Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 20 juni I love Los festival
Laatste informatie

gepubliceerd door , op
Volgende week gaat het eindelijk harder los dan ooit tevoren. Met een nieuwe hittegolf in het vooruitzicht vindt zaterdag 20 juni voor de eerste keer het I Love Los Festival plaats. Het fantastische Norfolkterrein op Scheveningen zal deze dag een crowd van duizenden bezoekers verwelkomen. Om 12.00 uur wordt het startschot gegeven van het evenement, wat tot 00.00 uur ’s nachts door zal blijven rocken. Check hier alle laatste info rond I Love Los Festival.

Het arsenaal aan dj’s is ongekend en zal ervoor zorgen dat jij losser in de heupen zult zijn dan ooit tevoren. Wil je het debuut van I Love Los Festival meemaken, dan raden organisatoren Soulmax en Art of Dance sterk aan om zo nu je kaartje te scoren. De organisatoren verwachten dat zij nog voor 20 juni helemaal losgemaakt zijn van alle beschikbare tickets.

Timetable
Natuurlijk wil jij weten hoe laat jouw favoriete jocks draaien tijdens I Love Los Festival. De beats zullen als schoten in de volgende pikorde worden gelost:
12.00 – 13.00 Fetish Verdi & Dirty Priest
13.00 – 14.00 Shermanology Live
14.00 – 14.45 Lucien Foort
14.45 – 16.00 Erick E
16.00 – 17.00 Quintino
17.00 – 18.00 Sidney Samson & Gregor Salto
18.00 – 19.00 Sunnery James & Ryan Marciano
19.00 – 20.00 Chuckie
20.00 – 21.00 Benny Rodrigues
21.00 – 22.00 Hardwell
22.00 – 23.00 Afrojack
23.00 – 00.00 Billy the Klit
Hosted by: MC Lady Bee, MC Andy Sherman & MC Vika Kova
Visuals by: VJ Suki Mediastars

Daarnaast zal percussionist Norman Soares van 16.00 uur tot 19.00 zijn input loslaten op de beats van de dj’s met zijn bewierookte live-performance.

Mobii points
Het I Love Los festival heeft niet alleen de primeur met het grootste dance festival in Den Haag, maar is tevens de eerste organisatie die Mobii Points inzet op het festival. Mobii Points zijn gratis oplaadpunten voor batterijen van mobiele telefoons en MP3 spelers, alleen hoef je hier geen uren te wachten tot je mobiel weer opgeladen is. Sterker nog: 98% van alle mobieltjes is in 10 minuten weer voor 80% opgeladen, zodat jij weer volop filmpjes en foto’s kunt maken en natuurlijk weer kunt bellen! Dus gratis en snel weer “on the go”. Mobii Point, recharge your Mobile.

Entree
Voor entree volg de signing 'hoofdingang'. Alle kaarten worden bij de ingang gescand. Elke kaart bevat een unieke barcode die maar een keer gescand kan worden. De organisatie adviseert altijd om geen kaarten te kopen via andere kanalen dan onze vaste voorverkoop adressen.

Drugsbeleid
Tijdens I Love Los Festival hanteert de overheid het zogenaamde zero tolerance beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs verboden zijn. De politie heeft aangegeven dat hier streng op gecontroleerd gaat worden.

Lockers
Op het festival terrein zijn kluisjes aanwezig. Voor € 6,- heb je de hele dag beschikking over een kluisje. Hier kun je eventueel kleding en waardevolle papieren in bewaren. Het is mogelijk om tussentijds hier spullen uit te halen of bij te leggen. Er kunnen gemakkelijk drie jassen in een kluisje. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Je betaalt € 5,- borg, die je aan het eind van de dag bij inlevering van je sleutel weer terug krijgt.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten op het festivalterrein aanwezig, hier kun je gratis gebruik van maken.

Eten en drinken
Op I Love Los Festival kun je eten en drinken met munten betalen. Voor vier munten betaal je € 10,-, deze zijn verkrijgbaar bij verschillende kassa’s op het festivalterrein. Je kunt je munten cash of met pin betalen.
Let op: er zijn geen losse pinapparaten op het Norfolkterrein aanwezig!

Bereikbaarheid
Parkeren
Dichtbij het festivalterrein kunnen zowel fietsen als auto's geparkeerd worden. Kosten voor het parkeren van je auto zijn € 10,- voor de hele dag. De verkeersregelaars staan de hele dag klaar om alles in goede banen te leiden. Volg de aanwijzingen op van de parkeerwachters, anders loop je de kans op dat je auto wordt weggesleept. Parkeren is op eigen risico! Parkeren buiten de aangegeven parkeerplaatsen is niet toegestaan. Voor een uitgebreide routebeschrijving ga je naar www.ilovelos.nl

Openbaar Vervoer
Neem de trein naar Den Haag CS, en stap vanaf daar over op één van de tramlijnen naar Scheveningen: 1, 9 of 11. Ook rijden buslijnen 21, 22 en 23 naar Scheveningen. Soulmax en Art of Dance raden aan om tram 11 te nemen en uit te stappen bij halte Statenlaan. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar het festivalterrein. Buslijn 23 is dichterbij het terrein: stap uit bij halte Douzastraat.

Kiss & ride/ taxi’s
Op de K+R-plaats (kiss and ride) kunt u mensen in en uit laten stappen.
Op deze plek staan taxi’s klaar.
Taxi services:
Rent A Bob 0900 90 90 888 / Hofstadtax - 070 3462626 / City tax - 070-3830830

Fiets
Volg de borden die de fietsroute aangeven naar het festival terrein. Je kunt gebruikmaken van de uitgebreide fietsenstalling bij de hoofdentree. Fietsen die buiten de stalling hinderlijk geplaatst worden op calamiteiten/toegangsroutes en paden zullen indien nodig verwijderd worden

Camera’s
Het is op I Love Los Festival toegestaan je (digitale) camera mee te nemen. Professionele camera’s en videocamera’s uitgezonderd.

EHBO
Op het festival terrein is een EHBO post aanwezig. De EHBO zal duidelijk zichtbaar zijn door middel van signing.

8 opmerkingen

hold up!

knallen, lekker zonnetje erbij, hoppataatje!
haha lekker mobieltje opladen, lachen zeg, tot zaterdag!
Artiest Onyx
jammer van de extreem korte setjes en dat (naar mijn smaak) de toppers tot aan 7 uur draaien. maar we maken er een leuk feestje van :)
19.00 – 20.00 Chuckie
20.00 – 21.00 Benny Rodrigues
21.00 – 22.00 Hardwell
22.00 – 23.00 Afrojack
23.00 – 00.00 Billy the Klit

hoe goed als afsluiter.....:-)
Ahh heerlijk die line-up word mijn eerste feestje sinds sep 2008 hahahhah
en kan rollend erheen dat is helemaal lekker
ik hoorde dat er een dode was gevallen na een vechtpartij?
en iemand was neergestoken???
wat een kanker zooitje werd het zeg..... maar verder wel gaaf feesie!!!!!! (H)