Partyflock
 
­ Nederland

Soenda Festival

gepubliceerd door , op
Na een erg geslaagde Soenda Festival Pre-Party in Symposion op 9 mei jongst leden kan men zich al weer klaar maken voor waar iedereen zo lang naar uitkijkt: Soenda Festival. Op Utrechts intiemste, gezelligste en zomerse plekje aan het water:SOIA - Strand Oog in Al! Hebben Elevation Eventsen Wesdex als één van de weinigen toestemming gekregen om hier een festival te geven. Waar er vorige zomer uitsluitend binnen in de strandtent een dj-booth stond, staat er op Soenda Festival ook buiten een stage.

Op het outdoor stage staat de uit Frankfurt afkomstige Chris Tietjen. De platenkeus van deze held van de Cocoon-stal kan worden getypeerd door techno, een vleugje house en dikke bass-lijnen en percussie met vier-wiel aandrijving. Uit de Verenigde Staten staat daar ook Tony Rohr. Tony heeft releases op zijn naam staan bij labels als Cocoon, Tora Tora Tora en Clink. Zijn live-act is dik, maar ook de dj-sets van deze goedlachse Amerikaan staan garant voor veel muzikaal vertier. Van Nederlandse bodem is Jeroen Verhey present. Deze alleskunner kent sterke producties, idem live-acts, gerespecteerde dj-sets, vele aliassen als Grooveyard, Point Black en zijn bekendste; Secret Cinema. Op Soenda Festival zal hij optreden als Secret Cinema en zal hij bewijzen waarom hij bij Nederlands beste dj's hoort.Verder staan daar nog van Nederlandse bodem Jason & The Argonauts. Deze sympathieke gasten hebben een live-act om te smullen vol swingende house met een gemarkeerd techy randje eromheen, voorzien van een stevige drive: house op zijn best. Verder staan daar nog Olene Kadar, Stiller & Laudruder en mede-organisator Wesdex.

Binnen staat er toch een zooitje ongeregeld. Die kun je ook maar beter binnen laten, maar of een strandtent nou zo verstandig is om dit gespuis in los te laten weten we ook niet. Die tent wordt afgebroken door Ille Bitch, Sandrien, Jesse Ten, Bas Struik, Brand, Erik Heijting en Wijnand.

Ook het visuele aspect zal naar voren komen op Soenda Festival. Tijdens het festival zal er live art zijn in de zin van dikke gravs, schilderwerken en andere vormen van kunst. Ook is het het vermelden waard dat Soenda Festival een duurzaam festival is: maaisbekers, ledlampen, het licht gaat pas laat aan, er zijn eco toiletten en de Bond voor Dieren heeft er een stand.

Dikke artiesten onder begeleiding van een 6-puntssysteem van Funktion One op Utrechts intiemste zomer plekje aan het water, waarin het visuele aspect niet vergeten zal worden: Soenda Festival. Elevation Events hoopt jullie 13 juni allemaal te kunnen verwelkomen op strand Oog in Al, Utrecht. In Naam van Soenda's glorie. Amen.

Of is er nog meer? Jawel! Wie echt niet kan stoppen kan ook nog doorgaan op de Soenda Festival After in Poema RAW!

11 opmerkingen

woohooo :woop:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
YEAAAAAAAAAAAAAH BABY!!!!!
 




laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
jason & the argonauts at soja theatershow - klub kikker !!!

Uitspraak van wesdex op maandag 25 mei 2009 om 16:53:
jason & the argonauts

Altijd fijn