Partyflock
 

Soulmax en Art of Dance presenteren I love Los festival 2009

gepubliceerd door , op
Uitverkochte zalen, knallende line-ups en onvergetelijke herinneringen. Wat in 2002 begon als een klein feestje, groeide in het Paard uit tot één van de meest geliefde evenementen van Den Haag en omstreken. Los is niet meer weg te denken uit de Hofstedelijke clubscene en ook daarbuiten heeft zij haar naam gevestigd. Het evenement van organisator Soulmax mocht door de jaren heen tienduizenden bezoekers ontvangen, en is nu klaar voor een volgende stap. Waarom elke keer het dak eraf laten gaan in de clubs, als je ook zonder dak kunt?

Het is de hoogste tijd om alle succesvolle ingrediënten van Los bij elkaar te zetten, en los gaan een nieuwe definitie te geven. De crowd uit de clubs en de beste house dj’s verwelkomen de officiële intrede van de zomer. Op zaterdag 20 juni slaan Soulmax en Art of Dance de handen ineen voor het acht jarig bestaan van Los en organiseren gezamenlijk het grootste Los-evenement ooit: I LOVE Los Festival 2009!

Natuurlijk is voor een locatie gekozen die dichtbij de geboortegrond van het evenement ligt. Waar kun je de start van de zomer beter vieren dan in de nabijheid van het strand? Daarom is gekozen voor de ultieme locatie voor een outdoor dance-festival rond Den Haag: het Norfolkterrein van Scheveningen. Deze vlakte is gelegen bij het Scheveningse havengebied aan de zuidkant van het strand. Op het Norfolkterrein zullen tienduizend bezoekers kennis kunnen maken met de kracht van het concept, maar dan in de buitenlucht. Om een onvergetelijke productie neer te kunnen zetten werkt Soulmax samen met Art of Dance, dat bekend is van haar evenementen als Fabulous, Pleasure Island en Free Festival. Door deze krachtenbundeling zal een sterke band ontstaan voor de ultieme outdoor beleving van Los.

Meer informatie over I Love Los Festival zal zeer spoedig bekend worden gemaakt. Voor meer informatie over de organisatoren van I Love Los Festival 2009, check je de websites: http://www.soulmax.nl en http://www.artofdance.nl.
Voorverkoop start op maandag 23 maart via Ticketonline.nl, Soulmax.nl, ArtofDance.nl alle Primera´s en Free Record Shops.

17 opmerkingen

hoppa!!

oooooohhhhh shit, dit gaat heel vet worden!
ben ook erg benieuwd, vet hoor zo aan de zee!
dammmm mogen wel de naam aanpassen.... ik dacht SOULWAX!!!
WOW een dancefeest in den haag :O en dan ook op het norfolkline terrein :S dacht dat daar niks gegeven mocht worden en alleen huizen gebouwd zouden worden....
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
ArtOfDance:respect:
 
weer een excuus om een weekje naar scheveningen te gaan!! :cheer:
 
best
Uitspraak van Cliffie op vrijdag 20 maart 2009 om 17:54:
WOW een dancefeest in den haag

Is toch super kicken.
Uitspraak van partymania op zaterdag 21 maart 2009 om 09:58:
Is toch super kicken.

jah dat zeker! maar staat er gwn van te kijken :|

hoop wel dat dit feest niet verneukt wordt.....
zoo dit is goed nieuws!!
lekker met het fietsje erheen en natuurlijk hopen op een stralend zonnetje :D
Den Haag wordt eindelijk een keer GOED op de kaart gezet! het uitgaansleven begint te bloeien, en dat is alleen maar mooi!

binnenkort komen mensen uit andere steden naar den haag ipv wij naar hun!!!!
 
En los :banana: