Partyflock
 

Dansen aan Zee presents M-nus held Heartthrob

gepubliceerd door , op
Het zomerseizoen is voor Firma Gezellig prima begonnen. Met een uitstekend bezochte openingseditie van Dansen aan Zee Beachtour 2009 bij de Karavaan en de jaarlijks traditionele Pinksterdans bij Elements Beach lijkt de zomer dit jaar erg gezellig te gaan worden. Aankomende zondag staat de tweede aflevering van Dansen aan Zee Beachtour 2009 op het programma en daarbij heeft Firma Gezellig niemand minder dan de Amerikaanse Minus grootheid Heartthrob weten te strikken. Samen met Jeff Moore, unders en een B2B set van Joachim & Steelo belooft dit wel het strandfeestje van dit weekend te worden. Plaats van delict: Elements Beach te ’s-Gravenzande.

Holland loves Heartthrob
Richie Hawthin, Magda, Jon Gaiser en Barem, zomaar een greep uit de gouden stal van het M-nus label. Maar Jesse Siminsky, ons beter bekend als Heartthrob, is toch wel de artiest van de afgelopen maanden die het meeste opzien baart gezien zijn laatste optredens in Nederland. Zijn recente verschijningen in Paradiso en met name de Poema RAW waren absoluut de bom! Non-stop knallen luidt zijn devies. Heartthrob stopt zijn live-sets vol met een dikke vette rollende drive als basis, hieromheen zwerft hij met melodieuze lijnen, catchy vocals en dodende diepe riffs. Heartthrob heeft de capaciteit om zijn publiek te overgoten met een afwisseling tussen het gevoel van drama en humor. Maar kenmerkend blijft zijn enorm energie die van zijn anderhalf uur durende live-sets druipt. Dit maakt Heartthrob zo’n geliefde act in Nederland en nu staat hij ook voor het eerst aan de Nederlandse kust bij Dansen aan Zee Beachtour 2009.

Een grote gezellige familie
Naast deze hoofdact ben je vanaf 16:00 uur al van harte welkom om te genieten van Jeff Moore, unders en Joachim vs. Steelo. Bekende gezichten die je vaker terug ziet komen op de feesten die Firma Gezellig organiseert. Jeff Moore opent Dansen aan Zee Beachtour 2009 met een twee uur durende diepe warme set, waarna Dansen aan Zee Beachtour 2009 resident unders het stokje overneemt. Jeff Moore verdient absoluut meer aandacht in de Nederlandse housescene en bij Dansen aan Zee Beachtour 2009 krijgt hij die. Verwacht van unders een hele zomerse groovy house set. unders krijgt drie uur de gelegenheid om te bouwen naar de absolute climax die Heartthrob heet. Na deze spetterende live-act is het de beurt aan Joachim en Steelo back to back. Sound Architecture versus Firma Gezellig dus. Wie bij Pinksterdans aanwezig was, weet hoe deze combinatie uitpakt. Deze combinatie staat garant voor een potje knallen van de bovenste plank. Want na Heartthrob wordt er gewoon lekker stevig doorgerockt! Over de line up hoeven we ons geen zorgen te maken, hoogstens om het weer maar de trouwe bezoeker weet hoe enorm intiem en gezellig het is bij Elements Beach. Weer of geen weer! Deze editie mag je gewoon niet missen!

Zomerkriebels
Na aankomende zondag verhuist de meeste retro beachtour in een modern jasje naar de kust van Bloemendaal. 25 juli Dansen aan Zee Beachtour 2009 en 6 september Dansen aan Zee Beachtour 2009 zal Woodstock 69 in vuur en vlam worden gezet en worden de laatste twee edities van 2009 tot een waar spektakel gemaakt. Een tipje van de sluier lichten we alvast op. Firma Gezellig zal van Woodstock één groot pretpaleis maken van toeters, slingers, bellen en fungames! Taferelen zoals je ze nog weinig aan de Nederlandse kust hebt ervaren. Check alvaste de line ups op Partyflock. Binnenkort zullen de laatste namen bekend worden gemaakt.

www.firmagezellig.nl - Life is a beach, will you travel with us?

3 opmerkingen

Fet!! zal zeker proberen bij te zijn.