Partyflock
 

Eigenwijs!
Don’t tell my Valentine

gepubliceerd door , op
Eigenwijs!
2 februari 2009
FeestEigenwijs! · Don't tell my valentine
Datumzaterdag 14 februari 2009
WinactieEigenwijs! actiegesloten
LocatieArena Site
Eindelijk! Een nieuw concept in Amsterdam! Een frisse wind door de stad. Allesomvattend, niks vergetend, net even anders! Met rauwe beats, fashion en verrassend gedurfd entertainment. Eigenwijs!! is de naam en Eigenwijs! is het zeker. Zaterdag 14 februari 2009 is de dag dat je eindelijk weer een leuk feestje vieren mag, want Arena opent die avond zijn deuren voor de eerste, de echte, de enige Eigenwijs!!

Maar Eigenwijs! is meer dan een feest. Het is een manier van leven. Is het niet leuk om het af en toe net even anders te doen? Dat vindt Eigenwijs! in ieder geval wel en dat zullen jullie zien ook! Verwacht op Eigenwijs! niet de standaard House line-up´s, maar inderdaad….een Eigenwijze programmering. Met nieuwe, frisse namen aangevuld met gearriveerde grootheden. Te beginnen op 14 februari, precies Valentijnsdag… Maar Eigenwijs! zal deze avond niet zoetsappig worden. Wie die avond naar Eigenwijs! gaat, kan dat maar beter niet aan zijn Valentijn vertellen. Bereid je voor op een ondeugende avond en flirt er op los!

Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid en wel door niemand minder dan Chuckie! De grootmeester van de dirty beats! Verdere introductie lijkt ons overbodig…
Naast Chuckie staan er echter nog meer talenten achter de draaitafels. Wat te denken van Beesmunt Soundsystem, het duo waarvan je allerlei stoute sounds kunt verwachten. Maar ook the Freshest Kidz komen de zaal rocken, iets waar zij als geen ander toe in staat zijn. Tel daarbij op de aanwezigheid van resident D-Vario, de vocals van Zawdi MC MC en we hebben de poppen aan het dansen!

Daarnaast wordt de Tuinzaal voor deze ene keer omgedoopt tot de Fidget Tuin! Verwacht hier naast Fidget ook knallende Rock ´n Rave, vuige Electro, Baltimore en nog veel meer lekkers! Guerilla Speakerz en Henzel & Disco Nova van de VAgE gAStEN zullen daar de rauwste beats ten gehore brengen! Komt dat zien!

2 opmerkingen

 
Artiest Ruhl
eigenwijs is al een concept in rotterdam..
 
Artiest {SHOWLIST artist 83211, 11369, 75631}