Partyflock
 
­ Nederland

Mental Evolution verlegt zijn grenzen

anoniem gepubliceerd op
Mental Evolution verlegt zijn grenzen
28 januari 2009
Na het slagveld op de Detroit Special, zijn we eindelijk bijgekomen en klaar voor een nieuwe start in 2009. Dit keer verlegt Mental Evolution zijn grenzen en brengt 2 verschillende stijlen dichter bij elkaar, namelijk UK’s most finest styles. De koningen van de techno en dubstep zullen op 20 februari laten zien waar hun land voor staat en met souplesse. Dit keer niet in Club Poema, maar we strekken onze vleugels uit en belanden in Rotterdam in het vernieuwde Watt, wat voorheen Nighttown heette.

De grote zaal zal verantwoordelijk zijn voor de techno en wordt vertegenwoordigd door artiesten uit de Token stal. Token Records is de afgelopen 2 jaar één van de meest toonaangevende techno labels geweest op het gebied van no-nonsense techno, daarom zal de grote zaal deze avond worden omgetoverd tot de Token Room. Een man die onder andere verantwoordelijk is geweest voor het ontstaan van UK’s eigen Birmingham sound is natuurlijk Surgeon. Hij maakte afgelopen jaar een remix voor het label Token en is al jaren een graag geziene gast in Nederland. Naast Surgeon komt ook James Ruskin een kijkje nemen, hij is evenals Surgeon, mede verantwoordelijk voor de UK sound en brengt deze maand zijn solo EP uit op het label Token. Deze man heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft verder ook geen introductie meer nodig.

Inigo Kennedy mocht de spits afbijten op Token Records, zijn 1e release heeft meteen de toon gezet voor de toekomst van het label, hij heeft inmiddels al 3 Token releases op zijn naam staan die allen goed zijn ontvangen in de scène. Zijn sets gaan verder dan het standaard techno repertoire, deze man mixed alles wat los en vast zit, de hokjesgeest zal in zijn set dan ook ver te zoeken zijn.

Onmisbaar op deze avond is natuurlijk labelbaas Kr!z himself, hij zal ons overtuigen met zijn onvervalste Token sound. Zoals bekend is onze resident Paul Boex ook weer van de partij, hij zal de voetjes weer vroeg van de vloer brengen. In de grote zaal zal Lottez ons verzien van een knap staaltje visueel vermaak! The basement wordt vertegenwoordigd door niemand minder dan Rotterdams eigen Subway Recordings. Het allereerste dubstep label van Nederland en tevens 1 van de betere Nederlandse Dubstep feesten. Deze keer komt niemand minder dan UK’s eigen DJ N-Type! Deze man is bekend van Rinse.FM en zijn Dubstep Allstars CD's op het legendarische Tempa Label. Time to BROCKOUT dus!

Naast deze rudeboy komt Headhunter weer zijn herintreden doen na zijn set op de Club Cruise. Deze man is zo divers en pushed zichzelf iedere set weer tot een hoger niveau. Na zijn album ‘Nomad’ is deze dubstep hybride al bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse dubstep scene!

Conflict’s eigen Brutuzz langs komen om iedereen er weer van langs te geven met zijn in-your-face sound en bizarre mixing skills, you better bring your earplugs cause you gotta need them with this man! Natuurlijk niet te vergeten zijn Nicon & Chillum ook weer van de partij om te laten zien dat Subway nog altijd in staat is om de spot te rocken zonder enige moeite..! Wees bereid op nog meer Subway madness in Club Watt in de toekomst want waterfront mag misschien weg zijn maar Subway heeft hier zijn nieuwe thuisbasis gevonden!

20 Februari in Watt Rotterdam zullen Token & Subway bewijzen dat deze 2 stijlen prima samen gaan. Het vaste Mental Evolution publiek weet inmiddels wat ze kunnen verwachten, de groentjes onder ons moeten zich zeker niet weerhouden om eens een kijkje te komen nemen.

Bespaar jullie tere keeltje van te voren, want gillen, schreeuwen en gek doen zijn een vereiste op deze avond! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.beatfreax.com/ticketshop en kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,- aan de deur. Meer info vind je op www.mental-evolution.nl of www.myspace.com/mentalevo.

13 opmerkingen

dit wordt lijp!
 
Ich bin dabei !!!!
word dope :yes:

denk dat ik wel aanwezig ben. :)
woei, aanwezig :cheer:
 
Artiest Stenie B
Leuk persbericht..

Van een overheerlijke avond....
 
Yeah! :honger: kaartje in de pocket!
Belooft een mooi avondje te worden :D
ik gok en hoop op zoiets ..: :P


23:00 boex
00:30 kriz
02:00 ruskin
03:30 kennedy
05:00 surgeon

23:00 chillum
00:00 headhunter
02:00 n-type
04:00 nicon & brutuzz
 
ik denk dat kriz en surgeon omgedraaid staan...
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 31 januari 2009 om 17:03:
ik denk dat kriz en surgeon omgedraaid staan...

ik hoop t toch niet
en ik zie dat t maar tot 6u duurt
en n uurtje is toch echt te weinig voor surgeon, die moet er eig min 2 kijgen :yes:
zou ook wel cool zijn als paul en kriz b2b openen en afsluiten B)
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 7046, 3650}
Voor die gene die niet gaan (wat ik mij haast niet kan voorstellen) ;)

Mental Evolution wordt LIVE uitgezonden op XT3 radio.