Partyflock
 

Latin Lovers trein dendert door dit weekend naar Utrecht & Den Haag

gepubliceerd door , op
Latin Lovers trein dendert door dit weekend naar Utrecht & Den Haag
17 februari 2009
Aankomend weekend strijkt het concept Latin Lovers vloeiend neer in de steden Utrecht en Den Haag! Waar aankomende vrijdag 20 februari in de Monza te Utrecht de palmbomen letterlijk uit de dansvloer naar het plafond schieten, zo pompen de percussies en trommels door je oren op zaterdag 21 februari in Club Le Paris in Den Haag!

Aanstaande vrijdag 20 februari start Latin Lovers de weekendtour in de vernieuwde Club Monza! Omdat iedereen midden in de koude winter zit komt Latin Lovers met een Maximum Winter Edition! En dat betekend dus ook een Maximum Line Up! Wat dacht je van de meest unieke latin sets van Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash en de vocals van Zawdi MC MC! Waar iedereen stilstaat en klaagt over de winter pakt de organisatie de kans en haalt het beste in de winter naar boven! De organisatie ziet je graag op vrijdag 20 februari in hartje winter in de Club Monza en dan houden we het elkaar lekker warm!

Krijg je maar geen genoeg van al het sexy Latin Lovers geweld? Dan kun je op aankomende zaterdag 21 februari intiem genieten in de meest warmbloedige club van Den Haag: Le Paris! Deze intieme club valt wel heel goed samen met de nieuwe ideeën van de organisatie. In Le Paris zul je met Latin Lovers wederom de heerlijkste zomerse sferen tegen het lijf lopen, toffe decoraties, dik extra geluidssysteem in de club en natuurlijk de allerbeste dj's met de meest vrouwvriendelijke en sexy latinhouse! Vette trommels en heel veel liefde komen van de topartiesten Lucien Foort, Leroy Styles, Skitzofrenix, Jasper Clash & MC Mitch Crown!

Latin Lovers ziet je graag terug op de zomerse weekendtour midden in hartje winter! Zij hebben er in ieder geval zin in, jij toch ook?