Partyflock
 
­ Nederland

Rixy gaat beven

gepubliceerd door , op
Rixy gaat beven
3 februari 2009
Inmiddels is het meer dan 3 jaar geleden dat er een echt hardcore feest georganiseerd werd in Club Rixy te Tilburg. De organisatie heeft nu de opdracht gekregen om Rixy te laten beven. Dit gaan ze doen op 17-04-2009.

De organisatie kan natuurlijk niet in zijn eentje de Rixy laten beven dus zijn ze op zoek gegaan naar een aantal aannemers die weten wat ze moeten draaien om het glazuur van de WC pot te laten trillen.

De avond zal beginnen met Paulastic VS Fellinger welke rustig aan de eerste trillingen door het pand zullen laten gaan. Zodra de speakers opgewarmd zijn zal Nif het stokje overnemen om voorzichtig een begin te maken met de sloop. Hij mag niet te hard gaan want er zullen nog een aantal DJ's volgen die graag hun steentje bijdragen. Wanneer Nif klaar is met de demolition is het de beurt aan The Shy Guy, deze uit Apeldoorn afkomstige DJ, heeft er ontzettend veel zin. Hij zal er dan ook alles aan doen om de Gelderlandse sound in Brabant neer te gaan zetten. Na The Shy Guy zal de support komen vanaf de andere kant van de grens. Namelijk CorecrusherBelgië. Deze uit België afgereisde aannemer heeft een paar weken geleden al eens laten zien wat hij kan en gaat dit dubbel en dwars verbeteren.

Inmiddels zullen de 1e scheuren al in de muren verschijnen na al dit geweld, maar als het goed is zal er nog genoeg overblijven voor de Underscore_Djs en ArmenianBoy. De Underscore_Djs zullen in een volledige formatie plaats gaan nemen en met de sloophamer door de tent heen gaan. ArmenianBoy zal de klus gaan klaren voor verwijderd. Wanneer dan het einde van de avond bereikt wordt, zal de schade opgenomen worden door MC Sjoukes, hij zal tevens de gehele avond controleren of de bevingen naar wens gaan. Als dit niet het geval is, zal hij verzoeken om harder te springen en meer bevingen te veroorzaken.

Ps, de afdeling Seismologie is inmiddels gewaarschuwd dat er op 17-04-2009 tussen 21.00 uur en 03.00 uur een beving kan plaatsvinden in Tilburg. Het epicentrum zal liggen in de Korte Nieuwstraat 1 te Tilburg.

Ze zijn dus gewaarschuwd.

8 opmerkingen

Rixy Roeleert!!!

:respect:
 
rixy roeleert zekerss
ben wel van de party:D
ik ook natuurlich!
Wordt een topfeesstje!

:cheer:
whahahhaha vette shizzle! :D :lol:
als ik niet moet jureren... ben ik zeker van de partij.

mocht ik er niet bij zijn.

laat die tilburg maar eens horen/voelen wat voor geluid er eigenlijk in die tent thuis hoort!
:p
Werkzaam bij House of Justice
Artiest {SHOWLIST artist 56855, 62740, 93455, 39403}
Uitspraak van PH/\NTOM!C STYLZ op donderdag 5 februari 2009 om 13:35:
als ik niet moet jureren... ben ik zeker van de partij.

Je bent er gewoon kerel.
Uitspraak van PH/\NTOM!C STYLZ op donderdag 5 februari 2009 om 13:35:
mocht ik er niet bij zijn.

Uitspraak van PH/\NTOM!C STYLZ op donderdag 5 februari 2009 om 08:58:
.maar we hebben ook nog pallet-folie.
dus we kunne er eventueel een mummie van maken.
en dan heel veel wodka-redbull+7up geven.
... en daarna pas op de loopband zetten...
*dat is pas show!

he balen! daar gaat de Special Show :lol:
Wanneer dan het einde van de avond bereikt wordt, zal de schade opgenomen worden door MC sjoukes, hij zal tevens de gehele avond controleren of de bevingen naar wens gaan. Als dit niet het geval is, zal hij verzoeken om harder te springen en meer bevingen te veroorzaken

dat wordt dus volop gas geven daar binnen :bounce: