Partyflock
 
­ Nederland

Catwalk Rotterdam presenteert opvallend sterke februarimaand

anoniem gepubliceerd op
Dat er wat ging veranderen in Catwalk was aan het begin van het jaar al naar buiten gebracht, maar dat er al zo snel woord bij daad zou worden gevoegd, daar kan de Rotterdamse Stadionclub voorlopig alleen nog maar van dromen. Catwalk heeft duidelijk in de maand januari niet stilgezeten en presenteert een wel heel uitzonderlijk sterk februari menu met louter internationale techno helden.

Het voorgerecht: After the Parties
Het aankomende weekend opent de ‘ondergrondse’ nachttempel de februarimaand in stijl. Voor zowel 300MPH en de Tommorrow Special heeft Catwalk beide after parties toegewezen gekregen. Onder de titel After the Parties kun je zaterdagochtend vanaf 5 tot 11 doorfeesten met niemand minder in de gelederen dan de Turkse megaster in wording Onur Özer. Naast Mathias Kaden is Onur Özer één van de ijzersterke producenten op het Vakant label. Een perfecte artiest voor iedere after party. Tijdens ADE rockte Onur Studio 80 op ongekende wijze. Met zijn strakke pompende techno pakt hij zijn publiek vast en laat het simpelweg niet meer los. De after wordt gecomplenteerd met twee vaandeldragers van de Rotterdamse underground scene. Organisator van 300MPH Joey Daniel en Catwalk resident Warren Fellow gaan tijdens deel I van After the Parties de trams boven de Catwalk laten ontsporen. En dan is het weekend eigenlijk nog maar net begonnen want........

Het weekend wordt op zondagmorgen afgesloten met After the Parties part II. Tommorrow organiseert in Club Watt een speciale kooksessie met Chef Kok Techno: Karotte. Tien uur lang is de Watt omgetoverd tot Karotte’s Kitchen. Catwalk heeft de eer om wederom voor hem de after party te mogen organiseren. Wie de eerste editie van Time Warp Holland nog in zijn geheugen heeft staan en op deze memorabele after party aanwezig was, moet hoopvol uitkijken naar dit weekend. Na 10 uur solo wordt het aan Karotte logischerwijs zelf overgelaten of hij nog plaatjes kan bakken, maar hij zou natuurlijk wat steun uit onverwachte hoek kunnen gebruiken van het publiek na zijn marathon performance in de Watt. Zijn Sous-Chefs tijdens de after zijn twee gelouterde after koningen. Sandeep is sowieso al steaming hot de laatste tijd en dat kan ook gezegd worden van Mr. Catwalk: Joachim. Wat een ingrediënten dit weekend in Rotterdam. Roffa is on fire!

Het hoofdgerecht: Below Sealevel ‘the weekender’
Na dit weekend zet Catwalk stevig door met een ‘exquise’ programmering tijdens het Valentijns weekend. Vrijdag 13 februari is het de beurt aan André Galluzzi. Als Mr. Galluzzi het op zijn heupen heeft dan is hij niet weg te slaan uit de DJ Booth. Johanna Mercker kan hier over meepraten na zijn set op de recente Cocoon After in Club Home. Daarom wordt het slechts bij Joachim als openings DJ gehouden en wordt het stokje omstreeks half twee overgegeven aan Cocoon resident: André Galluzzi. Eindtijden kunnen niet worden gegarandeerd!

14 februari Valentijnsdag. Een heerlijke dag voor alle technofans in Nederland. Amsterdam heeft Vollt en Eindhoven heeft Awakenings. Rotterdam heeft echter de Catwalk met een extra gevoelige editie van Below Sealevel. En wie anders dan Patrice Bäumel kun je hiervoor uitnodigen. Zijn sound wordt bestempeld als emo-tech. Wat een gevoel legt de wederhelft van 360 Soundsystem in zijn sets. 2008 was een waanzinnig goed jaar voor hem. Maar 2009 is zo niet nog gekker begonnen. Heerlijk zetelend bij het Berlijnse label Get Physical en met een nieuwe residency op zak in de ‘nieuwe 11’ van Amsterdam ‘Club Trouw’, is Patrice een hele goede keuze voor Valentijnsdag. Maar deze line up wordt bijzonder interessant gecomplementeerd met een zeer verrassende naam. Eentje die je niet vaak ziet opduiken in Nederland. Robert Babicz komt het liefdesstokje van Patrice overnemen met zijn inmiddels enerverende live-sets. Robert heeft heel wat zieltjes gewonnen met zijn fantastische track: Dark Flower. Joris Voorn heeft deze plaat met zijn magnolia remix nu al tot een ware klassieker vervaardigt. Patrice Bäumel en Robert Babicz? Een heel interessant maar weloverwogen duo op deze romantische avond. Jeff Moore heeft de eer deze avond te openen. Als Putnik resident en graag geziene gast in de Catwalk was Jeff behoorlijk in zijn nopjes met deze boeking. Helaas kost dit nu wel zijn Awakeningsavondje!


Het nagerecht: Locodice Under 300 Club Tour
De laatste dag van februari kan wel tot de mooiste avond van het jaar uitgroeien. Zoals het gezegde luidt: het venijn zit hem in de staart. Locodice doet met zijn exclusieve Europese Clubtour twee clubs aan in Nederland. Catwalk en de Flexbar hebben de eer naar zich toe geschoven gekregen. Voor Catwalk ook wel een beetje terecht want de entourage in deze kosmopolitische club is perfect geschikt voor een vier uur durende set van deze Duitse minimal ster. De online voorverkoop is al van start gegaan en loopt zeer hard. Wil je bij deze bijzondere avond aanwezig zijn koop dan direct je kaart want de verwachting dat het binnen anderhalve week uitverkoopt. Hilbert Stoon en Joey Daniel staan als support act geboekt. Terecht dat deze twee Rotterdamse vrienden worden beloond met dit optreden. Rotterdam zit zwaar in de lift en zij zijn hier mede verantwoordelijk voor.

Catwalk is voor vele clubbers nog een ongenomen horde, maar de vraag resteert: voor hoe lang nog wanneer dit de toon is die voor 2009 wordt gezet?

Catwalk, music for modern people!
www.catwalkclub.eu

4 opmerkingen

Werkzaam bij Lakeste
Zin in zondagochtend!!
Catwalk is goed bezig.
Artiest unders
netjes bezig boys!
Artiest Dimzen
inderdaad... catwalk is goed bezig :)
Jeroen is gewoon een topper en goed :) ,laten we niet vergeten gezellig!