Partyflock
 

Illuzions met Wildstylez & Frontliner

gepubliceerd door , op
In juli & augustus staat Brothers Festival Dome geheel in het teken van de zomer met Brothers Festival Dome Beach House. Brothers Festival Dome en de Studio A12 worden omgetoverd tot de grootste beach house van Nederland! Voordat het zover is wordt Brothers Festival Dome nog een keer het domein van het hardere werk op een nieuwe editie van Illuzions!

Illuzions is sinds 2003 een bekend hardstyle concept van Brothers Festival Dome. De eerste edities waren met harddance namen als Tom Harding en Kai Tracid. Illuzions werd later meer hardstyle gericht en namen als Luna, Lady Dana, The Prophet en Zany kwamen voorbij. Dit jaar was er voor het eerst een XL editie. The Prophet, Showtek en A-lusion pushte de speakers in de Studio A12 tot het uiterste!

Aanstaande zaterdag twee heren die beide nog nooit in Brothers Festival Dome stonden maar die zeker geen onbekende zijn voor menig hardstyle liefhebber; Wildstylez en Frontliner! Beide heren stonden twee weken geleden nog op Defqon.1 waar Wildstylez zelfs op de mainstage mocht knallen. Aanstaande zaterdag mogen zij het laten horen op Illuzions!

Tickets zijn aan de deur verkrijgbaar voor 10 euro. Er is bij Brothers Festival Dome genoeg parkeergelegenheid en parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie over Brothers Festival Dome of Illuzions op www.brothers.nl

5 opmerkingen

zekers er weer bij!! :D
had een week eerder gemoete.. afterparty riverdance!!