Partyflock
 
­ Nederland

MN2S
Miami WMC ‘09

anoniem gepubliceerd op
MN2S
21 maart 2009
FeestMN2S · Miami WMC '09
Datumvrijdag 27 maart 2009
LocatieNikki Beach
Op vrijdag 27 maart organiseert Milk’n’2 Sugars, beter bekend als het platenlabel en dj managementbureau MN2S uit Londen, haar jaarlijkse WMC Party in South Beach Miami. Dit jaar maakt MN2S haar debuut bij de befaamde beachclub Nikki Beach, waar zo’n 40 dj’s van wereldklasse van 13.00 tot 05.00 uur de jet set trakteren op een dag-, avond- en nachtvullende dance-explosie.

Terwijl Europa is bedekt onder een grijze wolk, maken dj’s en andere dance music liefhebbers zich klaar om af te reizen naar het warme South Beach Miami, waar gedurende de laatste week van maart de jaarlijkse Winter Music Conference plaatsvindt. Eén van de niet te missen WMC highlights is de MN2S Miami Party.

MN2S is voor het vijfde jaar aanwezig bij de Winter Music Conference maar is nu voor het eerst te gast bij Nikki Beach, de exclusieve beachclub die gezien wordt als de parel van South Beach Miami. Het door palmbomen omgeven Nikki Beach is gelegen aan Ocean Drive nummer 1, pal aan de Atlantische Oceaan, en biedt plaats aan zo’n 2500 bezoekers. Deze speeltuin voor volwassenen staat bekend om haar fantastische VIP feesten en is favoriet bij vele internationale beroemdheden.

Alle drie de podia die Nikki Beach te bieden heeft worden vrijdag 27 maart ingezet door MN2S. Het feest start overdag in de outdoor beachclub en gaat ’s avonds in de twee zalen van de nachtclub door tot zonsopgang. Headliner van het feest is dj/producer/remixer Armand van Helden. Deze Grammy Award nominee werkt vanuit zijn studio in NYC samen met vele A-artiesten zoals The Rolling Stones en P. Diddy. Een greep uit het verdere MN2S dj aanbod op 27 maart: Laurent Wolf, Kurd Maverick, Bodyrox, Funkerman, Joe T Vannelli, Brian Tappert, ATFC, David Penn en Ron Carroll. In de 1trax room, het diepe tech-house zusterlabel van MN2S Recordings, draaien o.a. James Priestley, Tobi Neumann en Tiger Stripes.

Het gehele event is toegankelijk via de gastenlijst. Heb jij plannen om naar de WMC in Miami te gaan? Stuur je volledige naam, adres, woonplaats en e-mailadres naar: guestlist@mn2s.com zodat je dit feest niet hoeft te missen.