Partyflock
 
­ Nederland

Armageddon
Hoogeveen in de hoofdrol in Club Aces

gepubliceerd door , op
Armageddon
20 april 2009
Vanaf 18 april is Hoogeveen een nieuwe club rijker. Een club met een trendsettend interieur, subliem licht en geluid en een intieme sfeer. De club betekent eveneens de terugkeer van het paradepaardje van Exceptional Events; Armageddon!

De allereerste editie van Armageddon zag het levenslicht op 4 februari 2005 in de toenmalige Tapperij in Hoogeveen. Dat Hoogeveen wel klaar was voor een portie hardcore bleek al snel. Vanaf het prille begin werd het Hoogeveense hardcorespektakel zeer goed bezocht. Jarenlang programmeerde Exceptional Events succesvolle edities van Armageddon in zowel de Tapperij als in het latere Feestcafé Markt. De ingrediënten van de Armageddon feesten zijn door de jaren heen altijd even simpel als doeltreffend gebleken. Je neemt een ruimte die plaats biedt aan honderden ‘die hards’, je zet er het hardste en beste geluid in dat je maar kunt vinden en vult dat aan met alleen de beste hardcore dj’s van deze planeet. Meerdere jaren bleek dit een beproefd recept. In de wijde omtrek had een Armageddon een beruchte reputatie. Niet in de laatste plaats door het hiervoor genoemde nogal stevige geluid! Ook de artiesten kwamen maar wat graag naar het ‘Hoogeveense’. Zo waren klinkende namen zoals bijvoorbeeld Paul Elstak en Tommyknocker zelfs meerdere keren te bewonderen in Hoogeveen. Helaas viel begin dit jaar het doek voor Feestcafé Markt, wat betekende dat de Armageddon feesten moesten uitwijken naar een andere plek. En die plek is er nu!

Op 8 mei, enkele weken na de opening van Club Aces, zal Hoogeveen na een veel te lange afwezigheid wederom in het teken staan betere knal- en beukspektakel. Aan de muziek zal weinig veranderd worden, toch heeft Exceptional Events deze keer voor ietsie andere aanpak gekozen. Deze editie wordt namelijk niet alleen traditiegetrouw gehouden in Hoogeveen, de Drentse stad zal namelijk zelf de hoofdrol voor haar rekening nemen. Deze keer nu eens niet een editie met een batterij aan overbetaalde artiesten. Nee deze editie wordt heel anders aangepakt. De entreeprijs gaat fors naar beneden en wordt er De Ruimte gegeven aan dj’s die nog dagelijks op een te klein zolderkamertje keihard oefenen voor hun ene ‘minute of fame’. Elke Armageddon fanatiekeling heeft namelijk door het insturen van mailtjes aan de organisatie zelf bepaald wie er op 8 mei ‘star of the show’ wordt.
Waar op de zaterdagavonden Club Aces in het teken staat van club en house, is het op 8 mei tijd voor wederom een portie onvervalste hardcore. Tim Ellis, één van de drijvende krachten achter Exceptional Events heeft er in ieder geval zin in. 'Ik ben echt blij dat Armageddon weer terug is in de plaats waar het hoort. Van de week heb ik de club van binnen bekeken, en eerlijk is eerlijk, het ziet er werkelijk prachtig uit! Dus laat het feest maar beginnen!'

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 42657, 18051}
goed bezig (Y)
FEESTEN!!!!! :bier:

ziet er weer heerlijk uit!! wanneer niet trouwens........... (y)
laatste aanpassing
 
:respect: altijd gezellig!!! (y)
 
ben benieuwd:D
 
Zinnn inn:D:D...Wat een Vette club:D