Partyflock
 

Vier uur lang The Viper vs. The Beast @ Club Poema

gepubliceerd door , op
Vrijdag 12 Juni is er weer een zomer editie van 't gezellige Oldskoolfeest in Club Poema RAW, te Utrecht. Vaste bezoekers van de feesten van Frontstar Events weten wat dit inhoud: Goede DJ's, een oorverdovend geluid dankzij het Funktion One systeem, veel mooie mensen en vooral erg veel gezelligheid!

Zoals iedere zomer editie is er ook dit jaar weer een passend prijzenpakket voor de persoon die er het meest zomers uitziet. De organisatie wil nog wel even melden dat de speedo-slip zeker niet weer zal winnen! Er zal dit jaar iets beters verzonnen moeten worden om met het prijzenpakket in the pocket de ochtend-zon tegemoet te kunnen lopen.

De bedoeling was eigenlijk om tijdens de zomer editie geen battle neer te zetten, echter door de vele aanvragen dit wel te doen, is Frontstar Events overstag gegaan..

De avond zal geopend worden door de man achter het succesvolle NRG Events. Met concepten als Slaves to the Rave, Alles naar de klote!! en 010 classics heeft deze man bewezen dat hij weet hoe je een feestje moet bouwen. Zelf draaide OCD op feesten als Masters of Hardcore, Mindcontroller en natuurlijk op verschillende edities van oldschool Gangsters, vandaar ook dat de organisatie het openen van de avond met een spetterende Oldskool set wel aan hem over kan laten.

Ook werd het weer eens tijd voor een nieuw gezicht op 't gezellige Oldskoolfeest. DJ Reza heeft nog nooit op een feest van Frontstar Events gestaan en dat werd dus de hoogste tijd! Met zijn eigen D.J. Reza Events is Reza natuurlijk ook nog bekend van de succesvolle Glorification feesten. De organisatie is dan ook blij hem te kunnen verwelkomen tijdens dit zomerse festijn in Club Poema RAW.

Op het moment dat de klok 02:00 aangeeft zal de temperatuur pas echt tot grote hoogte stijgen, op dat moment nemen twee jongens van de stad namelijk plaats achter de draaittafels. The Viper & The Beast zijn kind aan huis bij Frontstar Events en komen ook prive regelmatig bij elkaar over de vloer om de nieuwste roddels te bespreken, platen te beluisteren, of ruzie te maken bij het spelen van een computerspelletje.

Om al die onzin nu voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen, gaan beide heren elkaar 4 uur lang bestoken met hun persoonlijke favorieten uit beide platen collecties.

Voor de goede orde nog even de time table:

23:00-00:30 OCD
00:30-02:00 Reza
02:00-06:00 The Viper vs. The Beast

Kaarten zijn te koop voor €10,- via de website, of voor €15,- aan de deur.

14 opmerkingen

Goed bezig Frontstar!

Viper & Beest :respect:
Defqon dag erna, maar denk toch wel ff een kijkje nemen
laatste aanpassing
 
Nog niet zeker, Defqon dag erna... :$:)
 
Whoei... :cheer:
 
leuk:)
 
Nice!!! :respect:
 
Aanwezig!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 21 april 2009 om 10:15:
Nog niet zeker, Defqon dag erna...

Dus???

Heerlijke preparty voor Defqon :yes: