Partyflock
 
­ Nederland

Rockstarz Agency roept Artist Republic uit

gepubliceerd door , op
Rockstarz Agency roept Artist Republic uit
6 mei 2009
Rockstarz Agency kondigt aan dat het boekingskantoor een nieuwe weg inslaat. Na de succesvolle introductie van haar artiesten en het boekingskantoor, zal het bedrijf zich omvormen tot een compleet platform voor haar dj’s en producers: het nieuwe kantoor zal ook het management van de artiesten op zich nemen. Tegelijkertijd zijn vijf nieuwe namen aan het aanbod in artiesten toegevoegd. Met grote trots presenteert Rockstarz het nieuwe boekings- en managementkantoor Artist Republic.

Artist Republic vertegenwoordigt zowel international geroemde artiesten als de rijzende sterren uit de underground, die in staat zijn om elk dak eraf te blazen. Maar Artist Republic biedt meer dan een boekingskantoor en artiestmanagementbureau. Zij weet zich van anderen te onderscheiden van anderen door tevens eigen evenementen te organiseren. Hierdoor kunnen de artiesten van A tot Z begeleid worden in hun carrière. Rockstarz Agency gaat hierdoor op in Artist Republic. Het aanbod van Rockstarz Agency kende al enkele van de hottest DJ’s uit Nederland als Quintino, D-Rashid, Bassjackers en Kenneth G, maar zet de oprichting van het nieuwe kantoor kracht bij door de bekendmaking van het tekenen van Real El Canario, Reza ( USA), Jeremaine S, Ilker Akay en Mirwais & Yamani.

De partners hebben geprobeerd het nieuws stil te houden, maar per vandaag mogen zij officieel ermee naar buiten treden: Real El Canario is Artist Republic nieuwste Rockstar! Zijn Zuid-Europese roots vloeit door zijn muzikale reizen achter de decks. Real El Canario staat bekend als “The Godfather of Eclectic sounds”. Hij is de meest invloedrijke DJ in de Europese clubscene, zijn eclectic stijl heeft een heel nieuwe generatie DJ’s over het continent geïnspireerd en neemt stap voor stap de wereld over. Dit wordt onderschreven door zijn overvolle agenda: er is geen moment van ontspanning mogelijk voor deze geboren Tenerifiaan.

Reza is een van de best bewaarde geheimen uit de Verenigde Staten van Amerika. In 1991 startte Reza Gerami Go Ventures, wat uitgroeide tot één van de grootste en meest succesvolle evenementenorganisatoren van de VS. Naast het succesvol leiden van het bedrijf, is Reza ook wereldwijd erkend als een ‘musical master’ onder het pseudoniem DJ Reza. Reza is druk met touren, produceren en het definieren van het geluid van zijn eigen label “Saturday Night Sessions”. Zijn optredens in Nederland veroorzaakten een krankzinnige sfeer op de dansvloeren.

Jeremaine S is de derde nieuwe artiest van Artist Republic. Jeremaine heeft een lange geschiedenis wanneer het gaat om het draaien van betoverende clubstyles. Door zijn fabuleuze mix-kwaliteiten is hij verreweg de meest ondergewaardeerde kracht van de nieuwe eclectic movement, maar binnenkort zul je zijn sound overal horen! Van Innercity tot Nopeisdope, deze man heeft overal gedraaid.

Ilker Akay is de vierde aanwinst van Artist Republic’s roster. He begon als producer en is nu een zeer bekende artiest in de Nederlandse housescene. Zijn producties zijn uitgebracht op het label van Sidney Samson en Gregor Samsobeats. Samen met Samson bracht Ilker klappers uit als “Ring The Alarm”, die een enorme hit werd in de clubs. En dat is nog maar het topje van de ijsberg, Ilker zal je laten schudden als een aardschok.

Mirwais & Yamani maken de nieuwe stal van Artist Republic complete. Zowel samen als solo weten deze mannen de decks te rocken. Latin, electro, minimal of deephouse, dit duo produceert recht vanuit het hart. Bekende events als Latin Brutality, Electrocute en Sappig zijn geen onbekenden in hun carrières en er volgt nog veel meer!

Voor meer informatie over Artist Republic en haar artiesten, het nieuwe dance-platform door naar de website: http://www.artist-republic.com/

7 opmerkingen

Artiest Nevz
Slim, maar een nieuwe naam + nieuwe grote artiesten zal ook wel weer nieuwe prijzen met zich meebrengen net als Platinum.
Ze moesten wel een nieuwe naam gaan beginnen.

Rockstarz is helemaal verkracht door Nope=dope
Uitspraak van Wouter? op woensdag 6 mei 2009 om 15:58:
Rockstarz is helemaal verkracht door Nope=dope

Organisatie heet toch nog steeds zo? + een nieuwe naam zal het verkrachten echt niet minder maken.
Nee klopt, maar ze proberen het wel :D
Artist Republic heeft helemaal niks meer met Rockstarz of Nopeisdope te maken.
Events en agency zijn nu compleet van elkaar gescheiden...
Uitspraak van Wouter? op woensdag 6 mei 2009 om 16:11:
Nee klopt, maar ze proberen het wel

Uitspraak van Taccotinaikos op woensdag 6 mei 2009 om 16:58:
Artist Republic heeft helemaal niks meer met Rockstarz of Nopeisdope te maken.
Events en agency zijn nu compleet van elkaar gescheiden...

Wat 'n geouwehoer