Partyflock
 
­ Nederland

SwitchMusic pakt uit

gepubliceerd door , op
SwitchMusic pakt uit
25 mei 2009
FeestSwitch · 1st anniversary
Datumzaterdag 13 juni 2009
WinactieSwitch actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Na drie maanden zwangerschap wordt Switch in juni 2008 geboren in een loods in Amsterdam-Noord. De vier trotse vaders Staas, Sybren, Wim en Menno tonen hun pasgeborene aan een zaal vol ravende lui. Drie maanden Later komen er weer heel wat techno liefhebbers luisteren naar hoe Switch haar eerste geluidjes maakt in de mega-wieg MS Stubnitz. De kleine Switch kan inmiddels gillen, kraaien en hardop lachen. Haar favoriete speelgoed zijn haar handjes en als ze iets te pakken heeft, verdwijnt dat direct in haar mond. Dit gedrag wordt massaal gecopiëerd door haar bewonderaars. Als Switch een half jaar oud is, is ze niet eenkennig zoals veel babies op die leeftijd, dus viert ze haar 1/2 jarige verjaardag met een vette licht- en lasershow in de WesterUnie.

Anderhalve maand Later komt iedereen vol bewondering weer in de mega-wieg kijken, hoe Switch probeert woordjes en geluiden te imiteren. Ze 'praat' op verschillende toonhoogtes en geluidssterkten en maakt geluiden terug als je met haar danst.

Met 9 maanden oud is Switch super gefascineerd door oorzaak-gevolg verbanden; zoals bijvoorbeeld het lichtknopje en het donker en licht worden in een ruimte. Deze fascinatie brengt ze enthousiast ten tonele met een Full Color lasershow op het wederom uitverkochte Stubnitz-feest numero 3.
Nu Switch steeds mobieler wordt, wil ze graag de omgeving ontdekken. Op haar 1e Koninginnedag pakt ze daarom 3 vergunningen met haar favoriete speelgoed, haar handjes, voor twee top locaties in Amsterdam Centrum (Westermarkt en Postzegelmarkt).

Met 1 jaar speekt Switch inmiddels haar eerste woordjes: ongedwongen, Eigenwijs, puristisch en simpelweg gelukkig. Deze succesvolle ontwikkeling MOET natuurlijk gevierd worden en wel op 13 juni in de WesterUnie! Alles wat ze in het afgelopen jaar heeft geleerd, zal ze laten zien. Door het hoge plafond is de WesterUnie de perfecte locatie om weer een super coole laser- en lichtshow neer te zetten, met strobo en veel rook! Octave One (Detroit, Verenigde Staten) geeft Switch een live kado, waar alle 1000 bezoekers van kunnen meegenieten. Ze zijn niet vaak in Nederland, maar voor de verjaardag van Switch komen ze speciaal overvliegen vanuit de Verenigde Staten. Het is nog een verassing wat Remy Nederland, Tom Hades België en Billy Nasty Verenigd Koninkrijk kado gaan geven. Switch ’residence DJ’s’ Juriaan, Staas, Jan Liefhebber en Erick Pike openen in ieder geval met een mega-back4back gift, dus kom om 22:00 want de eerste 150 mensen zullen een welkomstdrankje en verrassingen krijgen.

10 opmerkingen

 
goed bezig!!!!!!!!!!!!!
zin in de 13de:bounce:
..switch... d,r bij zijn is meemaken !!!
JJJJJJJAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in a time of change

there is Switch.
SWITCH=Helden!
Ben gek op cadeautjes :D