Partyflock
 
­ Nederland

Villa Achterdeur
Vamos a la playa

gepubliceerd door , op
Villa Achterdeur
2 juli 2009
FeestVilla Achterdeur · Vamos a la Playa
Datumzaterdag 25 juli 2009
LocatieRoyal Site
Met een flinke klap heeft één van Nederlands populairste gayfeesten vorige maand de (achter)deur achter zich dichtgetrokken. Uiteraard gaat diezelfde deur eind september weer open voor de jaarlijkse Betty Ford Memorial, maar eerst staat nog het allereerste en spectaculaire Villa strandfeest op het programma: Vamos a la playa, in Beachclub Royal in Hoek van Holland!

In een zeer tropische setting zullen de allerbeste dj’s ten tonele verschijnen om het toch al uitbundige gaypubliek helemaal uit haar dak te laten gaan. Marc Benjamin, een grote dj belofte, zal de zonsondergang begeleiden met heerlijke zomerse beats, waarna Jip Deluxe de bezoekers zal voorzien van de sound waarmee hij maandelijks grote successen boekt tijdens de indooredities van Villa Achterdeur. Het feest zal afgesloten worden door the one and only Erick E. Van het vocale front kan er gemeld worden dat er maarliefst twee mc’s aanwezig zullen zijn: MC Lady Bi en MC yaNto.

Of course is ook het vertrouwde Villa entertainment van de partij: Entertainment Matters en Odette & Odille van Broeckhoest tot Zandterover zullen geheel in stijl het strand onveilig gaan maken. Beware! Het kan wel is een natte boel gaan worden…

Heb je zo hard staan dansen en feesten en ben je even toe aan een rustmomentje? Neem dan een verfrissende duik in het nu al legendarische Villa Jacuzzi. Vergeet dus vooral je zwemkleding niet mee te nemen. Nee, je wordt niet thuisgebracht.

Beachclub Royal is een zeer mooi gelegen strandpaviljoen op het heerlijke strand van Hoek van Holland. Afgelopen voorjaar is Royal verbouwd tot één van de mooiste paviljoens langs de Nederlandse kust. Royal is zowel met de auto als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Parkeren is gratis na 20.00 uur.

De entreekaarten! De grote tombola is weer begonnen! De kaarten zijn de gehele maand juli te verkrijgen bij Sister Moon (Nieuwe Binnenweg 89) en Shopper (Oldebarneveltstraat 113) in Rotterdam. Via internet zijn de kaarten te koop op www.voorverkoop.net

Zon, zee en strand. Een fantastische beachclub. Overheerlijke koele drankjes. Super dj’s en mc’s. Het beruchte Villa Jacuzzi en al even beruchte Villa entertainment. Oftewel: alle ingrediënten voor een onvergetelijk Villa strandfeest zijn aanwezig!
Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zaterdag 25 juli opent Villa Achterdeur om 20.00 uur haar schuifpui en stormen we met zijn allen naar buiten voor een onvergetelijk strandfeest… Be there!

5 opmerkingen

 
Het kan wel is een natte boel gaan worden…

Kom op zeg, dat kan echt niet. Het is een persbericht!
Altijd gezellig de Villa feestjes!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 3 juli 2009 om 15:04:
Kom op zeg, dat kan echt niet. Het is een persbericht!

idd wel slecht voor een organisatie die al bijna 200 feesten gegeven heeft :X
Kwam door een defect toestenbord! ;-)
 
aah wt een smerig plaatje xd