Partyflock
 
­ Nederland

In Memoriam
Fokko Versloot

anoniem gepubliceerd op
In Memoriam
5 juli 2009
Zaterdagavond 4 juli bereikte ons het vreselijke bericht dat Fokko Versloot is overleden. De 26-jarige dj/producer/journalist/organisator viel na een vermoedelijk epileptische aanval in zijn Rotterdamse woning tegen een tafel, en overleefde zijn verwondingen niet.

Via deze weg willen wij laten weten dat hiermee een uniek persoon uit ons midden is gevallen. Fokko Versloot was een talentvol artiest, een goede schrijver, maar bovenal een zeer bijzondere vriend. Hoewel onlangs verhuisd naar Rotterdam, maakte hij nog steeds een wezenlijk deel uit van het Leidse nachtleven, waar hij jarenlang met zijn feesten en dj-sets een toonaangevend aandeel in heeft gehad.

Deze zomer zou zijn zomer worden. Eén van zijn dromen werd onlangs al vervuld, een optreden op Awakenings, maar met gigs op Dance Valley en Loveland Festival leek de doorbraak van Fokko Versloot (samen met gezworen kameraad Koen Lebens) nu echt een feit. Dat zijn platen al door de grootste namen werden gedraaid, zelfs in Duitsland en Italië, was een voorbode van een grootse carrière.

In de tussentijd maakte Fokko ook furore als journalist. Zo schreef hij voor bladen als DJ Broadcast en APE Magazine, waar hij bewees uitstekende interviews te kunnen doen. Dat hij naast zijn muziek en schrijfwerk ook werkzaam was bij platenmaatschappij Cloud 9 en op het punt stond zijn studie Geschiedenis af te ronden, zegt genoeg over de veelzijdigheid van zijn talenten.

Maar zoals gezegd, boven alles was Fokko vooral een goede vriend. Iemand met een zogezegd charisma, die je bij elke ontmoeting kon laten lachen. Ongetwijfeld zal iedereen die hem kent beamen dat hij geen simpele voorbijganger was, maar een innemende persoonlijkheid; één van de meest liefdevolle, hulpvaardige, grappige en intelligente mensen die je maar kunt bedenken.

Cliché's als 'het heeft zo moeten zijn' gaan in dit geval niet op; wij zijn verdrietig, maar ook buitengewoon kwaad dat iemand als Fokko dit heeft moeten overkomen. Alsof het hart uit ons lijf is gerukt, zo voelt dat hier in Leiden. Denkend aan zijn familie, vriendin, vrienden, en natuurlijk Koen Lebens kunnen we ons niet eens voorstellen hoe zij zich op dit moment voelen. Wij wensen ze enorm veel steun en sterkte de komende tijd.

Fokko, dit had nooit mogen gebeuren. We zullen je missen en ervoor zorgen dat niemand jou ooit zal vergeten.

Voor altijd jouw muziek in onze platentas.

Namens alle organisaties die Fokko een warm hart toedragen.

Het condoleanceregister van Fokko Versloot is te vinden op Condoleance.nl.






Namens de gehele crew van Partyflock wensen wij de familie en vrienden van Fokko heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies (F)

216 opmerkingen

 
R.I.P.
hoeveel pech kun je hebben:(

R.I.P
Geen enkele manier van "gaan" is goed, om over z'n nog jonge leeftijd maar niet te spreken...Maar dit bizare ongeluk is vreselijk!
Waarom?? :no:

Rust zacht gozer!

Sterkte aan familie en bekenden...
laatste aanpassing
 
RIP, sterke voor vrienden en nabestaanden :flower:
beste familie,

Ik heb geen woorden voor het bizarre en oneerlijke verlies. Te vroeg heeft Fokko de toekomst achter zich moeten laten! Deze getalenteerde, goede jongen zal niet vergeten worden!
Koen heel veel sterkte!!!
Artiest Dacato
Rust zacht Fokko,
Je was een grote aanvulling voor de Nederlandse techno scene.
Familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit verlies.
 
Hier in Houston was ik aan het genieten van de set van Fokko & Koen op afgelopen Awakenings via 3voor12 (en uiteraard te balen dat ik er niet bij was), en enkele dagen later lees ik dit bericht: verschrikkelijk.

RIP en heel veel sterkte voor alle nabestaanden...
 
Artiest {SHOWLIST artist 44863, 44989, 50803}
Gatverdamme wat een rotbericht.

Rust zacht
Artiest Modtro


RIP..

..hier nog n foto van Awake Fest,samen met Koen Lebens achter de decks..
 
Sterkte voor iedereen die hem kent...R.I.P Fokko
Bizar :(
Weer het bewijs dat het leven zo voorbij kan zijn, zet je toch weer aan het denken.
Ik stond in Studio 80 toen ik het hoorde. Overal om me heen hingen posters en flyers met daarop Fokko's naam. Dat was echt even slikken.
wow toen ik de titel zag, hoopte ik niet op het bericht dat ik zal lezen, meer een gekke stunt voor een compleet nieuwe show, ik kende zn muziek nauwelijks maar zag em ook steeds vaker op posters staan hier in het noorden!

tragisch sterkte aan nabestaanden, vrienden en kennissen...


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 7 juli 2009 om 12:19:
Weer het bewijs dat het leven zo voorbij kan zijn, zet je toch weer aan het denken.

idd daarom moet je gewoon blijven genieten van elke dag die aanbreekt!
 
Artiest {SHOWLIST artist 75085, 98443, 58277, 49658}
Rest in peace (F)
R.I.P. Fokko! Dit zou inderdaad jou zomer worden! sterkte gewenst aan alle familieleden!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
Bizar verhaal, RIP...
als eerste binnen op awakefest om hun setje te kunnen pakken. R.I.P Fokko, je plaatjes in mijn tas! Sterkte voor fam., vrienden en met name Koen.
Als je zoiets hoort weet je weer hoe snel het voorbij kan zijn. Sterkte aan fam en vrienden.
Werkzaam bij Firma Beatmuziek
Artiest {SHOWLIST artist 46030, 53120, 66573, 33922}
Zondag 5 juli namen wij geschokt kennis van het plotselinge overlijden van Fokko, samen met Koen een van de hoofdacts op Groove to Chill Festival. Onbegrijpelijk hoe een tragisch ongeval het leven kost van een jong en zeer getalenteerd persoon wie zojuist op weg was zijn dromen te verwezenlijken.

Namens Groove to Chill heel veel sterkte gewenst aan familie, vrienden, kennissen, collegas en Koen.
 
R.I.P Fokko!
Sterke aan nabestaanden!
 
niet te geloven! heel veel sterkte
 
Artiest {SHOWLIST artist 36407, 62666}
R.I.P fokko! iedereen heel veel sterkte!
vorig jaar nog gehoord op the city is yours
R.I.P. Veel te jong nog.:S
Mijn medeleven naar vrienden en familie.

R.I.P. Fokko
Sterkte voor familie en vrienden en verder na bestanden ...R.I.P Fokko(F)
laatste aanpassing