Partyflock
 

Opening Sneakerz Scheveningen en Sneakerz op het strand in Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Op zondag 28 juni kunnen house- en strandliefhebbers hun hart ophalen aan de Nederlandse kust. Sneakerz op het Strand is dan maar liefst op twee locaties te vinden. En wel bij beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee en voor de eerste keer dit strandseizoen: bij het Brunotti Beach House in Scheveningen!

Brunotti Beach HouseSneakerz: Openingsfeest
Met een nieuw dak, nieuwe lounge meubelen en een menukaart met een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft het Brunotti Beach House de wintervacht afgeschud en is klaar voor de zomer! De hotspot hoort bij één van de beste beachclubs van het land en ligt op de Strandweg 2 aan het breedste stuk strand van Scheveningen. Vanaf 09.00 uur 's ochtends kan er hier vertoefd worden. Zondag 28 juni mogen Brunotti bezoekers vanaf 18.00 uur hun slippers omruilen voor Sneakerz, want dan is het tot 00.30 uur tijd voor het Sneakerz Openingsfeest!

De voorgaande jaren was Sneakerz hier een groot succes; een goede reden om daar weer mee door te gaan. Wel gaan er dit jaar minder Sneakerz feesten in Scheveningen plaatsvinden. Zorg dus dat je deze eerste editie niet mist! Het Brunotti Beach House ligt op een warme, vrijstaande locatie wat het gevoel van een privé feestje versterkt. Zondag 28 juni kan er (in de namiddagzon of bij slecht weer overdekt) gedanst en gefeest worden tot lang na zonsondergang. Met achter de draaitafels; Deep Naked, Ralvero, Bingo Players, Gregor Salto, Lucien Foort en Skitzofrenix, vocaal ondersteund door Mo MC en yaNto. Een ideale line-up om het Sneakerz strandseizoen in Scheveningen knallend in te luiden! Er is voldoende parkeergelegenheid op de boulevard en gratis parkeren kan net achter de dijk (in de haven bij de visafslag). Met het openbaar vervoer (tram 11) is het 5 minuten lopen naar het Brunotti Beach House. Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Voor meer informatie zie: www.sneakerz.nl en www.brunottibeachhouse.com.

BLM9 - Sneakerz op het Strand: CD Release Party
Wie vanaf Scheveningen een strandwandeling maakt van ongeveer 40 kilometer richting het Noorden langs de Nederlandse kust komt dan terecht bij BLM9 in Bloemendaal. Op deze vertrouwde locatie wordt alweer voor de derde keer dit strandseizoen het succesvolle Sneakerz feest gehouden. Met goed bezochte voorgaande edities heeft BLM9 aangetoond dat ze weten hoe ze een Sneakerz op het Strand feest moeten geven. Zondag 28 juni is het dubbel feest: de lancering van de nieuwe Sneakerz op het Strand cd wordt gevierd! Dus ook aan de kust van Bloemendaal wordt het ouderwets knallen, van 15.00 uur tot lang nadat de zon is weggezakt in de zee.

Binnen worden de heetste platen gedraaid door de aanstormende talenten van Sneakerz MUZIK, met in de dj booth: DJ Madskillz, Carl Tricks, Disfunction, Eric Fender, Kenque, Ralvero en MC Awi. In de (overdekte) buiten area staan de nationale dj zwaargewichten hun mannetje achter de draaitafels. In de spotlight: een back2back set van Franky Rizardo en Skitzofrenix, de mannen die de nieuwe Sneakerz cd 'Sneakerz in de Stad' hebben samengesteld en gemixt! De schijf is vanaf vrijdag 26 juni te koop in de winkels en is zondag tijdens de Release Party verkrijgbaar bij BLM9. Franky en Skitzo doen het buiten niet alleen. Samen met Sidney Samson, Jip Deluxe, Oliver Twizt, Youri Donatz en Mo MC maken ze er die dag weer een onvergetelijk strandfeest van. Kaarten in de voorverkoop kosten 12 euro via www.sneakerz.nl en www.blm9.nl. Entree aan de deur bedraagt 15 euro.

Meer Sneakerz zondagen bij BLM9 om alvast in de agenda te zetten: 12 juli, 9 augustus, 23 augustus en 6 september. De uitsmijter vindt plaats op het strand van Aquabest (omgeving Eindhoven), met het Sneakerz Festival op zaterdag 19 september. Voor meer data en kaartverkoop zie: www.sneakerz.nl.

2 opmerkingen

Altijd gezellig op Bloemendaal....... alleen zo jammer dat een biertje je een rib uit je lijf kost :(.......
relaxed
laatste aanpassing