Partyflock
 

Moeilijk lekker presenteert Cocktailclub

gepubliceerd door , op
Moeilijk lekker presenteert Cocktailclub
21 april 2009
FeestCocktail Club · "Moelijk Lekker"
Datumdonderdag 28 mei 2009
LocatieGetaway Dj Café
Zin in een Detroit Sunrise? Of toch liever nippen aan een Luciano on the Beat? Dit is een bericht aan alle Amsterdamse cocktail liefhebbers die houden van cocktails en ganz geile diepe muziek. Ben je dus een muzikale fijnproever? En sta je tevens open voor wat alcoholische verfrissing? Kom dan donderdag 28 mei naar de Getaway voor de special b2b sessieavond van Cocktail Club.

Deze maand zal Cocktail Club voor het eerst verhuizen naar de donderdagavond en Brent Roozendaal en Esther Dune aka " Moeilijk Lekker” zullen het deze donderdagavond nog “grootser” aanpakken dan ooit, en dit alles in het knusse Getaway cafe..

Een half jaartje gelden hebben Esther Dune en Brent Roozendaal elkaar muzikaal gevonden. Moeilijk lekkere house en andere fijne klanken. Dat is hun devies. Geen hapklare brokken shit, maar diepe ingetogen tunes waar de ziel van afdruipt met als belangrijke verbindende factor een constante drive die dwingt. Keihard tegen het vliesje. Amen! Beide deejays hebben afzonderlijk al een aardige staat van dienst en op het moment dat zij samen op een niet nader te benoemen after begonnen aan een back2back sessie werd al snel duidelijk dat ze elkaar moeilijk lekker aanvoelden. Daarom is "Moeilijk Lekker" in het leven geroepen & zijn ze met hun eerste ultraknusse laagdrempelige avond begonnen: Cocktail Club.

Cocktail Club is een gezellige doordeweekse "get together" met dikke muziek en heerlijke cocktails. 1+1= 2. Easy as that! Place to be is dus het gezellige dj café The Getaway. Het laatste jaar wordt er hier met man en macht gewerkt aan een verfrissende plek waar wekelijks leuke dingen gebeuren. Van workshops tot verschillende concepten met deejays en liveacts die tevens live online kunnen worden gevolgd in beeld en geluid. Zo heb je bijvoorbeeld het uiterst succesvolle Mr Potatohead van collega en vriend A.Friedman waar je lekker kan eten onder het genot van fijne muziek. Daarnaast biedt The Getaway kleine organisaties die bezig zijn om naam te maken en podium om hun ding te doen en draagt daarmee bij aan een versterking van de Amsterdamse scène. De energie die erin wordt gestopt betaald zich momenteel dubbel en dwars uit. Het is er gewoon heel erg gezellig, knus en tevens staat er een bijzonder goed geluidssysteem wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is voor een dj café. Dat zijn de zaken die het hier doen en dat zijn de dingen die ervoor zorgen dat iedereen er graag komt. Met het oog op de al aanwezige cocktailkaart bleek het idee om Cocktail Club in dit establishment te organiseren een gemakkelijke keuze.

Op Cocktail Club kan voor 5,50 euro worden gekozen uit een ruim assortiment aan overheerlijke cocktails. Want laten we eerlijk zijn. Dit kan niet veel anders dan gezellig worden. Alleen al het feit dat je kunt vragen aan je borrelgenoot. "Hey, hoe smaakt jouw Luciano on the Beat?", maakt onze voorpret compleet. Want wat is er nou lekkerder dan een verfrissend cocktailtje dat opgedragen is aan de dj of muziekstijl waar jij zo van houdt? Naast de vertrouwd lekkere cocktails doen we deze avond een speciale b2b sessieavond waarbij de 2 meest beruchte dj-duo’s van Amsterdam elkaar muzikaal de loef zullen afsteken met de beste diepe shit die de underground te bieden heeft.

Mesjokke is een van de 2 dj duo’s deze avond. Aron Friedman en Brent Roozendaal hebben samen al heel wat clubs onveilig gemaakt met hun heerlijke muzikale versnaperingen. Denk o.a. aan de CrackHouse avonden in de Melkweg die onvergetelijk zijn geworden mede door hun knallende b2b housesets. Rigoureus door het vliesje zal ik maar zeggen ;)

Het andere dj duo team heeft een lange geschiedenis achter de decks, alleen. Maar deze avond zullen zij dan nu echt voor het eerst b2b hun eigenzinnig diepe tunes ten gehore gaan brengen. Dorine Dorado en Esther Dune zijn Dynamic Duo Dj Team en zij tweetjes staan garant voor de allervaagste en allerdiepste tunes die er op deze globe te vinden zijn.. gegarandeerd!

Al met al de moeite waard om even een lekker drankie te komen doen. Dus bij deze zijt gij geïnviteerd om samen met ons je smaakpapillen en trommelvliezen te laten verwennen..

Zien we je donderdag? Gezellig!

One love!

2 opmerkingen