Partyflock
 

Citymoves komt ook naar Utrecht

gepubliceerd door , op
Citymoves komt ook naar Utrecht
8 juni 2009
Er is een extra stad aan de Citymoves tour 2009 toegevoegd! Niet Zwolle maar Utrecht is vanaf nu de eerst volgende stad op de agenda van Citymoves. Op Zondag 28 juni opent het gratis openluchtfestival vanaf 14:00 uur haar deuren op universiteitsterrein ‘De Uithof’. Het is voor Citymoves haar eerste bezoek aan de domstad, een leuke primeur!

Uiteraard staan ook hier weer alleen de beste dj’s van ons land. Zo neemt Citymoves o.a. Rank 1, Menno de Jong, dj Jean, Erick E, Remy en Sunnery James & Ryan Marciano mee naar Utrecht.

Citymoves heeft dit jaar de smaak te pakken. Alle voorgaande edities werden allemaal erg druk bezocht en daarom is het festivalterrein aan de Padualaan deze keer dus lekker groot. Ook in Utrecht worden er namelijk weer een groot aantal bezoekers verwacht!

Next Citymoves
Na Citymoves Utrecht staan Zwolle, Zoetermeer en Deventer nog op het programma voor 2009. Informatie m.b.t. de tijden, line ups, steden en nog veel meer is allemaal te vinden op www.citymoves.nl.

Webcam
Citymoves Utrecht zal ook live te volgen zijn via de webcam! Op www.citymoves.nl zal aan het begin van de dag de webcam actief worden en zenden we live beelden van het terrein uit.

Twitter
Via Twitter kun je de hele dag volgen wat er tijdens het feest allemaal gebeurd. Door middel van kleine tekstberichten en foto’s houdt de organisatie, samen met de bezoekers op het terrein, iedereen op de hoogte! Als je een account aanmaakt en hen volgt via Twitter dan kun je ook reageren op de berichten en foto’s! Maak dus snel even een account aan!

Youtube
Ook op ‘YouTube’ kun je terecht voor de laatste Citymoves beelden, commercials en interviews. Meld je aan voor de ALDA youtube en bekijk altijd de leukste en meest recente video’s. De video’s van Den Bosch en Enschede staan nu online!

Foto & video
Van Citymoves Utrecht zal een uitgebreid video- en fotoverslag terug te vinden zijn op de website! Kijk dus na het feest of je jezelf nog ergens terug kunt vinden op www.citymoves.nl

18 opmerkingen

Remy & Rank1 :D
ja aanwezig!!!!
Geweldig :-D Ik woon op de Uithof, dus dat wordt een thuiswedstrijdje :)
alweer feestje op de uithof:D wordt nog eens wat in utca
 
Waar in godsnaam op de padualaan willen ze dat feest gaan geven dan? Op de parkeerplaats ofzo?!
Lijkt me leuk. Waar is het precies in Utrecht?
Nice, leuk concept dat Citymoves :)
Uitspraak van Quick op maandag 8 juni 2009 om 18:06:
Waar is het precies in Utrecht?

universiteitsterrein ‘De Uithof’.
uhuuu ook hardcore en darkcore of zoww of niej weet iemand dat ????
 
Hoera! :cheer:
 
ik heb nog heel veel muntjes over van CityMoves DenBosch, die ga ik in Utrecht nog even opmaken :bier:
Hmm, die partylocatie aan de padualaan is niet zo groot, als ze het op dezelfde plek doen als het feestje van een paar dagen terug. Daar kunnen ze niet eens de hoeveelheid mensen van Enschede kwijt (en dat viel in het niet bij Zwolle van vorig jaar).
Ik denk dat ze het misschien wel op een van de grasvelden houden bij sportcentrum Olympos. Zou niet weten waar er anders genoeg plek is :)
ha daar kan ik vanaf mijn slaapkamer op neer kijken! :D
helaas ben ik er dit weekend niet :(