Partyflock
 
­ Nederland

Flamingo Nights
Bloemendaal

gepubliceerd door , op
De Grand opening van het Nederlandse zomerseizoen in Bloomingdale is zondag 21 juni, en Flamingo Nights verzorgt de kick-off! Wie kan zich de legendarische editie van 20 juli 2008 niet herinneren? Met als gast Moby, die een weergaloos muzikaal spektakel weggaf! De editie van Flamingo Nights op 21 juni is tevens de Pre-Party voor de reeks Flamingo Nights die deze zomer 16 weken lang in de wereldberoemde club Pacha op Ibiza plaats gaat vinden.

Dj Sneak
Deze editie van Flamingo Nights is Carlos Sosa te gast, beter bekend als DJ Sneak. Hij is één van de meest invloedrijke Chicago House producenten en een ware innovator van nieuwe sounds. De in Puerto Rico geboren DJ Sneak liet zich inspireren door Warehouse Parties en Chicago Legendes zoals Marshall Jefferson en DJ Pierre. Met een opzwepende combinatie van disco, salsa, meringue en house met veel percussie scoort hij met een geheel eigen sound wereldwijd hits als Fix My Sink, Keep On Groovin, Que Pasa en You Can’t Hide From Your Bud.

Flamingo oprichters Fedde le Grand en Funkerman zijn uiteraard ook van de partij. Funkerman maakt op dit moment overuren in de studio. Na de remix van Re-United’s Sun Is Shining komt hij binnenkort met een nieuwe dancefloor killer op de proppen, Slide. Partner in crime Fedde le Grand komt in september met zijn debuut album OUTPUT, dat in maar liefst 64 landen gelanceerd wordt. Een unieke en veelzeggende primeur voor een onafhankelijk Nederlands dance label en dance artiest! De eerste single Scared of Me, een mooi voorproefje van Fedde's nieuwe album, is o.a. verkrijgbaar via iTunes.

Live
Afwisselende en aansprekende live acts hebben de afgelopen twee jaar mede gezorgd voor het doorslaande succes van de Flamingo. Artiesten als de Stereo MC’s, Green Velvet, Ida Corr en Camille Jones zorgden al voor de nodige muzikale verbreding en verdieping. Zondag 21 juni zullen rasperformers Mitch Mitch Crown en Andy & Dorothy Sherman voor het essentiële live element zorgen. De Duitse VJ kunstenaars Vlight.to zorgen met behulp van hun eigen ontworpen software, flash-animaties en live beelden voor de visuele stempel op de avond.

Talent
Zoals altijd krijgt nieuw talent een podium tijdens Flamingo Nights. De Duitser Patric La Funk maakte onlangs nog een succesvolle remix voor Norman Zube’s Restless, en komt binnenkort met een aantal nieuwe releases uit. De in Breda geboren en getogen Bjorn Wolf draaide het dak eraf tijdens Flamingo Nights/ADE 2008 in Paradiso. Op dit moment is hij druk met het organiseren van zijn eigen feest: IMHouse. Johnstar kan natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje. Deze sympathieke DJ rockte al eerder tijdens Extrema Outdoor, Mystery Land en Ministry of Sound.

8 opmerkingen

 
Mysteryland 2008 was helemaal te gek! Pacha 12-9-2008 helemaal uit ons dak gegaan was top, zeker vd partij! Zet m op!

http://www.youtube.com/watch?v=H1YqVabGCfo

http://www.youtube.com/watch?v=pOg4HkIstco
laatste aanpassing
Sneak is een dikzak, maar wel een held!
dik
Ziet er goed uit maar deze dag toch liever naar At the beach with... Ferry Corsten bij BLM9
Bjorn Wolf blies inderdaad het dak eraf tijdens Flamingo Nights/ADE 2008.

misschien ben ik nu weer van de partij
Werkzaam bij Flamingo Nights
De draaitijden voor Flamingo Nights as. zondag 21 Juni zijn bekend:

16.00-17.00 uur Johnstar
17.00-18.00 uur Bjorn Wolf
18.00-19.15 uur Patric La Funk
19.15-20.45 uur DJ Sneak
20.45-22.00 uur Fedde Le Grand
22.00-22.15 uur Live: Mitch Crown / Andy & Dorothy Sherman
22.15-23.30 uur Funkerman
VJ Vlight.to

Bloomingdale aan Zee, Zeeweg 94, 2051 EC Bloemendaal
Voorverkoop: 20,- VVK Adressen: www.ticketonline.nl , Free Record Shop

www.flamingonights.com

Flamingo Nights Vol. One: Ibiza OUT NOW!
Met het uitbrengen van Flamingo Nights Vol. One: Ibiza vieren Fedde le Grand, Funkerman, en hun muzikale alter ego’s F-Man en F.L.G. de zomer én hun wekelijkse residentie bij Pacha in Ibiza. Tevens laten ze hiermee horen waar de Flamingo Nights avonden voor staan: kwaliteit en vernieuwing.
Dit alles verpakt in twee glimmende zilveren schijven vol warme en energieke dansvloerkrakers

Cassius, Danny P-Jazz, Kraak en Smaak en Sharam Jey zijn enkele van de artiesten die CD1 tot de ultieme Funkerman en Fedde le Grand mix maken; waarna op CD2 namen als Hardwell, Jordy Lishious, R.O.N.N. en Spektrum tijdens de F.L.G. en de F-Man mix dit opvallende dubbel album volmaken.

Flamingo Nights Vol. One: Ibiza is aankomende zondag al exclusief te verkrijgen tijdens Flamingo Nights in Bloomingdale. En vanaf Maandag 22 Juni verkrijgbaar in de grotere muziekwinkels.

www.flamingorecordings.com