Partyflock
 

Chaos in China

gepubliceerd door , op
Een nieuw concept binnen Stalker is geboren. Onder de bezielende leiding van Soundbalance en Auke Makelaar zal eens in de twee maanden een complete chaos ontstaan binnen de club muren aan de Kromme Ellboogsteeg. Een avond die gaat over techy beats en rollende bassen. Iedere editie zal het thema chaos aan een actueel probleem uit onze wereld worden gekoppeld. Aan dit actuele probleem zal weer een hulporganisatie worden gekoppeld die gesteund wordt door de club avond Chaos. Dus naast een avond muzikaal house genot steun je op deze avond ook een goed doel. Deze editie is het thema Chaos in China, dus verwacht een immens land in een kleine club!

Donker wolken drijven over onze werelddelen. De economie heeft een vliegende val gemaakt en ieder houd zijn hart vast voor de toekomst. In China gaat het er momenteel geheel anders aan toe. De bevolking groeit, de economie zit flink in de lift en de Chinezen produceren en exporteren als gekken. Tal van hulpbronnen worden hierbij aangesproken wat grootste gevolgen voor onze natuur en het milieu heeft. Iedereen die Vrijdag 13 februari een kaartje koopt voor Chaos in China in Stalker steunt met 1,- het Wereld Natuur Fons (WNF).Het WNF helpt China op een verstandige wijze te produceren en hulpbronnen niet uit te melken. Dit is in het belang van een gezonde en schone wereld, waar ook jij in leeft!

Chaos in China, betekent ook chaos in Stalker. Het feest zal iedere editie volledig aangekleed worden naar het geldende thema. Een nasi goreng afhalen, saté prikken op de hoek van de dansvloer of tussen 500 chinezen je voeten een weg op de beats voelen zoeken, het kan allemaal. China is overbevolkt en de verwachting is dat Stalker dat de 13e ook is. Uiteraard hoort bij chaos ook een klein beetje controle dus houden de wayang poppen je uit onzichtbare hoeken in de gaten. Stalker zal voor één nachtje toneel staan voor Chinatown. Kleine straatjes met tal van tentjes en kraampjes, dampende potten en pannen waar de kat en de hond in wordt gebakken voor het avondmaal (heel normaal in China) Neem je woordenboek mee de club in anders is de kans groot dat je een stukje Pluto, Dommel of Poesje Miauw in je mixje krijgt!

Muzikaal gezien gaat het ook een flinke Chaos worden in Stalker. De avond zal in het teken staan van Stuwende en techy beats afgewisseld met pompende house grooves. Naast de residents Soundbalance en Auke Makelaar zijn ook Sandro Void De kersverse winnaar van de Haarlemse DJ-contest 2008. Vrijdag 19 december wist hij de vakjury te overtuigen met een subtiele maar stuwende mix van minimal en techno-house wat perfect past in Stalker.

De publieksprijs van de Haarlemse DJ-contest 2008 werd gewonnen door Joren de Koning. Hij wist met zijn uiterst dansbare technomix het meeste publiek voor zicht te winnen. Dit zal hem vast en zeker ook in Stalker lukken!

3 opmerkingen

Leuk thema.

Nasi goreng en sate chinees?
Lachen! Wordt er ook lekker omgebouwd?
Ziet er goed uit jongens, have fun!!