Partyflock
 
­ Nederland

Doe//rak naar nieuwe locatie in Utrecht

gepubliceerd door , op
Wie op vrijdag 29 Mei eens flink het werkzweet van zich af wil dansen moet vooral doorlezen! Op een nieuwe locatie lanceert Doe//rak Kraakt! hét concept om alle frustraties van afgelopen week achter te laten in de ozonlaag. Losgaan is het credo!

Vechtclub biedt jonge, enthousiaste organisaties die van feesten houden een ruimte aan waar honderdvijftig man compleet uit z’n dak kan gaan. Welkom bij Doe//rak Kraakt! Kraakt!

De Dj die al jaren aan de weg timmert en in Utrecht al verschillende dance concepten heeft gelanceerd is Wesdex. Ooit begonnen met Taste This Techno!, later Magnetronik en tegenwoordig organisator van onder andere Soja Theatershow en Soenda, is deze publiekslieveling hét attractiedier van Doe//rak Kraakt!.

Met zijn koffertje vol humorhouse en een vriendelijke glimlach trekt hij volle zalen en weet hij tijdens club avonden telkens weer de juiste toon te zetten. Vaak vroeg op de avond, maar daarom niet minder belangrijk. Zijn meest recente muzikale hoogtepunt was toch wel tijdens afgelopen Cocoon in Maart, waar hij na artiesten Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje en Melon het overgebleven publiek aftuigde met een ongekend beukende dj set! Verwacht van hem niets minder in Vechtclub.

Iemand die al een poos geen Utrechts publiek heeft mogen vermaken is Miss Melera. De resident van onder andere Gasten Zonder Grenzen en KitCatKlub heeft een unieke stijl van draaien en dit heeft haar door de jaren heen langs Cocoon, Mystery Land, Free Your Mind, Rockit en Lief Festival gebracht. Haar melodieuze nummers met diepe rollende baselines bespeelden afgelopen Koninginnedag bij GZG weer duizenden mensen. En dat ze schattig oogt, zegt niets over haar manier van draaien. Kim zal het eindakkoord spelen. Dat zegt genoeg dachten wij zo.

Wat minder bekend in Nederland, maar daarom niet minder goed; Milos Garos! De uit Belgrado afkomstige Dj heeft afgelopen jaar zijn release gehad in Amerika, waar hij in steden als Chicago, Minneapolis en Las Vegas clubs heeft gerockt met zijn diepe, groovy Techno platen. Wij zijn erg benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van deze jonge Serviër die in dezelfde wijk als Marko Nastic is opgegroeid en zelfs na Sloveense held Valentino Kanzyani heeft mogen afsluiten in Club Poema RAW!

Last but not least, de eerste twee Dj’s uit Doe//rak Kraakt!’s eigen stal. De jonge, en zeer funky draaiende Dj groep Peanuts. Zij hebben eerder tijdens Utrechts leukste donderdagavond, Kran(c)k, de tweede zaal mogen rocken en op huisfeestjes genoeg schade aangericht om 29 Mei hun officiële debuut te maken.

Dat er gefeest gaat worden, is nu wel duidelijk. Dat er dik gedraaid gaat worden ook. En dat de muren van Vechtclub aan het einde van de avond instorten stond al sinds de bouw van het pand vast. Wie benieuwd is naar de meest vrijblijvende club van Utrecht, moet zeker langs komen 29 Mei!

Nog een laatste oproep: Iedereen die ooit een club heeft willen inrichten of het liefst elke avond zijn huiskamer mee op pad neemt, leef je uit! Kan je stoelen, tafels, rollators, emmers, planten, kachels, oma’s of schoonmoeders missen? Neem ze mee!

4 opmerkingen

Werkzaam bij Doe//rak Events
Artiest {SHOWLIST artist 53192, 53371}
Dit wordt één dikke, rockende bende!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
sinds vannacht is iedereen in utrecht op de hoogte ;)
Jammer dat ik er niet bij kan zijn, Arnout :(
Wel verwacht ik dat het een erg fijn feest zal worden en een volgende keer probeer ik zeker aanwezig te zijn (Y)
De merkwaardige danspasjes zie ik een volgende keer wel weer :D