Partyflock
 
­ Nederland

Shoot Me, I'm Famous

gepubliceerd door , op
De zomer is inmiddels officieel begonnen en veel partygangers, vooral de studenten, genieten al van een welverdiende zomervakantie. Deze zomervakantie is echter geen reden voor Shoot Me, I'm Famous! om het ook wat rustiger aan te gaan doen! Sterker nog: Shoot Me, I'm Famous! is gonna rock… All summer long!

Zowel aanstaande zaterdag 4 juli als tijdens de augustus editie kan je in Off_Corso in Rotterdam helemaal los gaan op de allerbeste dj’s uit binnen- en buitenland! Zo staan op 1 augustus niemand minder dan DJ Disciple uit de US of A en Hollands beste house dj Erick E op het programma. Maar eerst zoals gezegd zaterdag 4 juli! In de dj-booth staan Jip Deluxe, Roy El Kei en als absolute headliners Gregor Salto en Skitzofrenix!

Bij dit rijtje top dj’s blijft het natuurlijk niet! Zo zullen de vocalen in de grote zaal worden gedaan door MC Miss Bunty, al jaren de enige echte diva onder de Nederlandse mc’s. Deze “Shirley Bassey on Acid” weet elke zaal met haar kenmerkende stemgeluid tot een hoogtepunt (en ver daar voorbij!) te brengen.

Uiteraard kan je ook in de altijd gezellige lounge van Off_Corso terecht voor erg lekkere muziek, gebracht door Ron Wood & Marrichino. Ron Wood is natuurlijk bekend van zowel zijn kledingzaak Sister Moon als zijn populaire Funk Me avond in Club Exit. Marrichino is het alter ego van styliste Margareth West. Ook deze twee Rotterdamse toppers zullen zorgen voor een eigenzinnig en kwalitatief geluid: van funk tot house, van disco tot hiphop, alles zal de revue passeren in de ongetwijfeld bomvolle lounge!

Kaarten zijn voor 12,00 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via www.voorverkoop.net en bij Sister Moon in Rotterdam. ZOMERACTIE: Voorverkoop.net rekent de gehele zomer lang geen voorverkoopfee, je kaartje kost dus ook slechts 12,00 euro incl. voorverkoopfee! Meer informatie over Shoot Me, I'm Famous! en flink wat foto’s van eerdere edities zijn te vinden op www.mawparty.nl

De organisatie van Shoot Me, I’m Famous is in handen van MAW. MAW is komende september precies 12 ½ jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot één van de bekendste middelgrote organisaties. Met gemiddeld 60 feesten per jaar drukken zij een grote stempel op vooral de Rotterdamse uitgaansscène. Naast Shoot Me, I’m Famous is MAW ook de organisatie achter bekende en succesvolle feesten als Summer Xtravaganza, Absolutely Fantastic en Villa Achterwerk, de opvolger van de Betty Ford Clinic.

5 opmerkingen

shoot?
Don't shoot the dj! ;-)
Schiet in ieder geval Skitzofrenix niet dood! :lol: Die gaat de boel wel rocken!!!! :bounce:
DJ-duo Groovenatics draait vanavond ook (ipv Roy el Kei)!

00.00 - 01.00 Groovenatics
01.00 - 02.00 Gregor Salto
02.00 - 03.30 Skitzofrenix
03.30 - 05.00 Jip Deluxe

Het gaat loooooos! ;-)