Partyflock
 
­ Nederland

Freaky facts over het meest Freaky feest

gepubliceerd door , op
Freaky facts over het meest Freaky feest
1 april 2009
En zo zijn we alweer aangekomen bij April! De meest freaky maand van het ‘indoor party’ en ‘clubbing’ seizoen. De maand zit weer stampvol goede feesten met als klap op de vuurpijl zaterdag de 25e! Die dag zal The Matrixx in Nijmegen weer op haar grondvesten trillen tijdens The Freaxxshow!

In een zinderend tempo beleef je in acht uur tijd de meest huiveringwekkende acts, zie je een flink aantal Nederlandse top dj’s aan het werk en krijg je ook nog eens een internationaal toetje. Uit Egypte, het land waar, hoe toepasselijk, ook yoghurt zijn oorsprong vond, komen de twee trance beesten Aly & Fila. Zij zullen The Freaxxshow met machtige, energieke trance op een waanzinnige wijze op zijn kop zetten.

Voor de mensen die de vorige editie beleefd hebben is geen woord te veel. Echter, de mensen die nog niet weten wat The Freaxxshow precies inhoudt, klinkt het wellicht wat overdreven in de oren allemaal. Maaaaaaar, laat dat nou net zijn waar The Freaxxshow in uitblinkt. Maximaal entertainend, kwalitatief hoogstaande muziek en acts en een geweldige sfeer in een club waar ze in het noorden van het land jaloers op mogen zijn….

Om een clubnacht als deze te bezoeken moest je voorgaande jaren nog de grens oversteken of zelfs het vliegtuig pakken. Sinds december vorig jaar hebben we in Nederland dan eindelijk zelf zo’n kwalitatieve clubnacht. De eerste editie was top, maar de lat is voor 25 april nog hoger gelegd. Het tempo waarin de acts voorbij komen is opgeschroefd en de Nederlandse top dj’s zijn nog beter vertegenwoordigd in dit voor Nederland nog nieuw en onbekende concept.

Wat wordt er verwacht van jou? In zoverre niet zoveel…..je kan je echter laten meeslepen in dit ‘freaky’ spektakel. The Matrixx biedt jou de kans een nacht mee te maken die je niet gauw zult vergeten. Laat je betoveren door de freaky visagisten, ga mee op reis en zorg dat je de tijd hebt om te herstellen van dit mega spektakel.

De Vip-tickets gaan weer erg hard en de vip zal dan ook zeker uitverkocht zijn. Wil je nog deel uitmaken van dit exclusieve gezelschap en genieten van een aantal zeer aantrekkelijk geprijsde extra’s? Zorg dan dat je snel in het bezit komt van de laatste vip-tickets. Meer informatie hierover vind je op www.matrixx.nl