Partyflock
 
­ Nederland

Het dak gaat er weer af op Oldstyle Injection

gepubliceerd door , op
Het dak gaat er weer af op Oldstyle Injection
23 februari 2009
In maart staat er weer iets te gebeuren in het hart van het Haarlemse centrum. Na afwezigheid van enkele jaren worden een aantal artiesten weer uit het stof gehaald. Sommige van deze mannen een begrip in het Haarlemse house wereldje en ver daar buiten. Allen draaiden ze niet op de minste feesten in de house geschiedenis die ons kleine kikker landje rijk is.

Zo draaiden ze allemaal wel eens voor Q-dance, ID&T of andere grote organisaties feesten als Scantraxx, Digital overdose, Cyberzone, Dominator, House Qlassics of Qrime time om maar wat op te noemen, staan op de lijst van enkele van deze mannen. Dat ze nu wat jaartjes ouder zijn en het wat rustiger aan doen betekent nog niet dat zei de muziek aan de wilgen gehangen hebben. En om jullie nog eens duidelijk te maken dat ze hun kunsten niet verleerd zijn zullen ze speciaal nog eens de klappers van platen uit het stof halen. Speciaal om je net als toen een heerlijk avondje te laten genieten met pure oldstyle early rave en early hardcore .

Ben je ze vergeten of weet je de klassiekers van Genlog zoals Mockmoon, Poison en Hardsequencer met Brain crash en The Dancing nations. Of wat dacht je van de sounds van record labels zoals 80 aum, no respect of lost. Voor de kenner geen probleem waarschijnlijk. Early rave, early hardcore en pure oldstyle zullen de boventoon voeren op deze speciale editie van Oldstyle Injection in maart.

Pioniers uit het verleden die voor eenmaal nog eens achter de decks kruipen om je nogmaals de tijd te doen herbeleven met pure oldstyle rave en hardcore classics. Speciaal voor deze avond worden ingevlogen Re-Quez en Trime.

Re-Quez een oud gediende van vooral Q-dance. Legendarische sets op House of Oldstyle van ID&T, House Qlassics, Digital Overdose, Scantraxx en Qrimetime. Draaide deze man het dak er al vaker af. Dan hebben we voor Haarlemse begrippen Klomp en Trime (162% HHS). Wie kent de legendarische luilak en Trol raves niet waar ze man aan huis waren. En wat te denken van Dj Sano deze Italiaan die al heel wat jaartjes in Nederland woont, en vooral op de Q-dance feesten naam maakte o.a. The Dominator ’91-‘92, House Qlassics en The Final Outburst is het nog zeker niet verleerd en zal wederom de Classics doen schudden. Raoul Coolman draaide o.a. op Cyberzone en House Qlassics is als resident van Oldstyle Injection ook weer van de partij.

Deze 5e editie van Oldstyle Injection heeft dus weer genoeg ingrediënten om een top avond te worden. Ook dit maal zal de location=Classics] in Haarlem weer de basis zijn van deze Oldstyle Injection waarna ze na deze editie een uit stapje gaan maken naar Amsterdam. Waar ze in samenwerking met 20 years house op zondag 22 maart een waardig afscheid gaan vieren op de Stubnitz.

3 opmerkingen

Frankie! Frankie! :cheer:
Haarlem Hardcore Source :D Oude tijden herleven!!! :respect:
Haarlem Hardcore Source is niet compleet ik mis de kopstukken zoals William Jordens En Leon Nijsen

162% MY ASS


Groeten Marc Veen.