Partyflock
 
­ Nederland

Electronation @ klinch

gepubliceerd door , op
Op woensdag 20 mei - de avond voor Hemelvaart - haalt Electronation @ klinch weer twee van Duitslands grootste technotroubadours naar Amsterdam. De gebroeders Tiefschwarz zijn beiden graag geziene gasten in de Melkweg, waar zij vorig jaar een uitzinnige Max trakteerden op een daverende vier uurs set. Een passend vervolg kon simpelweg niet uitblijven, dus krijgt het tweetal dit jaar wederom vier uur de tijd.

Ali en Basti Schwarz alias Tiefschwarz staan te boek als regelrechte iconen. Met talloze producties, remixen en mixcompilaties voor labels als Gigolo, Classic, Strictly Rhythm en Fabric behoren ze al ruim tien jaar tot de eredivisie der Duitse househelden. Ze worden wereldwijd gezien als twee der belangrijkste grondleggers van de electrohouse. Maar zowel met hun uiteenlopende producties als met hun stijloverschrijdende dj-sets hebben zij de muren rond dat hokje al lange tijd geslecht.

De enige categorie waar je Tiefschwarz met recht kunt indelen, is die van de onversneden dansbaarheid. Een ieder die de vloer heeft betreden tijdens een set van beide heren, weet waarom: afzonderlijk verkeren Ali en Basti al in a league of their own maar samen winnen ze de wereldcup. Dat hebben ze meerdere malen op Nederlandse bodem bewezen, onder andere op Lowlands 2006 en natuurlijk vorig jaar tijdens de legendarische vier uurs set op Electronation @ klinch. Mis dus deze gelegenheid om hen samen te zien schitteren niet!

Held van eigen bodem Terry Toner zorgt voor support van hoog niveau. Al sinds het prille begin van Electronation @ klinch heeft hij zich uiterst verdienstelijk bewezen als vaste dj. Zijn muzikale vastberadenheid heeft hem inmiddels tot dansvloeren ver buiten de landsgrenzen gebracht, met residencies in Londen, Antwerpen en Amsterdam. Samen met vaste vj-krachten Alex et Jeremy zorgt Toner voor de juiste Electronation-omlijsting van deze bij voorbaat legendarische avond. En aangezien iedereen vrij heeft de volgende dag (donderdag = Hemalvaart) heb je geen enkel excuus meer om er niet bij te zijn...

4 opmerkingen

Tiefschwarz :respect: Goede herinerringen aan hun set van vorig jaar Timewarp!
Artiest {SHOWLIST artist 58712, 46661}
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op zondag 3 mei 2009 om 15:15:
Goede herinerringen aan hun set van vorig jaar Timewarp!

Dat was zeker een dikke set! Wel erg druk toen overigens
Jammer dat dit op woensdag is
Uitspraak van Kp op maandag 4 mei 2009 om 15:47:
Jammer dat dit op woensdag is

is dag voor hemelvaart, veel mensen vrij die donderdag!
Dan ga ik maar even snel checken of ik dan ook vrij ben