Partyflock
 
­ Nederland

De Markt wederom decor voor grote top DJ’s

gepubliceerd door , op
Op zondag 24 mei 2009 organiseert Stichting Dancetour de zesde editie van Dancetour Maastricht. Dit jaar vormt voor de derde keer op rij de Markt in Maastricht het decor voor het gratis toegankelijke openlucht evenement Dancetour. Bekende DJ’s als Marco V, Chuckie, Samson & Salto (Samsobeats), Bart Claessen en het duo Sunnery James & Ryan Marciano zetten van 13.00 uur tot 22.00 uur de Markt op z’n kop. Ook dit jaar mag de winnaar van de Dancetour DJ Contest een half uur draaien op het podium van Dancetour Maastricht 2009.

Line- up Dancetour Maastricht 2009
Dancetour Maastricht wordt om één uur geopend door Bart Claessen. Deze Limburgse DJ draaide de afgelopen jaren al regelmatig op Dancetour evenementen. Dit is de eerste keer dat hij draait op Dancetour Maastricht. Om twee uur is het de beurt aan de winnaar van de DJ Contest, DJ Mayer. Hij won vrijdag 17 april jl. de DJ Contest in De Kadans in Maastricht. Een half uur later nemen Sunnery James & Ryan Marciano de draaitafels over. Zij zijn de nieuwste gevestigde naam in de Nederlandse housescene. Het DJ duo treedt overal op, met hun eigen diepe en funky housesound. Tegen vier uur treedt Marco V op. Hij is al jaren een van de bekendste Nederlandse DJ’s. In 2007 stond hij ook al op Dancetour Maastricht en kreeg het publiek helemaal los met zijn V-sound. Om half zes brengen Samson & Salto (Samsobeats) feat. Nikolaï Dimitrov & Lady Bee hun back to back set ten gehore. Samsobeats is in 2007 ontstaan uit een aantal succesvolle samenwerkingen tussen Sidney Samson en Gregor Salto. Hierdoor besloten zij hun eigen label Samsobeats op te richten. Normaliter kun je Samsobeats alleen zien op hun eigen labelnights, maar voor Dancetour 2009 maken ze een uitzondering met een drie uur durende set waarbij je eerst kunt genieten van Nikolaï Dimitrov en daarna nog twee uur van Samson vs. Salto! Dancetour Maastricht 2009 wordt afgesloten door DJ Chuckie. Met zijn rijke muzikale verleden als DJ en producer weet hij zich te scharen tot de elite van de house. Met zijn karakteristieke, onderscheidende skills weet hij te imponeren. Naast DJ weet hij zich ook als producer met de singel Guess What op de internationale kaart te zetten. Van half negen tot tien uur zorgt hij voor een spetterende afsluiting.

Concept Dancetour
Dancetour is een serie gratis toegankelijke dance evenementen in de openlucht, georganiseerd door heel Nederland. De unieke combinatie van gratis toegang, een centraal plein en de absolute top aan DJ’s staat garant voor duizenden bezoekers. Dit jaar zal Dancetour plaatsvinden in 17 steden door heel Nederland. Doormiddel van diverse participatieprojecten met jongeren en deze actief bij het evenement te betrekken, creëert Dancetour een zo breed mogelijk draagvlak. Om deze projecten te realiseren werkt Dancetour samen met regionale MBO- en HBO opleidingen, gemeenten, poppodia, Jeugdzorg en andere sociale instellingen.

OneMen can make a difference
Ook dit jaar steunt Dancetour de organisatie “oneMen can make a difference”. OneMen steunt kleinschalige, lokale ontwikkelingsprojecten in meer dan 40 landen over de hele wereld met vervoer- en communicatiemiddelen. oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte “oneMen can make a difference”. Meer informatie op www.onemen.org.

7 opmerkingen

Denk wel even kijken!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 928, 4421}
[albumphoto id=65597174]{element is niet toegankelijk}
woehoe!.. altijd weer feest...
Slecht bericht want er wordt niets gezegd over de Master of Ceremony.
Uitspraak van Partycrasher :bounce: op zaterdag 16 mei 2009 om 09:09:
Slecht bericht want er wordt niets gezegd over de Master of Ceremony.

Een master of Ceremony heeft in dit geval niet zo heel vbeel toegevoegde waarde...
Uitspraak van Partycrasher :bounce: op zaterdag 16 mei 2009 om 09:09:
Slecht bericht want er wordt niets gezegd over de Master of Ceremony.

Pffff op de flyer staat toch dat Villian de Mc is ;) Zoals gebruikelijk bij dancetour ;)