Partyflock
 

Chakra
The house of the rising sun

gepubliceerd door , op
Chakra
11 mei 2009
FeestChakra · The house of the rising sun
Datumzondag 31 mei 2009
LocatieLazzurra
Natuurlijk was het voor Chakra een vreselijke teleurstelling dat de geplande Chakra op 26 april niet kon doorgaan. Een flinke Razzia op het 10 jarig bestaan van Lazzurra, was hiervan de oorzaak. Lazzurra kreeg een sluiting van een maand opgelegd door de gemeente, en de 1e Chakra in Lazzurra, wat een behoorlijke happening zou moeten gaan worden viel hierdoor in het water.

Het feest wat beide partijen hebben staan op zondag 31 mei (1e Pinksterdag) kan dus gelukkig wel doorgaan, en vanwege de enorme tegenslag hebben Lazzurra & Chakra besloten dit dan maar eens extra te gaan vieren. Een dubbel lange editie van maar liefst 18 uur lang. Chakra wat bekend staat als het meest eigenzinnige feestje van Nederland & Belgie, met aan boord een aantal geweldige namen, die allemaal iets gemeen hebben. Zij waren de pioniers van “house” in de breedste zin van het woord. Met wereldhits waar elke partyganger maar geen genoeg van kan krijgen. Op elke reünie van de best party’s ever, roepen deze namen een warme herinnering op, en voor wie zijn huiswerk een beetje doet, als het gaat om de historie van deze scène, zal begrijpen dat Chakra trots is op haar Dj’s.

Robin Jaydee Albers ( Plastic Dreams) en Het Belgische kopstuk Yves Deruyter verhuizen dan ook mee naar 31 mei, en zullen worden toegevoegd, aan toch al zo’n bijzondere en vooral eigenzinnige line up. Niet alleen diepe progressive, met namen als Robin Jaydee Albers, en de 2 jonge Bonzai producers Jimmy Galle, en Kevin Vega, maar ook de jonge Chakra telg bij uitstek EL Randy weet hierin zijn weg. Deze editie wat extra aandacht voor trance. En met Misja Helsloot en Ohmna ( Cyberrecords) mogen we spreken van kwaliteit trance met een hoofdletter K. Ook de techhousse en techno zal zeker en vast garant staan voor een volle dansvloer. Igor Mendoza, Sven van Vuren & Pampero L. Voor het specifieke Belgische underground afterclub soundje, heeft Chakra uiteraard het beste wat je kunt krijgen met Stijn. Maar ook de vaste residents van Lazzurra, Johan, Gemeni & Dann Limberg zijn geen nieuwkomers op dit gebied.

Chakra “ House of the Rising Sun”
Er zal worden uitgepakt en alle Chakra’s zullen rijkelijk worden voorzien van een enorme dosis energie.. Voor het spirituele gedeelte een medium, waar de kaarten kunnen worden gelegd, en waar men een echte Chakra test kan laten doen. Entertainment by Lady Dana Brown. Voor wie dit absoluut niet wil missen, maar Maaseik een behoorlijk eind uit de buurt is, raden wij aan een tentje of caravan mee te brengen. Velen hebben al een plaats op een camping gereserveerd, en maken er een korte vakantie van, want deze plaats, net over de grens en bijna nog Limburg, op een steenworp afstand van Duitsland, heeft deze pinksterdagen een boeiende agenda als het gaat om Love Peace & Partytime! Chakra “ House of the Rising Sun” ofwel Lazzurra opent haar deuren op 31 mei om 17.00 uur, en zal sluiten op 1 juni om 11.00 uur. Vanaf 21 jaar. Entree 15 euro.

3 opmerkingen

 
Eens kijken of we maandagochtend nog energie over hebben :bounce:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 12 mei 2009 om 15:29:
Eens kijken of we maandagochtend nog energie over hebben

Nou dat moet wel lukken toch? :)

Wij hebben onze plekkies op de camping al gereserveerd!!!!

Laat maar komen die Chakra's :banana:
laatste aanpassing
 
Ziet er aangenaam feest uit ! :-)