Partyflock
 

Studio Soulrock in beweging

gepubliceerd door , op
Studio Soulrock in beweging
2 juni 2009
Studio Soulrock gaat deze zomer een nieuw avontuur aan. In juni zullen de getalenteerde artiesten van het label hun krachten bundelen om een nieuw album te produceren in de Rooms of Red Bull. Op 13 juni ontmoeten zij elkaar op Studio Soulrock at the beach, een festival op het strand van Scheveningen, ter presentatie van de artiesten.

Studio Soulrock
Oprichter van Studio Soulrock, Carlos ValdesStudio Soulrock gaat de komende tijd nieuwe producties van verschillende artiesten op het label uitbrengen. Naast het project in de Rooms of Red Bull project gaat ondermeer Steffi een eigen 12” uitbrengen met een remix. De eerste twee releases van het label zijn bij DJ’s als Laurent Garnier, Karotte, James Priestly, Norm Talley, Jus Ed en vele anderen in goede aarde gevallen. Studio Soulrock blijft kwaliteitsproducties uitbrengen, het label is niet bezig met commercie en brengt uit wat goed is.”

Rooms of Red Bull
Zestien dagen lang laat Studio Soulrock zijn artiesten los gaan op de apparatuur in de Rooms van Red Bull. De muziek die hieruit voort komt wordt gebundeld en op vinyl uitgebracht. Daarnaast heeft Studio Soulrock niemand minder dan house legende Charles Webster uitgenodigd om op 11 juni een lecture te geven in de Rooms Of Red Bull. Deze lecture is na reservering (info@soulrock.net) voor iedereen toegankelijk en is voornamelijk georiënteerd op hardware productie. Charles Webster zal nog dezelfde nacht optreden tijdens Vinyl People in Trouw.

Festival
Het nieuwe avontuur van Studio Soulrock zal vorm krijgen tijdens het Studio Soulrock Festival op 13 juni in Karavaan te Scheveningen. Van half 2 ’s middags tot in de late uurtjes valt te genieten van house muziek, verzorgd door de artiesten van het label. Een perfect feest om al bewegend op de beats een kleurtje te krijgen.

1 opmerking