Partyflock
 
­ Nederland

4 Years of Lovin L'ectro

gepubliceerd door , op
Al vier jaar lang staat de eerste vrijdag van de maand bij het LVC te Leiden in het teken van Lovin L'ectro. Het feest is inmiddels een waar begrip geworden, met door de jaren heen veel binnen- en buitenlandse gasten. Zo zijn optredens van o.a. Nôze (Fr), The Subs (B), Ida Engberg (Se), David Carretta (Fr), Hardy Hard (De) en Terry Toner enkele hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van Lovin L'ectro.

Ook de speciale edities zullen niet snel vergeten worden. Zo was er eind 2007 de tweedaagse Lovin L'ectro WeekEnder, maar ook de Poolparty in augustus 2008 (die wegens overweldigend succes een jaarlijks vervolg krijgt) is een editie waar de bezoekers maanden naar uit kijken. Vanwege het grote succes in Leiden, werd begin 2008 de logische stap gemaakt om ook feesten buiten Leiden te organiseren. Zo zijn er geweldige edities geweest in o.a. Het Paard te Den Haag, de Catwalk te Rotterdam, Club M te Breda en het Patronaat te Haarlem. Hoogtepunt van de uitstapjes in 2008 was zeker het TunnelFest te Amsterdam. Waarvoor, geheel onverwachts, Lovin L'ectro is bekroond met een heuse Gouden Kabouter Award in de categorie ‘Beste Nieuwe Initiatief’.

Met het vierjarig bestaan in het vooruitzicht, zijn er natuurlijk grootse verjaardagsplannen gemaakt! Voor deze gelegenheid haalt Lovin L'ectro op vrijdag 3 juli een nieuw fenomeen naar Leiden: 'Make The Girl Dance' is een spannende electro-act uit Frankrijk, welke op dit moment een monsterhit heeft met hun track ‘Baby Baby’. http://lovinlectro.nl/video_detail.php?videoId=24
Om de boel op gepaste wijze op te warmen zullen de vaste LL-ingredienten, Tomaschek, Nick Ryder en Dan Higher achter de draaitafels plaatsnemen. Ook de zolder van het LVC zal tijdens deze editie een belangrijke rol spelen. In eerste instantie zal Lovin L’ectro stipt om 23.00 uur haar verjaardag daar vieren met niemand minder dan dj's Dansor, Sander May, Heinos en Menasse Workala!

Zorg er dus voor dat je er om 23.00 uur bent, dan zal je feestelijk beloond worden! Om deze partij nog feestelijker te maken vraagt Lovin L'ectro jullie allemaal je feestattributen uit de kast te halen. Denk aan: feest hoedjes, strikjes, neuzen, toeters, etc… Let op: geen feestattributen = geen toegang! Het verdere zomerprogramma van Lovin L'ectro belooft nog veel meer goeds. Zo zal begin augustus de Poolparty weer worden gehouden met o.a. dj's Lin en Lovin L’ectro aanwinst Miss Melera. Ook staat er nog een heus strandfeest in de planning en twee festivals, namelijk Outdoor Stereo en Full House Festival. Op deze festivals zal Lovin L’ectro een eigen stage hosten in de vorm van een meesterlijke Dome.

Tickets voor 4 Years of Lovin L'ectro zijn te koop via:
https://www.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=21033

Check voor meer informatie: www.lovinlectro.nl

5 opmerkingen

Lovin L'ectro is altijd top.

Staan ook op dance Valley :bounce:
Lovin L'ectro :cheer:

maar moet 'm helaas missen... :(
Jaa! Gezellig!

Make the girl dance :cheer:



Alleen nog even een goede feestjurk uitzoeken :p
laatste aanpassing
 
En vergeet de heren zondag niet in Scheveningen te bezoeken ;)