Partyflock
 
­ Nederland

De Snotapen snotteren door in Utrecht

gepubliceerd door , op
De Snotapen snotteren door in Utrecht
26 maart 2009
FeestSnotapen · Wesdex invites
Datumvrijdag 26 juni 2009
LocatieLust Site
Op het moment van schrijven is de zomer alweer in volle gang! Met als gevolg: Kuddes van mensen zitten dagen lang geteisterd in de file om een stukje zon en zand mee te pakken. Gelukkig is er voor de aapjes uit Utrecht geen reden om hier aan mee te doen. Snotapen gaat gewoon door in de Domstad.

Utrecht is deze zomer namelijk harder aan het rocken dan ooit te voren. Één van de gezichten achter dit fenomeen is de onbetwist beste Dj van Utrecht, Wesdex. Bekend van clubnachten als Taste This Techno!, Magnetronik en Soja is hij tegenwoordig ook medeorganisator van Soenda Festival. Dit eigenzinnige Soenda-aapje staat midden in de belangstelling van Snotapen en staat deze editie in het teken van ‘Wesdex invites’. Daarvoor heeft hij een paar vriendjes meegenomen die maar al te graag mee helpen de boel uit de klauwen te laten lopen.

Zo treed Frenk Wiersma bij Snotapen voor het eerst aan. Als resident van Tomorrow kent hij het Utrechtse publiek maar al te goed. De avonden in Poema RAW met onder andere Guy Gerber, Chris Tietjen en natuurlijk all-time favorite André Galluzzi, waren altijd druk bezocht, dus dit beloofd wat voor ‘het kleine en intieme’ Lust. Na een jaar toeren door Nederland is dj Macroscope geen onbekende snuiter meer. In Arnhem, Rotterdam, Amsterdam en zelfs in Groningen kan hij zichzelf de ongekroonde koning van de (snot)apenrots noemen! Wij zijn hier Utrecht trots zijn op deze sympathieke, doch woeste snorremans. En nee, zijn snor gaat er niet af. Last but not least heeft de organisatie Joachim, de man die jaren geleden hier in Utrecht mensen gek maakte met zijn dance concept, Sound Architecture. Momenteel komt de beste man voornamelijk in Rotterdam aan de bak, en houdt hij zichzelf bezig met het produceren van zijn eigen platen. Deze zal hij graag of niet aankomende vrijdag aan ons te horen brengen.

Is dit alles? Zeker niet! Club Lust staat komende maanden nog meer afgeladen met Dj’s dan ooit te voren met dance concept Doe//rak in juli, een ‘speciaal’ Utrechts avondje waar de mensen dol van worden in augustus en natuurlijk het altijd gezellige verjaardagsfeestje van organisator Macroscope in september. De organisatie kan nu met gemak unaniem vaststellen dat wat de zomermaanden betreft, het wel snor zit met Snotapen.


High5,
De Snotapen

7 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
zin in morgen !
Uitspraak van wesdex op woensdag 24 juni 2009 om 09:43:
zin in morgen !

Overmorgen schat
zin in overmorgen !