Partyflock
 
­ Nederland

Secret Cinema invites tourt langs Den Haag en keert terug naar thuishaven Rotterdam

gepubliceerd door , op
Secret Cinema Invites van Jeroen Verheij begon als een kleinschalig project in de Amsterdamse Sugar Factory. Het concept wierf per kwartaal meer aandacht van clubbers door voornamelijk de exceptionele DJ-sets van de grootmeester zelf. Het absolute hoogtepunt was eind februari, de dik uitverkochte weekender in de M.S. Stubnitz. Twee weken later was de zogenaamde Secret Cinema Sound aanbeland in het Haarlemse Patronaat, waar het publiek wederom helemaal uit haar dak ging. Met dit nog vers in het geheugen, wordt er met veel plezier uitgekeken naar de laatste twee clubedities voordat de Secret Cinema caravaan op het Scheveningse strand zal neerstrijken.

Zaterdag 18 april is het weer tijd voor het Paard in Den Haag. De sound van Secret Cinema haakt naadloos in op de behoefte van het Haagse uitgaanspubliek. Na twee succesvolle edities op het strand van scheveningen vorig jaar, waren de twee edities in het Paard minstens zo succesvol. Mede door het enthousiaste publiek wilde Secret Cinema snel nog een keer Den Haag aandoen en dit keer met een bijzondere internationale gast. De Zweed Cari Lekebusch zal ditmaal het feest afsluiten met een Techno-gevoel zoals alleen hij dat kan. Als support is voor deze editie de Rotterdammer Sandeep uitgenodigd en protégé Egbert die menig danceliefhebber heeft overrompeld met zijn energieke live-set. Zijn release ‘Vlammen’ op het Rotterdamse EC Records van Michel de Hey kon daarom niet uitblijven. Dat geeft het duidelijkst aan waar deze jongen het beste in is, vlammen dus!

Vrijdag 8 mei is de laatste editie, voordat de zomertour van start gaat, thuishaven Rotterdam. Het antwoord op de vraag waarom het zo lang duurde voordat er weer een Secret Cinema Invites in Rotterdam georganiseerd zou worden luidt heel duidelijk; “het wordt goed gedaan – of niet”. Voor de thuiskomst is een nieuwe samenwerking aangegaan met Off_Corso. Peter Horrevorts en Secret Cinema zorgen voor de bekende sound van Secret Cinema Invites. Als afsluiter is de Franse Charles Siegling, ook wel bekend als Technasia uitgenodigd. Voor de tweede internationale act is de Servische grootheid Marko Nastic uitgenodigd. Voor de tweede zaal zijn twee anderen graag geziene gasten gevraagd. Reiss en Vân Anh. De Amsterdamse Reiss heeft tijdens de Stubnitz een 6 uur set neergezet en draaide daarna vrolijk door in de Bunker. Hij zal ditmaal een 4 uur set neerzetten voor de House liefhebbers onder ons. De sexy Vân Anh sloot onlangs de Factory 10 in haar stijl af en zal dit wederom in de Off_Corso doen.

Website
Op de vernieuwde website van Secret Cinema zijn alle foto’s, sets en video’s te vinden rondom zijn concept. Hier vind je ook alle profielen van de uitgenodigde artiesten om meer informatie te vinden. Het is en blijft duidelijk, Secret Cinema nodigt uit en u bent welkom!

6 opmerkingen

Cari in Den Haag!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
SC kan dansen als een malle!
Van Anh draait in Rotterdam ;)