Partyflock
 

Streamers
Electro house crusher

anoniem gepubliceerd op
Streamers
5 februari 2009
FeestStreamers · Electro house crusher
Datumvrijdag 6 maart 2009
WinactiesStreamers actiegesloten
Streamers actiegesloten
LocatiePaard Site
Vrijdag 6 maart is wel een hele speciale editie van Streamers in het Haagse Paard. Eigenlijk kent het Haagse publiek dit soort vette feesten nauwelijks. Dergelijke programmeringen vind je voorlopig alleen terug in Amsterdam en een handjevol andere poppodia in het land. Grote artiesten uit de electro scène zijn in Den Haag moeilijk te vinden. Maar Soulmax wil Den Haag ook op de kaart zetten. Het Paard is daarvoor dé geschikte locatie! In het kader van een album-tour en een gezamenlijk mix-album in de DJ Kicks-serie heeft Soulmax The Glimmers & Chicken Lips speciaal uit Engeland en België gehaald om Den Haag te rocken!

Wie kent de DJ Kicks serie nou niet? Het befaamde label !K7 plempt zo'n paar keer per jaar een mix cd op de markt en de mensen roepen "Hallelujah!". De DJ Kicks serie kent dan ook genoeg hoogtepunten in z'n serie. Stacey Pullen, The Glimmers, Tiga, Chicken Lips, Stereo MC's, Kruder & Dorfmeister... en dit zijn ze niet eens allemaal.

De nieuwe cd van de The Glimmers, ‘The Glimmers Are Geeggee Fazzi’, zal worden weggeven aan de eerste 200 bezoekers. Naast The Glimmers & Chicken Lips, zal de uiterst populiare Mason het Streamers-podium betreden. Ondertussen geroemd in binnen- en buitenland door zijn uitzonderlijke talent en nummer 1 hit in de UK Dance Charts. Door zijn nummer Exceerder te pimpen met vocals van Princess Superstar verkreeg Mason zijn bekendheid bij het grote publiek. Hiermee kwam Mason in verschillende Europese charts, waaronder de Engelse, Ierse en Spaanse. Ook in Nederland deed Perfect (Exceeder), zoals de nieuwe versie heet, het goed. Het nummer heeft enkele weken in de Nederlandse Top 40 gestaan. Vaste dj’s van deze avond zijn de Haagse Le Source & Monsieur Noir (NEON PUNXS DJS).

The Glimmers 🇧🇪
Het prettig gestoorde Gentse dj-duo Mo en Benoelie, alias The Glimmers, stuurt al meer dan twintig jaar een heerlijke mix van obscure tracks en aanstekelijke beats de wereld in. Van de Belgische New Beat in de jaren 80 over het feestgedruis in Ibiza tijdens de jaren 90, zijn deze heren echte ´survivors´ van de clubscene, van boccaccio tot residence dj’s van The Culture Club. Het mag duidelijk zijn dat stilstaan verboden is bij deze heren. Velen staan met hun nummers in de rij om ze door deze The Glimmers te laten remixen, waaronder Snow Patrol, dEUS en The The Chemical Brothers. Meer info op www.myspace.com/theglimmers

Chicken Lips 🇬🇧
De voormalige big beat-producers Sir Drew en Psychedelia Smith vinden elkaar opperbest in deze geoliede dansmachine. Chicken Lips voegt een flinke portie discofunk toe aan opzwepende housebeats, maar klinkt vooralsnog niet commercieel of hip. Hun uitgebreide en weloverwogen dj tours brachten hen onder meer in Italië, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland en de Verenigde Staten.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops & het Paard Van Troje.
Info: www.soulmax.nl
Email: info@soulmax.nl

2 opmerkingen

Glimmers ben benieuwt
 
Uitspraak van Ssssss op donderdag 12 februari 2009 om 09:40:
benieuwt

benieuwd (y)