Partyflock
 

Griepepidemie is bijna over
The Dr did it again

gepubliceerd door , op
Griepepidemie is bijna over
29 januari 2009
Vrijdag 6 februari heerst er een ontspannen en feestelijke sfeer in P60 Amstelveen. Dit allemaal omdat de griepepidemie dan definitief over is en de dokter eindelijk tijd heeft voor een feestje. Hij hangt zijn doktersuniform in de kast en haalt de feestelijke smoking eruit. Zijn remedie was en is altijd dikke vette electrosounds en met zijn opvallende verschijning is er gegarandeerd feest. Het is logisch dat we het over niemand minder dan Dr. Lektroluv hebben!

De groene dokter laat de laatste tijd steeds vaker zijn doktersjas liggen en trekt zijn zilver feestjas aan of zijn nog feestelijke smoking. Het is iedere keer de vraag hoe hij het podium betreed. 1 ding is zeker, hij is opvallend! Zijn populariteit is enorm gegroeid de laatste tijd en staat voor uitverkochte zalen. Eindelijk doet hij P60 aan en menig volk is daar zeer tevreden mee. Dat is ook duidelijk aan de kaartverkoop te merken.

Amsterdamse Electronation resident Terry Toner is verantwoordelijk om meerdere euforisch momenten te creëren in zijn set, waar daarna de Dr zijn opwachting maakt. Talentvolle dj en producer Brent Roozendaal start de viering van het einde van de griepepidemie!

Timetable is als volgt:

22.00 – 00.15 Brent Roozendaal
00.30 – 02.30 Terry Toner
02.30 – 05.00 Dr. Lektroluv

Kaarten zijn te koop via www.p60.nl en alle primera winkels.

11 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
hatsjoee!
 
das gek, ik krijg daar nou juist hoofdpijn van!
 
Werkzaam bij Vier
Brent!
 
wie draait er tussen 00:15 en 00:30???? :)
Artiest {SHOWLIST artist 76651, 45830}
Crap, 2,5 Lektroluv! Jammer dat het zo ver weg is!
 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Kaartje in de pocket (Y)
ohw darn.., ik snotter (nog steeds)... echt waar ;)