Partyflock
 

The City is Yours Festival, You Make the Rules!

gepubliceerd door , op
The City is Yours Festival, You Make the Rules!
24 juni 2009
Al jaren is het fenomeen duidelijk zichtbaar, De steden in Nederland zijn rijp voor vernieuwing in mooie muziek, kunst en idealen. Op 12 september 2009 is het tijd om de jongeren de macht te geven... Talloze dj's, live acts, (street art) kunstenaars en andere creatievelingen melden zich aan om de bezoeker voor één dag de touwtjes in handen te geven. Het buitenterrein van de Haagse Hogeschool in Den Haag is de perfecte setting voor een vijftal populaire party initiatieven. Secret Cinema Invites, Slachthuysch, Mightyfools & Boemklatsch present:Extra Ordinair, Bar 27 en Stuk zetten zich in zodat de bezoekers zich kunnen laten meeslepen door de muziek. Van gekke circusfreaks als dj tot breakdansende graffiti artiesten… aan bizariteiten is er op het The City is Yours Festival genoeg.

De kleurrijke concepten krijgen ondersteuning van dj's als Warren Fellow, Secret Cinema, Boemklatsch, Mightyfools, Guerilla Speakerz, unders, Jan van Kampen, Makam en vele anderen om Den Haag op te fleuren op 12 september. Techno, house, fidget, electro, minimal & eclectisch, voor ieder wat wils. De kunstenaars en creatievelingen zullen de gehele dag live bezig zijn met diverse sculpturen, bouwwerken en muurschilderingen om op het festivalterrein een eigen stad te creëren vol met bizarre idealen en mooie felle kleuren. Make You Wonder, Staynice, Blouses, Pindakaas, Torsten, Bier & Brood en de Haagse White Tra$h Clan hebben het eerste recht van spreken op het gebied van deze creativiteit. Cute but Wrong zal met de vintage store de mensen helpen buiten de hokjes te denken door verschillende typen fluorescerende & old school kleding aan te bieden aan de bezoeker. Onder het genot van een speciaal biertje of een lekkere cocktail hoeft Alice niet de enige meer te zijn die het Wonderland heeft ontdekt. Aparte stages, kleurrijke bezoekers, standjes met bizarre koopwaar en een feestende massa zullen het beeldmerk worden van een dag dat elke feestganger zal zien als een echte beleving in een perfecte realiteit.

De volledige line up:
Secret Cinema Invites
Warren Fellow
Secret Cinema
Reiss
Vân Anh
Roger Martinez
Peter Horrevorts
Egbert

Slachthuysch
Makam
Pete Bandit
Jason Shae
Jan van Kampen
David Wagemaker
Jacob Chevalier
Olff

Mightyfools & Boemklatsch present Extra Ordinair
Boemklatsch
Mightyfools
Guerilla Speakerz
DemSlackers
Rory parks
Buiza
HENZEL & Disconova
Rockid

Bar27
Ricketic
Mærit Høckefjøld
Lucatone
unders
Eke Evi
Rus

Stuk
Rafael van de Kaert
Henny Houseman & The Manager
Krentenvøller vs Book a Scheet
Jacques Chips
Error & de Man met de Snor
Giel Montanjuh
David Ghetto vs Ron Brandstichter
2 boys 1 Cup
Marco & Carola
Natte Nelis & Linke Laaf-E
Koos kwalberts
Menace 2 Sobriety
The Norm of Porn
Issy

Graffiti artists & urban art initiatives
Make You Wonder
Staynice
Blouses
Pindakaas
Cute but Wrong (vintage-store)
Torsten
Bier & Brood
White Tra$h Clan

Heb jij leuke ideeën of gewoonweg wat te melden? Iets te verkopen? Of je wil laten zien dat je een heel mooi kunstwerk kan maken? Neem dan contact op met caroline@fullcircle-web.nl. Om deze mooie dag mee te maken kun je kaarten bestellen via www.timoco.eu en kaarten kunnen gekocht worden bij alle BelCompany outlets. Deze kaarten zijn als beperkte earlybird tickets tot eind juli slechts €12,50 ex fee in de voorverkoop! Na deze earlybird termijn zal de gangbare prijs van €17,50 in werking gaan. Binnenkort komt ook de website www.thecityisyours.nl online. Houd deze in de gaten om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes en details van het festival.

8 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Marco Carola staat wel tussen een paar helden :D
laatste aanpassing
haha, moet Marco & Carola zijn volgens mij

geniaaaal die namen:)

ik ben erbij
laatste aanpassing
is weer een dikke line-up ziet er weer strak uit net als vorig jaar
ben de cker weer bij
cool!

dit lijkt me een leuk apart feestje
 
Compleet gekkenhuis op de Stuk! stage :respect:

Losgaan in de fietsenkelder :jaja:

En uiteraard SCI :cheer:

Is t al zover?
Gezellig !
Vorig jaar was top :D
Stuk stage, mighty fools..
Mooi aflsuitertje in Den Haag van het festivalseizoen !!!!