Partyflock
 
­ Nederland

Programmering Zomerkriebels Festival bekend

gepubliceerd door , op
Het was even wachten, maar hierbij wordt hij dan met trots gepresenteerd; de line-up voor Zomerkriebels Festival 2009, met dit jaar maar liefst vijf area`s. Op zaterdag 15 augustus zullen meer dan 50 nationale en internationale artiesten op de nieuwe locatie Festivalpark Leidsche Rijn voor een onvergetelijk festival zorgen.

Mainstage
Hier mogen we onder andere niemand minder dan Green Velvet Verenigde Staten verwelkomen welke al jaren vele wegen van de dance bewandelt. Bekend natuurlijk van klappers als ‘La La Land’ en `Shake and Pop’, maar ook ‘Preacher Man’ behoort tot de instant classics van deze artiest.

Daarnaast ook Robbie Rivera Verenigde Staten. Met een award voor Best Remixer op zak van de WMC2008 en een award voor Best House Producer in de Beatport 2008 staat deze Amerikaan garant voor een sublieme set. Ook Eddie Thoneick Duitsland. bekend van hits als “Wanna Freak You”, "Love Sensation" en “Deeper Love” en ook helden van Nederlandse bodem zoals Benny Rodrigues, Hardwell en Erick E zullen hun opwachting op de main stage maken.

Soenda Stage
Het techno offensief Soenda is hard in opkomst, zo ook maken zij dit jaar hun debuut op Zomerkriebels Festival. Gestuwd door ondermeer Wesdex, bekend van het reeds zeer gerespecteerde concept Magnetronik, zal de Techno & Minimal stage maximaal op smaak worden gebracht met o.a.:Live: Format: B Duitsland, Live: Heartthrob Verenigde Staten, Joseph Capriati Italië en Secret Cinema.

Super Sunday Stage
Super Sunday presenteert een keur aan toppers waaronder exclusief: CR2 live and B2B! (José Nunez, Harry Choo Choo Romero & MYNC). Naast deze helden ook o.a. ROOG (Hardsoul), Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Chocolate Puma & Shermanology (live).

Supah Dupah Stage Supah Dupah staat voor te gekke eclectic sounds. Op deze stage kun je dus muzikaal van alles verwachten zolang het maar ontdaan is van het keurslijf en voorzien is van het te gekke keurmerk van de hoogleraren van Supah Dupah. Je kunt optredens verwachten van o.a. Boemklatsch, The The Flexican en Jim de Aasgier welke je voorzien van de nodige bad beats.

Ricco`s Village = talent Stage
Ricco`s Village zal naast de food area, waar je kan genieten van heerlijke gerechten, ook onderdak bieden aan de talent stage. Hier zullen aanstormende talenten in de stromingen house en techno hun kunsten vertonen De winnaars kun je dezelfde avond nog bewonderen op de Zomerkriebels Festival afterparty in de Monza en in Club Poema RAW. Dj`s die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen zich nog tot 1 juni inschrijven.

Vanaf 1 juli kun je op de site uitgebreid checken hoe de line up van de Talent Stage eruit gaat zien. Van iedere DJ is dan de biografie te lezen en een kort interview. Ook kun je luisteren naar een korte mix en alvast stemmen op jouw favoriete DJ!


Main Stage
Green Velvet Verenigde Staten
Hardwell
Robbie Rivera Verenigde Staten
Benny Rodrigues
Eddie Thoneick Duitsland
Erick E
Sidney Samson
Bart B More
Firebeatz
TDK
• Mc Andy Sherman

Soenda Stage
Heartthrob Verenigde Staten live
Format: B Duitsland live
Secret Cinema
Bart Skils
Joseph Capriati Italië
Nuno dos Santos
Wouter de Moor
Rauwkost live
Wesdex
Erik Heijting


Super Sunday Stage
• CR2 live Harry Romero b2b Jose Nunez Verenigde Staten
• M.Y.N.C Verenigd Koninkrijk
Chocolate Puma
Shermanology (live)
ROOG
Gregor Salto
Baggi Begovic
Chris Rox
Melvin Reese
Sunnery James
Ryan Marciano
Diephuis Live
• Mc Choral
• Mc Roga

Supah Dupah Stage
Boemklatsch
The Flexican
Real El Canario
Desperate Houseman
• Dom lomp & famous dj crw
Sef
• Left overs

Laatste Early Bird Tickets
Tot slechts 1 juni is er nog een beperkt aantal Early Bird tickets verkrijgbaar voor slecths € 25,-. Daarna kosten de kaarten € 35,-. Kaarten zijn te bestellen via Ticketonline, via www.zomerkriebels.nl, of bij één van de vele Primera winkels.

www.zomerkriebels.nl

15 opmerkingen

Ernstig veel zin in dit feestje!
laatste aanpassing
Firebeatz (Y)
 
Artiest Chris tc
Wesdex :respect:
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
:D:D:D:D:D

Soenda Stage
• Heartthrob live
• Format B live
• Secret Cinema live
• Bart Skils
• Joseph Capriati
• Nuno dos Santos
• Wouter de Moor
• Rauwkost live
• Wesdex
• Erick Heijting
• Mc Roga
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
(L)
laatste aanpassing
Dat was het wachten waard!
laatste aanpassing
leuk hoor!
 
Uitspraak van L.I.S. op maandag 25 mei 2009 om 20:13:
Dat was het wachten waard!

Zo denk ik er ook over :)
 
De zomerkriebels worden voelbaar met deze line-up. Alleen nog een zonnetje erbij en alle ingredienten voor een super festival zijn er.
gruwlijk!

firebeatz, soenda (Y)
aan de line-up zal het niet liggen :jaja:
Tering, wat een vette line-up! Ben blij dat ik toen die combikaartjes van Lente- & Zomerkriebels heb gekocht! Helemaal top!