Partyflock
 

Rekord3r viert zondag feest op Strand West

gepubliceerd door , op
Rekord3r viert zondag feest op Strand West
8 juni 2009
FeestRekord3r · A Day at the Beach
Datumzondag 12 juli 2009
LocatieStrand West
De zomer draait op volle toeren! Tijd voor Rekord3r om naar buiten te gaan. En dat zal gebeuren ook, op zondag 12 juli op Strand West in Amsterdam. Nadat eerder de zomerplanning van Rekord3r al bekend was gemaakt en de eerste strand editie eind mei een mega succes was, lijkt Rekord3r met het volgende strandfeest deze lijn goed door te trekken. Vanaf 14:00 uur s’middags is het (gratis) relaxen, sjansen, hangen, liggen, volleyballen, dansen, drinken en eten onder het genot van artiesten als Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw, Juan Sanchez, unders, Aron Friedman, Brent Roozendaal en Banda Bassotti.

Rekord3r heeft het afgelopen jaar al heel wat Amsterdammers bediend met leuke en gratis avonden. Hoewel Rekord3r al drie jaar gratis strand-events organiseert in Scheveningen is dan nu ook eindelijk het populaire Strand West aan de beurt.
Strand West is al het decor geweest van goede events van toonaangevende organisaties als Circo Loco en artiesten als Daniel Sanchez (Rotzooi) en De Man Zonder Schaduw (Strand zonder Schaduw). De basis is al gelegd. Daarbij organiseert Chemistry vanaf 5 juli met de Chemistry Beach Sessions elke zondag een preparty voor het Generations of Love Festival, dat 16 augustus op het zelfde terrein zal plaatsvinden. Zoals bekend zal Rekord3r ook op dat festival (net als vorig jaar) een stage hosten (met oa. Anja Schneider!).

Gratis feestjes zijn het leukst. Geen barrière om even te kijken, mensen zijn ongedwongen en in feeststemming. Zeker op het strand; niemand wil toch achter een hek zitten? Vandaar dat Rekord3r net als evenementen op Koninginnedag of de strand-events graag gratis toegankelijk wil houden. Bekijk de website van Rekord3r en youtube voor foto en video materiaal van hoe leuk deze dagen zijn! En weer of geen weer: er is ook een binnenruimte bij Strand West om het publiek droog te bedienen. Wees er dus bij aangezien Rekord3r(naast het Generations of Love Festival) slechts eenmalig een strand-event organiseert in bij het Amsterdamse Strand West!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Doe//rak Events
Artiest {SHOWLIST artist 53192, 53371}
Rekorder gaat hard deze zomer :D!
Keep it up, boys