Partyflock
 

Sexy Mother Fucker

gepubliceerd door , op
It’s time for some Sex(y ) on the Beach! Zondag 12 juli 2009 is het weer heet…. Sexy Mother Fucker is klaar voor de zomer! De afgelopen edities waren heerlijke strand feesten met veel zon, Sexy people en de lekkerste tunes, door de beste DJ’s van dit moment. Zondag 12 juli duikt Sex(y ) on the Beach de zomer in en op deze datum kunnen we tropische temperaturen verwachten! Voor een groot feest met alles erop en eraan is Vroeger bij uitstek de perfecte lokatie, binnen lekker in de club en buiten lekker in het zand. Een feest wat eigenlijk niemand mag missen.

Lekker in de zon, met je ijsje in je hand, zie je dit al voor je? Maar dan wel met Sidney Samson voor je neus, die jou niet stil laat staan. Dit klinkt al goed, maar stel je voor dat daar nog eens veel meer House helden zijn? Zoals Nicky Romero, Jean, Quintin, Lucky Charmes, Alvaro, Afro Bros, Seductive, Robert Feelgood, Rowel Sinester, Rudichi, Canta, Miss Nycole, Housewivess en Lucky Twice. Deze line up is niet zomaar bij elkaar gekozen. Deze editie zal namelijk worden verzorgd door Essential Artists, (EA) het nieuwe internationale boekingskantoor uit Amsterdam. Dit boekingskantoor is namelijk al hofleverancier van Sexy Mother Fucker, maar voor de editie zondag 12 juli, Sex(y ) on the Beach, heeft Essential Artists de hele stal beschikbaar gesteld om te laten zien wat ze in huis hebben.

EA stelt deze editie dan ook graag haar artiesten aan je voor… Hier alvast een kleine intro van deze toppers! Lucky Charmes, hij heeft werkelijk overal zijn unieke sound laten horen. Deze sound blijft ook vernieuwend want naast zijn eigen tracks zit hij ook in de studio met niemand minder dan Mister Dirty Dutch himself Chuckie! Zijn samenwerking heeft een dikke track opgeleverd die binnenkort uitkomt, daarnaast is hij ook getekend bij Dirty Dutch Music en levert hij zelfs een track voor het nieuwe Pacha album 2009. Nicky Romero is al een tijd geen onbekende meer en dit is geen toeval. Zijn producties duiken overal op omdat hij met de grote namen samenwerkt, zoals Sidney Samson, Hardwell, Tony Cha Cha, Jean en ga zo maar door. Het is een kwestie van tijd dat deze jongen tot èèn van de headliners van Nederland behoort! Zijn recente releases “Konichiwa Bitches” knalde door de hitlijsten heen en mede dankzij Lucky Charmes pakte zij ook nog nr.3 in de Dance Tune top 100. So Get ready for some good House Music!

En dan the Afro Bros. Deze twee goeduitziende jonge DJ-talenten, draaien op dit moment in de grootste en trendy Clubs van Nederland. Dit doen ze met volledige overgave met passie en èchte liefde voor House Music. Deze geweldige jongens zijn reeds bekend door de Residentschap van concepten zoals strak!, Zoetzaligheid, Bubbels, Super Heroes, Housedate en meestal te vinden in de nachtempel van 2008 Manhattan. Hier laten ze zich inspireren door hun favoriete voorbeelden: Gregor Salto, Sidney Samson, Franky Rizardo, Graphix & Chuckie en zullen in de toekomst hierdoor regelmatig, in de beste clubs van Nederland, gigs droppen! Van deze 2 jongemannen zullen in de toekomst nog veel verwachten
Headliner en longtime professioneel Disk Jockey, Robert Feelgood is ook van de partij deze zondag en hier kun je voelen dat hij nog steeds aan de top staat. Hij heeft niet voor niets deze naam! He makes you feel good! Naast zijn passie en liefde voor dit vak, is hij zeer actief als producer. Deze Feelgood tracks zal hij op Sex(y ) on the Beach zeker laten horen !

Een regelrechte hitmachine, die niet onopgemerkt voorbij gaat is Seductive, die met zijn twee nr.1 hits, Underground Sounds EP en Seduction EP in de Dance Tune top 100, overal waar hij komt, een verpletterende indruk achterlaat. Get Seducted! Een DJ als Rowel Sinester mag niet ontbreken op deze zonnige editie van Sexy Mother Fucker. Zijn eigen events in Marcanti en Off Corso zijn nog steeds een hot item. En de nieuwe dikke tunes van deze booming artiest zullen deze zomer over de radio knallen, so keep his name in mind! Internationale ster Rudichi die in Nederland actief is en zijn residentie in Turkije heeft, zorgt voor een druk programma waar menig artiest jaloers op kan zijn. Gelukkig kan hij tijd vrij maken om op Sex(y ) on the Beach te staan! De Essential Artists, die zorgvuldig uitgekozen zijn, worden natuurlijk begeleid door niemand minder dan MC Knowledje! Deze man is door en door echte ras artiest en heeft een sterke aanwezigheid waar je niet makkelijk omheen kan! Deze mic controller weet als geen ander de avond een echte dikke boost te geven! He really takes controle of the mic! Deze helden en de grote namen zoals Sidney Samson, Jean, Alvaro, Housewivess en Quintin maken deze headline selectie tot een line-up waar je helemaal blij van wordt en niet stil zult staan! Wanneer je denkt dat dit het is, dan zal dit zeker als een verrassing komen, want de line-up gaat verder. Deze groeiende exclusieve DJ’s, female and male, zijn ook van de partij, Canta, Miss Nycole, Andrew, Lucky Twice en MC D-Jay. So Sexy people stay connected and come enjoy Sex(y ) on the beach !

Want je weet het: Life’s a beach!

1 opmerking