Partyflock
 

Chakra gaat wederom de grens over..

gepubliceerd door , op
Chakra gaat wederom de grens over..
9 maart 2009
FeestChakra Party · South Division
Datumzondag 26 april 2009
WinactieChakra Party actiegesloten
LocatieLazzurra
In bijna 4 jaar tijd groeide Chakra Party uit tot een eigenzinnig gezelschap. Met mannen aan boord als Rokkwild, Yves Deruyter, Igor Mendoza, Jurgen, Robin Albers en vele anderen, kun je niet spreken van nieuw talent. Zelfs de wat nieuwere namen, zijn Dj’s die soms al 15 jaar werken in de Nederlandse en Belgische House scène. En voor het publiek wat over de linie toch ook al heel wat jaartjes meedraait, zijn namen als Sven van Vuren en Stijn toch ook zeker niet de minsten. Reislustig zijn ze ook. Altijd op zoek naar een mooi plekje met de juiste sfeer. Zon, strand & zee op Aruba of Scheveningen. Heerlijk underground in de Creamm onder de rook van Antwerpen. De uitstapjes van Chakra Party zijn geliefd. Het geeft een enorm samenhorigheidsgevoel op nieuw terrein, een soort van positieve spanning. The Energyfield!

Op 26 april dus Chakra Party@Lazzurra. In april bestaat het prachtige Lazzurra 10 jaar, en dat alleen al is een reden om erbij te willen zijn. Voor een groot gedeelte van de Chakra Party aanhang is het even een thuiswedstrijd, voor anderen een behoorlijke reis. Het zegt veel over de afkomst van het kleurrijke publiek wat hoort bij dit bijzondere feest. Belgische, en Nederlandse partygangers ontmoeten elkaar al jaren op Chakra Party. Een paar keer per jaar, op diverse locaties. Lazzurra, uitgekozen om haar prachtige warme uitstraling, met een geweldig geluidssysteem en haar prachtige licht show. Intiem en zonder rookverbod.

Ook in Lazzurra, volop de mogelijkheid om te chillen te winkelen, tarotkaarten, massage. Uit je dak op de dansvloer. Met een geweldig team aan Dj’s, wat je meeneemt op een trip door alle Chakra Party’s van de elektronische dans muziek. Progressive, techhousse, techno, trance, classix, hardhouse. De heren zijn in alles thuis. Halve finalist van de bonzai dj contest Kevin Vega zal het spits afbijten. Voor de liefhebber van progressive een aanrader. Verder brengt 144997 mee : Sven van Vuren, Robin Jaydee Albers, Stijn, Franco La Cara en niemand minder dan Yves Deruyter.

Tot 26 april @ Lazzurra!

13 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
ik las Chakira :P
Ben er misschien ook ! :bounce:
Uitspraak van Bien op dinsdag 10 maart 2009 om 17:48:
Ben er misschien ook !

Whahaha, Bien maakt een schijnbeweging :)
We zijn er op zeker bij!!!!
En de Lazzurra is echt een vette lokatie, met goed geluid, aardig personeel, een hele lekkere chill en je mag gewoon overal roken :D
ZIN IN!!!!!! :banana:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van jacq op dinsdag 10 maart 2009 om 19:26:
en je mag gewoon overal roken

BAH! :9

laatste aanpassing
Wat. .. ... .... ? . .. ... .... Ik zeg nx :devil:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Bien op vrijdag 13 maart 2009 om 01:59:
Ik zeg nx

Waarom niet?? Vrijheid van meningsuiting hier! O:)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 maart 2009 om 17:50:
Vrijheid van meningsuiting ?

Ja ja , zolang we doen wat Klink zegt zijn we een democratie
 
Uitspraak van Bien op vrijdag 13 maart 2009 om 20:10:
Ja ja , zolang we doen wat Klink zegt zijn we een democratie

Klink heeft geen zeggenschap in Belgie, de meningsuiting blijft gelijk in Nederland of Belgie :9
aldus mevr.Klink
 


:kusje2: