezoekers niet naar huis laten gaan met piepende oren. Wanneer de maag begint te knorren is er voldoende eten te verkrijgen. Op het terrein staan bij de food area kraampjes met fair food. Fair food is gezonde voeding die verantwoord is ingekocht. Hierdoor stimuleert Sneakerz in de Stad de export vanuit arme landen en draagt zo mee aan de ontwikkeling van die gebieden. Voor de liefhebbers van cafeïne is de vrolijke koffiebus van 'Cup of Jo' aanwezig. Hier zijn geen slappe bakken te krijgen, maar een ruime keuze aan verschillende koffiesoorten en smaken van het topmerk Brandmeester. Een goede manier om de dag mee te starten of om tussendoor een pitstop te maken! Even geen behoefte aan koffie? Bavaria voorziet in de behoefte van een frisje of alcoholische versnapering, verkrijgbaar in de Bavaria Life lounge area of bij de Vier grote bars van zes meter breed, die creatief zijn opgebouwd uit zeecontainers.

Kwestievanlef
In Eindhoven en Groningen zijn ze weer te koop: de verschillende, unieke en kleurrijke T-shirts van Atelier Kwestievanlef. Speciaal voor Sneakerz hebben zij in gelimiteerde oplage shirts ontworpen. Van ieder ontwerp zijn slechts honderd stuks beschikbaar, dus op = op! De shirts worden ook verkocht bij de Kwestievanlef winkel in Nijmegen. Meer informatie: www.kwestievanlef.nl.

Line-up Eindhoven
Zaterdag 1 augustus is om 14.30 uur de eer aan RawEndz om de dag te starten, gevolgd door KruH; beide heren zijn welbekend in Eindhoven en omstreken. Na deze lokale househelden neemt Jip Deluxe de knoppen van hen over. 'The Jipman' laat Eindhoven dansen op funky en sexy housemuziek. Vervolgens is het de beurt aan de maker van dé houseknaller van dit jaar: Sidney Samson. In bijna elke club of festival is zijn hit 'Riverside' te horen en vanzelfsprekend ook tijdens Sneakerz in de Stad. Sidney maakt na zijn set plaats voor DJ Rockids concept 'Foktop!'. Deze man, met meer dan vijf officiële dj-titels op zijn naam, bracht onlangs een nieuw mixalbum Uit. De volgende dj achter de draaitafels is deze zomer ook met een nieuw album uitgekomen: Franky Rizardo. Hij is één van de makers van de nieuwe cd 'Sneakerz in de Stad'. Vanaf de set van Franky treedt ook MC Gee aan op het podium. De back to back set van die dag nemen Oliver Twizt en Youri Donatz voor hun rekening. De heren zijn geen onbekende van elkaar. Zij compileerden vorig jaar de populaire Sneakerz cd. Na hen niemand minder dan Erick E in de dj booth! Erick reist het 'Sneakerz weekend' mee met de karavaan en is 2 augustus ook te zien in Groningen. Sneakerz in de Stad in Eindhoven wordt op een passende manier afgesloten door Gelazer! (Shagspeare & Lady Bee feat. Skitzofrenix), een feestgezelschap dat er voor zorgt dat bezoekers tot 00.00 uur volledig los kunnen gaan op het Stadhuisplein.

Line-up Groningen
Sneakerz in de Stad in Groningen start zondag 2 augustus om 13.00 uur met Sebastian Davidson. Eind juli is de release van zijn nieuwe Plaat 'My Friend is a Cloud'. Zijn plek achter de wheels of steel wordt overgenomen door DJ Madskillz. Groningen kan helemaal los op zijn opzwepende en ritmische set. Groovenatics neemt het stokje van DJ Madskillz over. Groovenatics bestaat uit de neefjes Timo Romme en Yordi Costen. Zij komen binnenkort Uit met een nieuwe release 'Starlight'. In Eindhoven had hij een back to back set met Youri, maar in Groningen draait hij alleen: Oliver Twizt. Hij scoort deze zomer zeer goed met de track 'Do The Monkey'. Gregor Salto is de volgende die zijn draaikunsten laat horen. Hij neemt voor de eerste keer plaats achter de draaitafels van Sneakerz in de Stad. De back to back set in Groningen wordt verzorgd door Skitzofrenix en Franky Rizardo. Samen compileerden zij de nieuwe Sneakerz in de Stad cd. Zondag 2 augustus laten ze horen waarom juist zij daarvoor gevraagd zijn! De bezoekers in Groningen worden na Skitzo en Rizardo getrakteerd op Hollands Houselegende Erick E. Op zondag 26 juli is hij te horen bij BLM9 in Bloemendaal aan Zee met een negen uur lange solo set. Sneakerz in de Stad goes international; uit de Verenigde Staten neemt DJ Disciple de honneurs waar achter de draaitafels. Hij is vooral bekend van de track 'Keep on Movin', waarvan veel verschillende dj's een remix hebben gemaakt. Zowel in Eindhoven als Groningen sluit Gelazer! de dag af; deze keer wordt dj Shagspeare bijgestaan door Billy the Klit en Mo MC.

Overige Sneakerz feesten
Naast de Sneakerz in de Stad feesten worden er ook Sneakerz op het Strand (beachclub BLM9, Bloemendaal aan Zee en Brunotti Beach House, Scheveningen), Sneakerz in de Club (Panama, Amsterdam) en Sneakerz MUZIK feesten (in clubs door het hele land) georganiseerd. Met als klapper van het jaar, het jaarlijkse Sneakerz Festival op zaterdag 19 september bij Aquabest in Best. Voor kaarten of meer informatie over de Sneakerz feesten zie: www.sneakerz.nl.

7 opmerkingen

vette shit ouwe :cheer: ik ben er zp wie zo bij in het hooge noorden :bounce:
Nature One :cheer:

Laat ze het dan ook in Enschede doen een keer :P
Artiest Jame
Mis nog Sneakerz Utrecht:)!
Artiest {SHOWLIST artist 64323, 57273, 64322, 71819}
Ik ben dabei, dan gaan we proberen die olle grieze om te laten vallen :D