Partyflock
 
­ Nederland

Dubstep a GoGo VI
Bass is a battlefield!

gepubliceerd door , op
Dubstep a GoGo VI
28 januari 2009
FeestDubstep a gogo · Bass is a battlefield!
Datumzaterdag 14 februari 2009
WinactieDubstep a gogo actiegesloten
LocatieKikker Site
Dubstep a gogo is het Utrechtse Dubstep feest, dat met 5 eerdere edities heeft bewezen dat het opzoeken van diepte en zwaarte in de bassen een grote groep mensen aanspreekt, en dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in deze feesten. Inmiddels is Dubstep a gogo toe aan zijn 6e feest in bijna twee jaar tijd. In die tijd hebben grote en opkomende namen op het podium gestaan. Het opzoeken van de randen van Dubstep en het ruimte bieden aan opkomende namen is altijd een belangrijk onderdeel van de feesten geweest.

Deze editie is onderdeel van het nieuwe clubprogramma ‘Klub De Kikker’ in Theater De Kikker. Na de kick-off in november, en de tweede editie in januari is dit de derde editie. Klub De Kikker is de samenwerking tussen 360 soundsystem, 030303, Eat This Media en Magnetronik met als doel het opzetten van een alternatieve dance programmering waar ruimte is voor experiment, vernieuwende stromingen en spannende nieuwe artiesten. Zo stonden op de kick-off avond de zweed Anders Ilar en de Engelsman Ital Tek. Op de tweede avond presenteerde het 360 soundsystem de opkomende techno producer Luke Abbott.

Deze 6e editie beloofd een zeer diverse avond te worden. Een avond vol experiment, beats maar bovenal diepe rollende bassen die broeken zullen doen wapperen en neusvleugels doen trillen. Het beloofd een kwalitatief hoogstaand slagveld te worden, met als krijgsheren alleen de top van scene. Zoals het hoort op Valentijnsdag zal er gestreden worden om de liefde: De liefde van het publiek!

Met deze 6e editie neemt Dubstep a gogo de volgende stap, crew van Dubieus (www.dubieusdub.nl) is uitgenodigd om dit feest te hosten. De line-up is dan ook door deze zeer getalenteerde Dj’s samengesteld. De vraag aan Dubieus was simpel: welke Dubstep producers doen er werkelijk toe op dit moment? Het resultaat is indrukwekkend! Deze speciale editie op Valentijnsdag brengt grote en opkomende namen uit Nederland en Engeland samen: Appleblim [uk], Elemental [uk], Time [uk], DJDJ+ b2b Piro [nl], Ew00t [nl], Jaymo [nl]

Appleblim runt vanuit Bristol het kersverse label Applepips, waar hij een bijzondere mix van dub techno en dubstep uitbrengt. Groot geworden met Skull Disco en zijn coproducties met Shackleton is hij als Appleblim solo gegaan. Met zeer veel succes. Zijn platen staan garant voor diepe, dansbare dubstep, met een heel eigen geluid. Een van de beste en meest originele producers op dit moment in de wereldwijde dubstep scene. Time is een van de grote opkomende namen uit de Bristol dubstep scene. Zijn kwaliteiten worden meer en meer erkend. Zijn naam duikt steeds vaker op, en er ligt een grote toekomst voor deze producer klaar. Zowel Appleblim als Time zijn typische voorbeelden wat de eigenwijze en zeer creatieve Bristol dubstep scene te bieden heeft. Maar goede dubstep komt niet alleen uit Bristol.

Elemental komt uit London, en heeft een brede muzikale achtergrond. Hij wist direct dat dubstep een welkome verbreding van het muzikale spectrum zou gaan vormen. Zijn brede achtergrond is goed terug te horen in zijn geluid. van up tempo tracks via dub heavy nummers naar bijna pure soundscape. Deze kameleon met grote rugzak weet hoe een publiek te bespelen met zijn grote hoeveelheid invloeden. Uit Nederland komen opkomende DJ´s hun kunsten vertonen. DJ+ en Piro zullen back to back hun kunsten gaan vertonen. Jaymo zal de avond op gepaste wijze gaan openen, en Ew00t zal de zaal aan het einde van de avond laten exploderen.

1 opmerking

wordt een fijn feestje