Partyflock
 

Electrobot: Keiharde Electro & Fidget House in Club Poema!
Poema meets Electrobot

gepubliceerd door , op
Maak je borst maar nat, want op zaterdag 18 april is Poema RAW Utrecht the place to be voor al die Electro & Fidget house boys & girls onder ons! Deze 18e april is Poema RAW dan ook het strijdtoneel voor het nieuwe Electrobot! Tijdens deze speciale eerste editie pakt Electrobot gelijk goed uit met the best electro & fidget house artists die ons koude kikkerlandje rijk is. De eerste editie word geopend door namen als Sven Prinsen & Tettero, Guerilla Speakerz, The Stoned Apes, Vince Moogin, KruH, Mightyfools, Johnny Five & Dem Slackers!

Een line up waar je u tegen zegt en kan Poema RAW dan ook trots zijn op het binnenhalen van dit concept want Electrobot is eindelijk een van de eerste echte Electro en Fidget House concepten in Utrecht! Trek dan ook je vetste kloffie uit de kast en kom knallen in de ondergrondse dansvloer van Poema RAW Utrecht. Vince Moogin, de Utrechtse held, voert de avond aan als nieuw verworven resident en zal worden aangevuld door een andere held uit Eindhoven: KruH! Vince Moogin is hard op weg om zijn plaats in de electro scene waar te maken: Met zijn nieuwste producties, heeft hij een totaal nieuwe sound als wapen! De joker word ingezet door KruH, met zijn BigSmile en kei & kei harde electroplaten laat hij je ongekend stuiteren op de dansvloer! Mightyfools, deze twee knapen van 18 en 21 zijn inmiddels de status van talents ver voorbij met boekingen in Engeland, Schotland, Frankrijk en Belgie! Ook zijn ze te zien op Dance Valley en Dirty Dutch.

Dat kan overigens ook gezegd worden over Guerilla Speakerz, welke deze avond serieus de boel onveilig komen maken. Sven Prinsen & Tettero is het volgende duo die jou en Poema RAW laten schreeuwen om meer! Vanuit het oosten van het land trekt Electrobot The Stoned Apes naar utrecht! Deze Arnhemse boys gaan keihard rocken op Electrobot, maar zullen ze hun ware gezicht niet kenbaar maken, hoe dan ook hou deze kerels in de gaten want fidget house zit bij hun in het bloed en dienen zij dan ook goed in de gaten gehouden te worden voor de toekomst! Een ander duo (ja weer een duo) zijn Kevin & Maris, oftewel Dem Slackers! Met hun nieuwste releases op labels als Wearhouse Music van Lee Mortimer, heeft Utrecht wederom twee nieuwe helden erbij in de electroscene. Het rijtje van Dj’s word als laatste nog aangevuld door Johnny Five Bekend in het zuiden voor zijn harde electro sound zonder consessies, maar moet nu ook verder op in het land opdraven om zijn kunsten te vertonen!

Met deze line up van alle grote Nederlandse Electro namen, kijkt Electrobot en Poema RAW samen uit naar een ongekend succesvolle avond en hoopt het dan ook vliegensvlug de status van uitverkocht te verkrijgen! Om dit te behalen kun jij je tickets in de pocket scoren via www.electrobot.eu en kosten in de voorverkoop slechts 7,50 euro. Heb jij niet zo last van de crisis dan kun je uiteraard ook een kaartje kopen aan de deur voor een tientje!

12 opmerkingen

Mightyfools waren erg dope vorige weerk op het Neude!
het is toch de DE Neude? of niet?
mightyfools rocken hard! kruh ook cool (Y)
johnny six !!!
nice:D
Uitspraak van Moer op zaterdag 4 april 2009 om 18:25:
Fidget House?

Fidget house is a style of house music that incorporates other dance music styles including Electro, Techno, breakbeat and UK garage.
 
Werkzaam bij SEKOIA
Uitspraak van Moer op zaterdag 4 april 2009 om 18:25:
Fidget House

crookers/hiphop-achtige house..
Uitspraak van Moer op zaterdag 4 april 2009 om 18:25:
Fidget House?

soort van drexciya achtige shit vind jij ook leuk moer
[quote element=news_comment id=479874]Electrobot is eindelijk een van de eerste echte Electro en Fidget House concepten in Utrecht!quote]
op dum dum en bangers wordt die style al redelijk gerepresent hoor in uutje