Partyflock
 
­ Nederland

Catwalk-end de zomer door

gepubliceerd door , op
Catwalk-end de zomer door
24 juni 2009
Er is niks lekkerder dan heerlijk dansen in de buitenlucht op een festival of strandfeest maar ook in de zomer wordt er natuurlijk ‘s nachts niet geslapen. Daarom biedt de Catwalk de hele zomer een fijn programma om ook in de nachtelijke uurtjes nog lekker door te dansen. Naast de vaste avonden presenteert de Catwalk deze zomer ‘Summer Sessions’, avonden die in het teken staan van de Rotterdamse helden. Aanstaande zaterdag is de kick-off en omdat het Awakenings weekend is mag iedereen met een awakenings kaartje, bandje of stempel voor de halve prijs naar binnen!

De eerste helft van 2009 was tot nu toe zeer geslaagd voor de Catwalk. Grote internationale namen als André Galluzzi, Guido Schneider, Heartthrob, Deetron en Marc Houle wisten hun weg te vinden naar de gezellige ondergrondse club in het centrum van Rotterdam. En dat niet alleen. Stuk voor stuk genoten ze van hun optreden en waren ze lovend over de intimiteit, het dikke geluidssysteem en het hoge feestgehalte. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk het legendarische, zes uur durende, optreden van Loco Dice tijdens zijn Under 300 tour.

Maar het waren natuurlijk niet alleen de buitenlandse helden die de Catwalk rockten, die eer komt ook zeker alle Rotterdamse artiesten ten deel. Zij weten namelijk als geen ander hoe zij de voormalige fietserstunnel op zijn kop moeten zetten. En daarom staan juist zij in de spotlight tijdens de CatwalkSummer Sessions’ op elke laatste zaterdag van de maand gedurende de zomer. En na de zomer lanceert de Catwalk een geheel nieuw concept waarbij wederom de Rotterdamse dj’s een hoofdrol zullen vervullen. Natuurlijk komen ook succesvolle avonden als Diepgang, Dik, Hey! en Meer of Minder terug en zullen verschillende nieuwe concepten de vrijdagavond invullen.

Maar voor het zover is, rockt de Catwalk eerst nog de zomer door. Lekker na een festival of strandfeest nog even doordansen of gewoon een nacht flink uit je dak. Aanstaande zaterdag is de eerste Summer Sessions met gelijk drie mannen achter de draaitafels die zijn minst gezegd ‘hot’ zijn op dit moment. De avond wordt geopend door Sandeep, de man die de tent al meermalen rockte. Daarna is het de beurt aan Mr. 300mph Joey Daniel en de avond wordt afgesloten door de man die de meest beluisterde demo mix van 2009 heeft gemaakt, Kadir Pelit. En omdat komend weekend natuurlijk in het teken staat van Awakenings festival, mag iedereen met een awakenings kaartje, bandje of stempel voor de halve prijs naar binnen!

Ook in juli en augustus staan er een hoop fijne namen in de dj booth. Onder andere Jeff Moore, Taras van de Voorde, Boris Ross, Hertz & Vibes, Steelo, Mesquitas en nog een speciale gast zullen hun fijnste platen opleggen. Dus zet 25 juli en 29 augustus maar vast in je agenda!