Partyflock
 

Zero Gravity brengt techhouse & minimaltoppers naar Breda

anoniem gepubliceerd op
Zero Gravity brengt techhouse & minimaltoppers naar Breda
27 januari 2009
Uitgaan in Breda kan wel een impuls gebruiken. Neem een voorbeeld aan de donderdag: vroeger was het de studentenstapavond die iedere week los ging, tegenwoordig is donderdag in Breda niets meer dan een flauwe avond, met zo af en toe een uitschieter. Reden: iedereen geeft feestjes, boekt wat dj's en alles is hetzelfde. Zo niet met Zero Gravity op donderdag 12 maart! Want dat wordt beleven, ondergaan, winnen, dansen, genieten en bewonderen met Bart Skils, Warren Fellow, Miss Monica en vele anderen. En dat voor maar zes euro.

Geef toe, als je naar een feestje gaat in Breda weet je vrijwel altijd van te voren al wat je kunt verwachten, hoe de sfeer is, welke mensen aanwezig zullen zijn en welke dj's er draaien. Eigenlijk is er geen enkele organisatie die een bijzondere ervaring kan bieden waar van te voren flink over gepraat wordt en waar je weken nadien nog met een goed gevoel aan terugdenkt. Hoewel...

Label Insolante en .granada willen laten zien dat het anders kan in Breda. Dat je met overweldigende decoratie, bijzonder effecten, andere muziek en een top line up iets kunt doen wat opvalt. Daarom trekken zij op donderdag 12 maart van 22.00 tot 04.00 uur alles uit de kast om jou te verrassen, je te laten genieten van bijzondere sferen, je prijzen te laten winnen en je bovenal een bijzondere ervaring mee te geven. Onder de naam Zero Gravity kun je voor een entreeprijs van maar zes euro jezelf laten meenemen naar je eerste maanlanding. Want dat kan tijdens Zero Gravity, naast het genieten van topmuziek. Het feest laat je planeten aanschouwen, brengt je in naar nieuwe werelden en zorgt dat je vooral een spannende avond met lekkere muziek zult beleven

Zero Gravity wordt georganiseerd in De De Graanbeurs, misschien niet de eerste plek waar je aan denkt als je naar een dance feest in Breda gaat. Omdat de organisatie zocht naar een locatie waar veel aan aankleding gedaan kan worden, was De Graanbeurs direct de eerste keuze. De grote zaal, die lange pijp met dat grote podium, daar komt een topfeest tot zijn recht. Ook de aanwezigheid van Smoking Area 51 is een plus, want hier kun je lekker ongestoord roken. Dus niet buiten koukleumen met je peuk, maar gewoon chill binnen een sigaretje roken in de rookruimte, voor je weer verder gaat in jouw belevingswereld die op je wacht.

Niet in de laatste plaats heeft Zero Gravity een top line up te bieden die Breda op haar grondvesten zal doen schudden. Er is gekozen voor een unieke combinatie van jazzy, soulful en down tempo sounds met de beste house, minimal en techno uit Nederland. Wat een line up: Bart Skils, Miss Monica, Warren Fellow, Cinema Royale, Dekmantel, Erwin Garcia, JP Enfant, Luuk van den Hoogen & MC Sherlock! Experience Zero Gravity, and let us take you on a trip to your first moondrop!

8 opmerkingen

 
Wat een enorme blaaskaken deze organisatie om zo de andere af te zeiken (n)
 
Artiest {SHOWLIST artist 44863, 44989, 50803}
Ik zie veel NHTV - termen voorbij komen ;). Belevenis dit, experience dat.

Verder vind ik de line - up een beetje standaard. Zet Bart Skils en Warren Fellow er neer en het feest is compleet. Ik ken organisaties (zonder namen te noemen) in Breda die spannender durven te programmeren o:)

Desalnietemin goed initiatief (y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 29 januari 2009 om 14:07:
Verder vind ik de line - up een beetje standaard

niet voor Breda en zeker niet voor een donderdagavond in Breda..;)
en ik denk niet dat ze iemand anders tegen het hoofd willen stoten, maar t is een feit, t is tijd voor een 'frisse wind' door Breda.
NHTV in een notendop. Stuur het even door naar de afdeling communicatie, kan het gebruikt worden in de promo voor een open dag.
laatste aanpassing
Marketinglesje: vertel vooral waar je zelf goed in bent en LAAT het te zeggen waarin anderen falen.
Miss Monica & Minimal?
 
Miss Monica & techhouse!