Partyflock
 

Have a Nice Day Festival klaar voor een geweldige dag

gepubliceerd door , op
Over enkele dagen is het zover. Dan barst in het Eibergse Openluchttheater de vijfde editie van Have A Nice Day festival los. Om precies te zijn zullen op 4 juli om klokslag 12.00 de deuren worden geopend voor een ieder die zin heeft in een zalige dag vol dansbaar geweld en andere feestelijke aangelegenheden.

Bekend geworden als het eerste en meest gezellige dancefestival van de Achterhoek staat er ook dit jaar weer een heleboel moois op het programma. Internationale helden als Nathan Fake en Aril Brikha worden aangevuld door een aantal Nederlandse toppers uit eigen huis. Met maar liefst vijf spectaculaire livesets op de mainstage wordt er uitgepakt als nooit tevoren. Dit in combinatie met de nodige regionale helden moeten ervoor gaan zorgen dat Have A Nice Day ook dit jaar weer een hoogtepunt wordt in het overvolle festival seizoen. In dit bericht staan de belangrijkste laatste feiten nog even netjes op een rij.

Festivalschema

Net als afgelopen jaar kan er op drie verschillende stages worden gedanst op de muziek van een dertigtal top artiesten. Iedere stage heeft een eigen gezicht en tezamen staat dit alles garant voor een breed georiënteerd muzikaal avontuur. Hieronder het volledige schema met de exacte tijden.

Mood Elevator & Genotypes
12:00-13:45 Christoph Voorn & Maarten Alberti
13:45-15:30 Mark Wanders & Camiel
15:30-17:00 Likatek
17:00-18:00 Darko Esser - live
18:00-19:30 Brent Roozendaal & Steven Pieters
19:30-21:00 Aril Brikha - live
21:00-22:00 Stephen Brown - live
22:00-23:00 Nathan Fake - live
23:00-24:00 Pitto - live

Arctic Boogie & Vier:
12:00-13:30 Javar
13:30-15:00 Herrfer
15:00-16:30 Baz Reznik & Endfest
16:30-17:15 Raoul Santos - live
17:15-18:45 Roger Gerressen
18:45-20:30 Lady Aïda
20:30-22:00 Rick Vio & Thijs Leenders
22:00-23:30 Ranz & Tanz

Pathfinder & DeventerDubSessions
12:00-13:30 Jay Davies
13.30-16:00 Sense Unique & Tim Woestenenk
16:00-17:00 Camiel Daamen - live
17:00-18.45 Ferdi Blankena
18.45-20.30 Jason Shae
20.30-22.30 Edwin Oosterwal
22.30-23.30 Gewaagde Zwagers - live

Routebeschrijving
Komend via de N18 vanaf Groenlo. 4de verkeerslicht links af de Grotestraat in en dan bij de eerste verkeersdrempel de eerste straat rechts de Maat op. U rijdt dan met de weg mee en na vierhonderd meter staat u voor het Open LuchtTheater Eibergen.

Komend vanuit Haaksbergen via de N18 bij Garage Grooters en de eerste verkeerslichten, rechts af de Grotestraat in en de eerste straat rechts de Maat op (zie boven).

TomTom:
Kerkstraat 3A
7151DC Eibergen

Busreis
Vanuit Grave vertrekt er zaterdag 4 juli om 11.30 uur een touringcar naar Nijmegen. Na een korte stop rijdt hij direct door naar het Openluchttheater in Eibergen. Heb je interesse om gebruik te willen maken van deze service? Stuur dan een email met daarin je naam, adres en het aantal personen die mee willen naar bijdehandbus@gmail.com. De bus vertrekt weer om 0.30 uur. Kosten voor een retour zijn € 15,- per persoon.

Ook vanuit Utrecht zal er een bus rijden. Als hier genoeg animo voor is zijn de kosten voor een retour € 20,- per persoon. Mocht je hier interesse in hebben, stuur dan een email met daarin je naam, adres en het aantal personen naar bus@haveanicedayfestival.nl.

Als laatste wordt er tevens vanuit Deventer en Zutphen een busreis georganiseerd die bij voldoende animo over Lochem naar Eibergen zal afreizen. Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar busreishand@gmail.com.

Camping
Naast de busreizen is het natuurlijk ook een prima optie om gezellig op de camping te gaan staan. Op de website van het VVV in Eibergen vind je alle contactgegevens van de verschillende campings in en om Eibergen. Klik hier voor het gehele overzicht. De dichtstbijzijnde camping is camping de Fontein: http://www.defontein.nl/. En bedenk goed. De Achterhoek is een erg fraai stukje Nederland!

Afterparty
Voor de fanatiekelingen is er na het festival nog een kleine intieme afterparty georganiseerd waar je tot in de late uurtjes kan door feesten. Vanaf 00.00 uur zullen op een steenworp afstand in "Club de Krekel" een aantal prominenten van het festival zorgen voor de nodige duurzaamheid. Kaarten voor deze after kosten € 10,- en zijn, zo lang de voorraad zich strekt, te koop bij de kassa op het festival terrein.

Weersverwachting
De weersverwachtingen voor zaterdag 4 juli zijn uitstekend en het lijkt erop dat de weergoden ons uiterst gunstig gestemd zijn. Voor de komende week roept Have A Nice Day iedereen op om vooral positief te blijven denken en om zo nu en dan een telepathisch schouderklopje richting hemel te richten want dan komt het sowieso goed!

Garderobe
Op het terrein is er een bewaakte garderobe aanwezig waar je spullen tegen een kleine vergoeding veilig kunnen worden opgeborgen.

Eten
Willing Wheels staat de hele dag klaar met een divers aanbod aan voedzame substanties. Gezonde trek of zin in een vette hap? Alles is aanwezig dus dat is geregeld.
Verder komt Cocoon Coffee ons verblijden met een speciale koffiebar waar je de beste koffie van Nederland kan krijgen voor een bijzonder schappelijke prijs. De dames die achter dit bijzondere concept zitten zijn hard op weg om kwaliteitskoffie op de internationale kaart te zetten. En zo kwam het dat Have A Nice Day ineens twee cafeïne kampioenen in huis heeft!

Pinnen
Op het terrein kan gepind worden. Toch is het ook raadzaam om voor de zekerheid voldoende cash mee te nemen.

Sigaretten
Het is vanwege lastige wetgeving niet gelukt om een sigaretten stand te regelen. Voor alle rokers dus de gouden tip om voldoende rookwaar mee te nemen.

Tot slot
Naast al het muzikale geweld is er natuurlijk ook het nodige randvermaak. Hoe en wat daar zal je zelf wel achter komen, maar dat t leuk, mooi en fijn wordt is een zekerheid! De organisatie maakt momenteel overuren om alle laatste puntjes op de "i" te zetten.

Kaarten voor Have a Nice Day Festival kosten nog steeds maar € 15,- (exclusief fee) in de voorverkoop en zijn te krijgen via www.haveanicedayfestival.nl of bij een van de Primera-winkels in het land. Wacht hier niet te lang op, want de kaartverkoop loopt beduidend harder dan de voorgaande jaren.

Tot zover dit bericht. Iedereen heeft er vreselijk veel zin in en kijkt uit naar een ultieme topdag waar je "U" tegen zegt. Want wees eerlijk. Een fijne dag doet een mens goed. Leg je zonnebril daarom vast klaar, poets je dansschoenen op laat bovenal je zwembroek thuis. Kom gezellig naar de Achterhoek en vier op Have A Nice Day het "goede leven" of een ander toepasselijk feit. Op 4 juli zal het broeien. Liefde!

12 opmerkingen

TOPSJIT!
Artiest {SHOWLIST artist 34213, 40129}
ik heb hier allemachtig veel zin an!
Werkzaam bij Merleyn
Artiest {SHOWLIST artist 1712, 53534, 68834}
TOPSJIT!
Aftel'n...