Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz dubbelaar in de club en op het strand

gepubliceerd door , op
Zaterdag 9 mei staat partyconcept Sneakerz in Panama met headliners als Gregor Salto en DJ Madskillz. Een dag later opent Sneakerz zondag 10 mei het zomerseizoen met de aftrap van het eerste 'Sneakerz op het strand' feest van dit jaar. Met o.a. oudgedienden Erick E en Lucien Foort in de buiten area en binnen dj talenten uit de Sneakerz MUZIK stal, die staan te trappelen van ongeduld om de bezoekers te overtuigen van hun potentie, biedt Sneakerz een dikke dubbellaar in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 mei.

Sneakerz in de club – zaterdag 9 mei
Zaterdag 9 mei is de tweede zaterdag van de maand en dus is het van 22.00 tot 04.00 uur weer tijd voor Sneakerz in club Panama, Amsterdam. Gregor Salto, de koning van de Latin house, staat in het Theater van Panama en laat horen dat hij meer dan alleen Latin draait. Hij wordt voorafgegaan door DJ Madskillz en Ralvero. Oliver Twizt en Franky Rizardo overtreffen elkaar in een spannend back 2 back optreden: twee grote talenten om in de gaten te houden. Shagspeare neemt deze avond bezit van de Studio in Panama. Zelf omschreef hij zijn stijl een tijd lang als Urban Funky Fucked Up Housy Disco Sounds. Van deze eclectische mix verschoof zijn sound de laatste jaren meer richting onvervalste house muziek, maar met invloeden uit alle hoeken. Zaterdag 9 mei laat hij vrolijke, toegankelijke en herkenbare dance horen. Uiteraard mét een stoute knipoog, zoals zijn poëtische dj naam al doet vermoeden. DJ Marcel draait zijn plaatjes na etenstijd in de derde Sneakerz zaal, het Panama Restaurant. Dat wordt dus knallen in Amsterdam, waarbij de sfeer weer op z'n Sneakerz zal zijn: los, en vol bezoekers die de liefde voor de housemuziek met elkaar en de dj's delen. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop via www.sneakerz.nl, www.blm9.nl, www.1management en bij alle Primera winkels.

Opening Sneakerz op het strand – zondag 10 mei
De diehards wisselen na de lange zaterdagnacht hun sneakers snel in voor slippers om op zondag meteen door te gaan naar de Noordzee. Want 10 mei vindt het jaarlijkse Sneakerz op het strand Openingsfeest plaats! In goed overleg met BLM9 is besloten om de Sneakerz feesten deze zomer ongeveer één keer per maand bij BLM9 te organiseren, in plaats van iedere zondag. Een goede ontwikkeling, want zo houdt Sneakerz de feesten meer exclusief en verrassend en kan BLM9 ook ruimte beiden aan andere concepten en smaken. Na de opening van beachclub BLM9 op 12 maart, waar Sneakerz samen met andere veelbelovende partyconcepten (Addicted en Bateria) haar steentje succesvol aan bijdroeg, is dit het allereerste 100% Sneakerz feest op het Bloemendaalse strand. Het belooft een mooi voorproefje voor een hete Sneakerz-zomer te worden. Met niet alleen maar grote namen, maar juist ook door upcoming talent de kans te geven uit te blinken achter de draaitafels.

Buiten wordt er vanaf 16.00 uur op het BLM9 strand flink gas gegeven door niemand minder dan Erick E, Lucien Foort, Skitzofrenix, Oliver Twizt, Ralvero en MC Gee. Een sterke line-up, die door de dj's binnen wordt aangevuld. Daar verzorgt platenlabel Sneakerz MUZIK een Artist Showcase. Het label presenteert haar heetste dj's/producers van het moment; talenten die staan te springen om de bezoekers van buiten naar binnen te trekken met jackin' house en meer hoogstandjes. Voor deze editie zijn dat: JoeySuki, Pepperman, Jay Ronko, Disfunktion, Benny Royal en MC DiVine. De eigentijdse housesound van Sneakerz pompt tot ver na zonsondergang over de stranden van Bloemendaal: een waardig startschot voor de komende Sneakerz op het strand feesten dit seizoen. Meer Sneakerz zondagen bij BLM9 om alvast in de agenda te zetten: 7 juni, 28 juni, 26 juli, 23 augustus en 6 september. De uitsmijter vindt plaats op het strand van Aquabest (omgeving Eindhoven), met het Sneakerz Festival op zaterdag 19 september. Voor meer data en kaartverkoop zie: www.sneakerz.nl.