Partyflock
 
­ Nederland

Ferry Corsten presents Full on Ferry 2009

gepubliceerd door , op
Ferry Corsten presents Full on Ferry 2009
16 maart 2009
FeestFull on Ferry · The Masquerade Site
Datumzaterdag 17 oktober 2009
LocatieAhoy Site
Eén van de meest verfijnde dance events van het jaar - Ferry Corsten presents Full On Ferry: Masquerade - keert terug naar de Rotterdamse Ahoy op 17 oktober 2009. De afgelopen twee jaar heeft Full On Ferry: Masquerade een wereldwijde reputatie opgebouwd als één van de meest vooruitstrevende en verfijnde events in de dance. De eerste twee edities zijn geweldig ontvangen door zowel clubbers als critici en de hoeveelheid bezoekers die al twee jaar terugkeren bewijzen dat het hier gaat om een jaarlijkse event waar iedereen bij moet zijn geweest.

Tijdens deze unieke show zal Ferry Corsten aantreden met een spectaculaire 8-uur lange set. Hij zal echter niet alleen staan. Ferry zal een reeks DJ’s, live acts en artiesten uitnodigen die hem het afgelopen jaar hebben beïnvloed en geïnspireerd. Met elk van deze artiesten draait Ferry Corsten een opwindende back-2-back set.

Dit jaar zullen deze artiesten zijn: Marco V, de Brabander met constant evoluerende techno/trance/progressive sound. BT, één van de meest getalenteerde trance & progressive DJ/Producers van dit moment zal zijn Nederlands podium debuut maken tijdens dit event. Duderstadt, het populaire underground trance duo bestaande uit de Duitse broers Marco en Dirk. Super8 & Tab, de Finse revolutionairen van de trance muziek die veel indruk maken met hun diepe en melodieuze stijl. Muzikjunki, de jonge underground house/progressive/breakbeat DJ uit Rotterdam. Samen met Ferry Corsten zullen zij je meenemen op een ongehoorde muzikale reis.

Het thema van de avond zal opnieuw Masquerade zijn, geïnspireerd door de eeuwenoude traditie van het gemaskerd bal uit Venetië. Zowel de artiesten op het podium als de bezoekers zullen verhuld gaan in sierlijke en mysterieuze maskers en kostuums.

Na het uitbrengen van zijn derde artiestenalbum Twice In A Blue Moon tijdens Full On Ferry 2008 heeft Ferry op verschillende plaatsen over de hele wereld gedraaid als een ware ambassadeur van de betere trance, electro, techno en progressive. Ook lanceerde hij onlangs een speciale show geïnspireerd op zijn nieuwe album - Twice In A Blue Moon: The Experience - in Maleisië waarmee hij de wereld zal rond touren. Tijdens de zomer is Ferry te vinden op alle grote festivals inclusief de eer om Dance Valley Festival af te sluiten op 11 juli.

Voor tickets, meer informatie en een indruk van de voorgaande edities bezoek je www.fullonferry.com.

20 opmerkingen

:bounce: :bounce: :bounce:
it's a must go!
:bounce: :bounce: :bounce:

Zit alleen nog altijd met smacht te wachten op de 2008 dvd.
laatste aanpassing
 
:D heb er al zin in b) :cheer: :bounce:
Zeker zinnnnnnnnnnn...
Artiest Fer D
Vier mijn verjaardag bij mijn helden!!!!!
Feest kan nu al niet meer kapot!!
:bounce:
wooow marco V b2b Ferry corsten! HEERLIJK:D

kaarten besteld :D
Vorig jaar was het super. Dit jaar ook zeker weer erbij. Jammer dat er zo weinigen een masker op hebben.
Ik ben er bij, eindelijk BT in Nederland, ben heel benieuwd!
laatste aanpassing
ben gematigd tevreden had wat meer bekendere namen verwacht dus tis even afwachten..
Marco V & Ferry Corsten :cheer:

Ik ben overtuigd.
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van Cilenze op woensdag 10 juni 2009 om 15:26:
Marco V & Ferry Corsten

Ik ben overtuigd.

Heeel dik!!!
Jaa ik ben er ook weer bij!:D
super daar moeten we weer bij zijn!!!!!
vorig jaar was het geweldigggggg
4 uur Ferry 21 Juni @ The beach with......

Beachclub BLM9..

Gekkenhuis..!! :) :bounce:
Oow, Marco V d'r bij. Nice.
AT THE BEACH WITH…FERRY CORSTEN:
VIER UUR SOLO BIJ BEACHCLUB BLM9 ZONDAG 21 JUNI

Op zondag gaan we naar het Bloemendaalse strand: waar dance de leidende religie vormt, het altaar is ingeruild voor dj booth en 'God is a DJ'. Dat geldt zeker voor dj/producer Ferry Corsten, die zondag 21 juni een solo set van vier uur gaat draaien, tijdens het feest "At the beach with…Ferry Corsten" bij beachclub BLM9. Een uniek optreden voor deze (volgens de DJ MAG Top 100) nummer 6 dj van de wereld, die doorgaans op grootschaligere feesten te vinden is. Voordat Corsten het podium betreedt, wordt het publiek opgewarmd door Solarstone en Rafael Frost.


Ferry Corsten
Zoals bijna geen enkele dj in een strak afgebakend hokje te plaatsen is, geldt dat ook voor de Rotterdamse Ferry Corsten. Hij heeft zich altijd kunnen onderscheiden met een uniek en breed dancegeluid. Groot geworden met trance, bestrijkt zijn repertoire vandaag de dag ook progressive, electro en house. Omdat "At the beach with…Ferry Corsten" plaatsvindt op het strand zal Ferry wat groovier beginnen dan normaal en zijn set daarna stevig opbouwen om flink door te knallen tot het einde. Een zomerplaat die hij zeker gaat draaien deze zondag is zijn nieuwe single 'We Belong' ft. Maria Nayler (met sample van Fun Fun 'Happy Station'), een track die onlangs uitkwam op Ferry's eigen label Flashover Recordings. Zoals verwacht mag worden bij een feest met Ferry Corsten, wordt er 21 juni bij BLM9 gezorgd voor een indrukwekkende licht- en visual show.

Ferry Corsten draait regelmatig langere sets van drie of vier uur, overal ter wereld. Hij lijkt zijn hand niet om te draaien voor marathonsets, maar kijkt wel ontzettend uit naar 21 juni. Corsten: "Het is lang geleden dat ik op clubniveau gedraaid heb in Nederland. Het belooft een intiemer feestje te worden dan ik doorgaans doe! Nog niet zo lang geleden draaide ik op een strandfeest in Bali, dus de strandstemming zit er bij mij al helemaal in. Met Solarstone en Rafael Frost als support dj's wordt dit een geweldige start van mijn zomerseizoen!" Het meest bekende feest waar de multi-award-winning-dj een marathonset draait is zijn eigen terugkerende event "Full on Ferry - The Masquerade", in Ahoy (Rotterdam). Dit jaar vindt de derde editie plaats, op 17 oktober. Momenteel toert Ferry de wereld over met zijn concertshow "Twice In A Blue Moon: The Experience". Ook is de dj (vanaf donderdag 18 juni) deze zomer weer één van de residents van Cream Ibiza, de wekelijkse clubavond in Amnesia. Tourdata en meer nieuwtjes zijn te vinden op: www.ferrycorsten.com.

Rafael Frost en Solarstone
Ferry Corsten hoeft het niet alleen te doen, zondag 21 juni. Voor dit bijzondere strandfeest heeft hij Solarstone en Rafael Frost gevraagd hem bij te staan. Frost opent het feest om 16.00 uur. Hij bracht meerdere remixen en eigen platen uit op Ferry's label Flashover Recordings (zoals 'Minimum', 'Run to You', 'Triangle' en 'Red'). In 2006 en 2008 stond hij op uitnodiging van Ferry Corsten in diens area op Dance Valley. De wheels of steel worden om 17.30 uur overgenomen door de Engelse DJ/producer Solarstone (Richard Mowatt). Hij maakt al trance en progressive sinds 1994 en na zijn albums 'Anthology One' en 'Rain Stars Eternal' verscheen vorige maand zijn dubbele mixcompilatie 'Electronic Architecture'. Een bouwwerk dat naar eigen zeggen bestaat uit 45% progressive, 35% trance, 10% soft-tech, 5% breaks en 5% house. Solarstone is labelbaas van 'Solaris Recordings' en hij host de radioshow 'Solaris International'. Na zijn succesvolle optreden bij Full on Ferry in 2008, staat hij nu weer samen op de line-up met Ferry.

Beachclub BLM9
Daar waar het doorgaans het genre 'house' is wat de klok slaat, staat er nu voor de verandering 'trance' op het programma bij beachclub BLM9. Een verrassende keuze. Danny Kroonstuiver, eigenaar van BLM9: "Sinds we dit evenement aangekondigd hebben, zien we op verschillende online partyfora dat fans van Ferry Corsten zich afvragen waar onze beachclub precies te vinden is. Dat zegt wel wat, aangezien we al 5 jaar op zondagen en soms ook op vrijdagen en zaterdagen dikke feesten organiseren. Het trance publiek heeft de weg naar BLM9 duidelijk nog niet gevonden. Daar hopen we zondag 21 juni verandering in te brengen! Officieel is het adres Zeeweg 7 te Overveen; we zitten echter ter hoogte van Zeeweg 84, Bloemendaal aan Zee. Heel verwarrend, ik heb het ook niet verzonnen. Parkeren kan op de verschillende parkeerplaatsen aan de boulevard en ook met de bus (vanaf Haarlem of Zandvoort) zijn we goed bereikbaar. Als je het pad naar beneden loopt is BLM9 de derde beachclub aan de rechterkant, tussen Vroeger en Woodstock, kan niet missen!"

At the beach with…
Beachclub BLM9 is dit seizoen gestart met de conceptreeks "At the beach with…", waarbij bijzondere artiesten in de spotlight gezet worden en de ruimte krijgen om lange sets te draaien. Erick E en Don Diablo gingen Ferry Corsten voor. Na deze editie met Ferry Corsten op 21 juni, biedt BLM9 zondag 19 juli "At the beach with…The Finest DJ Duo's" en zondag 26 juli gaat Erick E weer solo, met een set van maar liefst 9 uur! BLM9 profileert zich dit jaar als strandtent met de meest exclusieve programmering aan de Noordzee, met feesten als Housequake, Sneakerz op het Strand, Bateria en Laidback Luke presents Super You & Me. Ook zijn er deze zomer toonaangevende buitenlandse organisaties te gast bij BLM9, zoals: Toolroom Knights (14 juni), Pacha Ibiza presents Dirty South (5 juli), Global Underground (21 augustus) en Defected In The House (30 augustus). Voor meer informatie zie: www.blm9.nl.

Bij slecht weer is het outdoor gedeelte volledig overdekt en afgeschermd, waardoor feesten bij BLM9 ondanks de zomerse locatie weersonafhankelijk zijn. De toiletcapaciteit bij BLM9 is, voor zowel dames als heren, onlangs verdubbeld. Tickets voor "At the beach with…Ferry Corsten" kosten 18 euro aan de deur en 12,50 euro in de voorverkoop bij alle Primera winkels of online via www.blm9.nl en www.1management.nl.
laatste aanpassing
 
:-)